Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blue yu sürmeden yorum yapmak yanlış. Bence araç C sınıfı. Yol tutuşu ve süspansiyon oldukça iyi.
  • arkadaslar bosuna birbirinizi kiriyosunuz
    başımızdakilerin aldigi otv kdv gibi vergiler nedeni ile hicbir araba zaten hakettigi fiyata satilmiyor.hepsi ederinden cok pahali fiyata satilior
  • bu iş uzar gider... ya arkadaş almış arabasını memnunmuş işte hayla neyin tartışması bu...Segment tartışmasımı
    Bırakın allah aşkına ya...1.6 dizel 128 hp ve bide 6 ileri düz vites yapmış adamlar..Cok cok iiyii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 8 Haziran 2011; 9:44:30 >
  • otomatikleri 4 ileri değilmi ?

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

bu iş uzar gider... ya arkadaş almış arabasını memnunmuş işte hayla neyin tartışması bu...Segment tartışmasımı
    Bırakın allah aşkına ya...1.6 dizel 128 hp ve bide 6 ileri otomatik vites yapmış adamlar..Cok cok iiyii
  • dün aracımı muayene için çatalcaya götürdüm gidiş ve dönüşte 7-8 tane ayrı ayrı accent blue gördüm bu arac gercekten cok tutulacak. özellikle siyah rengi cok güzel duruyordu arka kısmı daha cok hosuma gitti hatta kornaya bastım elimle aracınız cok güzel işareti yaptım gülümsedi adam gayet memnunmus gibi izlenim veriyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

otomatikleri 4 ileri değilmi ?

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

bu iş uzar gider... ya arkadaş almış arabasını memnunmuş işte hayla neyin tartışması bu...Segment tartışmasımı
    Bırakın allah aşkına ya...1.6 dizel 128 hp ve bide 6 ileri otomatik vites yapmış adamlar..Cok cok iiyii

pardon dostum 6 ileri düz...Yanlış olmuş kusura bakmayın :)

• @__GeneraL__ estf.

Bende bi an sevinmiştim, 6 ileri otomatik yapmışlar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Astra Sedan Dizel Enjoy Plus ile aynı parayı vermişsiniz.

Evet 95 Hp 1.3 motor ama. Bu ise 1.6 128 HP ciddi fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

@__GeneraL__ estf.

Bende bi an sevinmiştim, 6 ileri otomatik yapmışlar diye

düz olmasıda bi avantaj.. ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Blue yu sürmeden yorum yapmak yanlış. Bence araç C sınıfı. Yol tutuşu ve süspansiyon oldukça iyi.

Beyaz bir araca, siyah demek kadar boş bir ifade maalesef.

Aracı kullanınca biz mi karar vereceğiz hangi sınıfta yer aldığına ?
  • quote:

Blue yu sürmeden yorum yapmak yanlış. Bence araç C sınıfı. Yol tutuşu ve süspansiyon oldukça iyi.

Accent blue ye c sınıfı demene katılmıyorum.Blue c sınıfı ise elantra ve i30 d sınıfımı?
  • Hayırlı Uğurlu Olsun,Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler...
    Çok iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Beyaz bir araca, siyah demek kadar boş bir ifade maalesef.

Aracı kullanınca biz mi karar vereceğiz hangi sınıfta yer aldığına ?

Kim karar veriyor abi buna ben acemiyim? Kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhun_ElantraXd

quote:

Accent blue ye c sınıfı demene katılmıyorum.Blue c sınıfı ise elantra ve i30 d sınıfımı?

Elantra ve i30 C ise blue B olmak zorunda mı?
    son nokta Blue birçok C sınıfının satışını durdurur...
    cevap yazamayacağım. bu kadar yeter sınıf tartışması
  • aracı alan arkadaşa hayırlı olsun, arkadaşım sen bunlara kulak asma, alınmış alınmıştır
    burda 3 ipte bir maymunu olmayan boşlinecıları kafaya takma,
    sen aracı alınca otobana çık, müziğini aç, 6 viteste gazını kökle ve en sol şeritten giderken bu arkadaşlara el salla
  • Bugün hyundai'da işim vardı.
    gene dayanamadım gittim blue'ya bindim.
    güzel hoş ama bu para fazla geldi.
    ayrıca arkaya oturunca kafanızın tavana değmesi de pek hoş değil...
  • Muthis bir araba. Zamanim dar oldugu icin bekleyemedim opel astra 1.3 cdti aldim. Ama kesinlikle cok dogru bir secim yapmissin derim. Hyundai ile ilgili gozu kapali ve onyargili yorumlari bence okumadan gecebilirsiniz :)
    Amerika'da millet forddan kaciyor. Halk arasinda da bir saka var FORD:Fix or Repair Daily. Focusla fiestayla kiyaslamislar :) Bence blue hakkettiginin cok cok altinda bir fiyatla satiliyor. Turkiye'de cok fazla onyargi var bircok markaya karsi. Amerika'da 5 sene kaldim. Insanlar senelik ortalama 15-20bin km yol yapiyorlar ve tamir ucretleri (iscilik) pahalli oldugu icin cok iyi biliyorlar hangi arabalar daha dayanikli. Asagida siraladigim sekil Amerikada inanilan sadece motor ve aksamin dayanikliligina goredir:
    1) Honda, Toyota
    2) Nissan, Mazda
    3) Hyundai, Kia, mitsubishi
    4) Ford, Chevy, Pontiac bilimum amerikan arabalari.
    Listede olmayan diger arabalarla ilgili ise:
    1) Mercedes de tutuluyor. Genelde kaliteli diye biliniyor ama cok aman aman bir talep yok. BMW ve Audi genel aksaminda cok sorun cikabiliyor (motor haric).
    2) Subaru cok kaliteli diye biliniyor ama genelde off-road tercih edenlere.
    3) VW cok tutulmuyor. Vasat bir araba diye geciyor. Genelde cok dayanmiyor. (Bizde ise biraz rahatlik ve surus keyfi talebi artiriyor)
    4) REnault, fiat, peugeot, opel amerikada zaten yok.

Ben genel itibariyle Amerikalilarin siralamasina guveniyorum cunku bizden cok araba kullaniyolar. Hep uzun yola cikiyorlar. Iscilik de cok pahalli oldugu icin bizim kadar cok kontrole-bakima goturmuyorlar ufak bakimlari kendileri yapiyorlar. Arabayi omru bitene kadar kullaniyorlar onun icin biraz guveniliyor geliyor bana bu siralama.

• yorumlara yukarıdaki 2 şekilde cevap vermek zor değil. herkes istediği görüşü yazar. kabul edersiniz etmezsiniz.
  • küçücük, sedana c segmenti demişler ya hey allahım....

Chevrolet Cruze
    Opel Astra
    VW Golf
    Ford Focus
    Renault Megane
    Citroen C4
    Peugeot 308
    Fiat Bravo

gibi araçlara hiç binmediniz sanırım
  • Adamın topicini mahvettiniz aferin

Hocam sen bunları bırak resimlerini bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.