Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

bilip bilmeden konuşma ben sadece fikrimi söyledim 40 000 tl b sınıfı bir araca birde bu araç hyundai ise ben vermem sen verirsin saygı duyarım

saygı duyduğun üslubundan belli

birde kendi yazdığına bak istersen sen benim yaşımı biliyormusun da atıp tutuyorsun senin nasıl oara kazanıldığını bilmiyor dediğin kişinin ne işle uğraştığını biliyor musun günde 14 saat çalışıyorum ben masa başı iş te değil tezgahtarlık-taşıma-şoförlük iş kendi işim

quote:

ya bunların hangi birisine laf yetişitireceksinki paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen 3ün 5in hesabını umursamayan 15-18 yaş arası çoluk çocuk grubu.bunların kafaya bakarsan 50bin liralık bi araba alacağına gider bmw x5 alır jipe binersin..

bende günde 12 saat çalışıyorum eve geliyorum hala devam ediyorum neyse Allah sanada banada hepimizede kolaylık versin

sağolasın

• Sıfır araba almış birine neden 2. el araba tavsiye edilir anlamak güç.
  • Hayırlı olsun.

Bundan 1 ay önce fiyatı ve aracı söyleseniz "Allah akıl fikir versin" derdim.

Blue yu inceleyen biri olarak söylüyorum, fena tercih değil.
  • tercih edinmiş araba icin veya alınmış araba için bu kadar tartışmaya konuşmaya gerek yok diye düşünüyorumm..
    2. elde sınırsız araba ve secenekler ola bilir neticede 2. el, sıfırn piyasası ile 2. eli kıyaslamamak lazım..

sıfır araç olupta denginden yüksek kalitede ve donanımlı araba gösterin eyvallah ediyecem ama yok.
    sıfırın zevki ile 2. el aracın zevki farklı katagoride yer alıyor...

accent blue incelemdim ama yolda gördüğüm kadarıyla tekerleri o kasaya kücük gelmiş... dikkat ettinizmi bilmiyorummm.
    tabikide fabrika en iyi tercih olarak o lastikleri tercih etmiştir ama dış görüüş itibariyle abest sırıdıyor..

konfor ve donanımına göre fiyatı iyi bence...
  • Hala Güney Koreli mi aman! Hyundai mi verilmez o para! diyen adamları görmekten midem bulanıyor artık.
  • Yeni taksilerimiz cok havali :)
  • aynı durum bende de var arkdasım. aslında artık ne varsa güney kore ürünlerinde var. en ufak örnek LG camasır makinesi aldık baya bir piyasa araştırması yaptım dünyada ilk kayışsız camasır makinesi kendi ürettigi enerjiyle makine durmadan son %20 lik kalan bölümünü elektrik kullanmadan yıkıyor ve ultra sessiz bütün markalarda 2 yıl garanti varken LG de 10 yıl garanti bu ne demek ya farka bakın anlayın artık adamlar herseyde en iyisini yapmaya başladı.
    quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Hala Güney Koreli mi aman! Hyundai mi verilmez o para! diyen adamları görmekten midem bulanıyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9997
    aynı durum bende de var arkdasım. aslında artık ne varsa güney kore ürünlerinde var. en ufak örnek LG camasır makinesi aldık baya bir piyasa araştırması yaptım dünyada ilk kayışsız camasır makinesi kendi ürettigi enerjiyle makine durmadan son %20 lik kalan bölümünü elektrik kullanmadan yıkıyor ve ultra sessiz bütün markalarda 2 yıl garanti varken LG de 10 yıl garanti bu ne demek ya farka bakın anlayın artık adamlar herseyde en iyisini yapmaya başladı.
    quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Hala Güney Koreli mi aman! Hyundai mi verilmez o para! diyen adamları görmekten midem bulanıyor artık.

Ssangyong da ornek verilebilir bence gayet kaliteli

• Hayırlı olsun.
    Çok doğru bir seçim yapılmış bence de.
    Motoru ve Hyundai sorunsuzluğu yeter de artar
  • 2 sene sonra ikinci elde 30'a satarsan öp başına koy.
  • hayırlı olsun hocam
  • hayırlı olsun ama ben asla hyundai e para vermem
  • bende asla hyundai dan baska araca para vermem herkesin görüşü ve ihtiyacları farklı o yüzden sorunsuz bir araca ihtiyacım oldugu için herzaman HYUNDAİ ı secerim
    quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

hayırlı olsun ama ben asla hyundai e para vermem
  • Buna bir de megachips yaptıracaksın, işte o zaman kanat takman gerekebilir

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Motor güzel lakin marka hyundai 140-150 den sonra çok tehlikeli bir araç eski era lar bu nasıldır bilmem ama içimden bir his farklı olmayacak diyor. İnşallah dediğimde haksız çıkarım.
  • Hocam hayırlı olsun, hyundayiye verilmez diyenleri takma.
    Blue'yu kendim inceledim, eski accentden kat be kat üstün.
    ESP bile varmış, 128 ps dizel bir araç için piyasaya bakıldığında normal bir fiyat.
  • Arkadaşım aracın hayırlı olsun. Güle güle ve kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim.
    Ancak bundan bir-iki gün önce forumda i30 aracının nasıl değer kaybettiğini ve nasıl satamadığını yazan arkadaş geldi aklıma senin mesajını görünce.
    Umarım aracınız gelecek günlerde hakettiği değeri bulur ve sen de aynı kötü deneyimi yaşamazsın.
  • gerçekten güzel tercih hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanırsınız inşallah :)
  • Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip etsin.Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

40.000TL accent e mi

hiç düşünmeden bunu alırdım varsın accent kadar gitmesin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz-21000-km-de-4-yil-garantili-full-paket-lpg-uyumlu-50895849/detay/

Zevkler,Renkler Tartışılmaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.