Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun .. Ekonomik ve mantıklı bir araç satın almışsınız
  • Almanların birçok arabalarına hakettiğinden fazla fahiş fiyatlar verince akıllı hyundainin yeni kasa çok güzel bir motora sahip dizel bir aracına 40.000 para verince enayi oh ne ala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 3 Haziran 2011; 19:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

hayırlı olsun bence güzel bir seçim yapmışsınız...

hyundai,kia gibi araç karşıtlarına cevap vermek için sakın nefesinizi ve klavyenizi bursa boşa harcamayın ve aracınıza güle güle binin...

aynen öyle yapmayı düşünüyorum tşk ederim....

Bu arada bazı arkadaşlar cam tuşuyla ilgili yazmış.....toyota corollanında cam tuşlarında aydınlatma yok...Kusur arıyorsanız ben size diğer marklarında kusurunu sayarım.Elimden kaç tane araba ve marka geçti haddi hesabı yok çünkü.....
  • ne kadar opel vw fanatiği varmış ya bu kadar olacağını hiç bilmezdim ha...Böyle gittikçe almanlar daha çok türkü kazıklar...Hyundaıyı küçümserler 2010 model passatla 2009 t5'le 2011 caddy ile doğuş otonun kapısında beklerken,2008 getzle 2007 era ile bakım harici servisin kapısından bile geçmedim.Herkes neyi ne olduğunu çok iyi biliyor istediğiniz kadar kötüleyin aşağılayın,Övdüğünüz araçlara bi siz değil herkes biniyor veya binmiştir.Volkswagenin ne mal oldğunuda herkes biliyor zaten,boşuna çene yormayın,Hyundaının kıskanılan bir marka olduğuna çok seviniyorum,Kıskanılmak güzeldir...

Sonuçta malına güvenen 5 yıl garanti verir,güvenmeyende 2 yıl verir,2 yıl daha parayla satmaya çalışır herşey ortada.....

Artık Hyundaı eski hyundaı değil,hyundaıde eskisi gibi ucuz araba bulamayacaksınız.Bayilerde Genesis genesis coupe İx 55 İx 35 İx 20 gibi üstün kalite araçlarla karşılaşacaksınız.Kısacası yakın zamanda milletimiz at gözlüğünü çıkarırsa,piyasayı ele geçirecek kalite yönünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 3 Haziran 2011; 19:50:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

2 sene sonra ikinci elde 30'a satarsan öp başına koy.

müneccimmisin?

Era ilk çıktığındada öyle diyorlardı.Ama şu an 30 bin tl ye alınan 200,000 kmdeki erayı bile piyasada 22 ye gayet rahat satıyorlar
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...

İmkanın varsa prime midir nedir ondan al 2000 lira için bunca donanımdan vazgeçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

2 sene sonra ikinci elde 30'a satarsan öp başına koy.

müneccimmisin?

Era ilk çıktığındada öyle diyorlardı.Ama şu an 30 bin tl ye alınan 200,000 kmdeki erayı bile piyasada 22 ye gayet rahat satıyorlar

bide bu ikinci elciler var...herkes arabayı 2-3 yıl sürüp satmak içinmi alıyor acaba ? arabadan para kazanamassın, yatırım aracı değildir...yatırım yapacak adam altın alır, dolar alır..
    güle gle kazasız sürüşler olsun özbekli..için rahat sa ki sanırım öyle içine sinmişse güle güle kullan...Alman arabaları tamam güzel kaliteli ama çokta abartmaya gerek yok ww'nin opel'in sadece insanlar arasında dolanan, babadan kalma hikayeleri dönüyor piyasalarda....mercedes hariç tabi

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

kaçtan kaça indiler mode donanım heralde ?

evet izlemedeyim?? bilgi verir misin?
  • Gule gule kullanin,cok iyi bir secim yaptiginiza inaniyorum. Yilbasina dogru guzel kampanyalar olursa bende bir tane almayi planliyorum..
  • hayırlı uğurlu olsun....
  • Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun ama arkadaşlrın dediği gibi üst donanımı almanızda fayda var beklemenize değecek doğrusu bence bu araç için 39000 çok değil dizel motoru çok iyi bırakın kendi sınıfı D sınıfında bile 1.6 dizel motorlu bir örneği yok
  • Hayırlı olsun özbekli35.Artık bir kaç tepsi baklava dağıtırsın bize
  • Hayırlı olsun bende bir i20 sahibi olarak gelecekte karşılaşacaklarınız. ilk önce opel ford gibi muadil markaları söyleyip keşke o markaları tercih etseydin diyecekler zaman geçtikçe tüketimlerini servis maliyetlerini duyduktan sonra anlayacaklarki hyundai eski hyundai değil. güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun aracınız..yalnız aracın tork eğrisini görmüştüm 0-100 tatmin edecektirde otobanda 126ps performans olarak işe yaramayacak..yanınızdan 102bglik golf geçerse arabanıza kızmayın ...
  • 16 jantlı alırsanız, 195/50/16 lastikle geliyor.

Bence bu aracın hakkı 205/50/16 yada 205/55/16. Araca boyut olarak da daha çok yakışacaktır.

Çünkü bu aracın yol tutuşu biraz zayıftır.

1.6 102'lik A3, Golf araçlarda bile 205 lastik vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

ne kadar opel vw fanatiği varmış ya bu kadar olacağını hiç bilmezdim ha...Böyle gittikçe almanlar daha çok türkü kazıklar...Hyundaıyı küçümserler 2010 model passatla 2009 t5'le 2011 caddy ile doğuş otonun kapısında beklerken,2008 getzle 2007 era ile bakım harici servisin kapısından bile geçmedim.Herkes neyi ne olduğunu çok iyi biliyor istediğiniz kadar kötüleyin aşağılayın,Övdüğünüz araçlara bi siz değil herkes biniyor veya binmiştir.Volkswagenin ne mal oldğunuda herkes biliyor zaten,boşuna çene yormayın,Hyundaının kıskanılan bir marka olduğuna çok seviniyorum,Kıskanılmak güzeldir...

Sonuçta malına güvenen 5 yıl garanti verir,güvenmeyende 2 yıl verir,2 yıl daha parayla satmaya çalışır herşey ortada.....

Artık Hyundaı eski hyundaı değil,hyundaıde eskisi gibi ucuz araba bulamayacaksınız.Bayilerde Genesis genesis coupe İx 55 İx 35 İx 20 gibi üstün kalite araçlarla karşılaşacaksınız.Kısacası yakın zamanda milletimiz at gözlüğünü çıkarırsa,piyasayı ele geçirecek kalite yönünden.

bunu benden daha iyi bilemez arkdasım 2007 model t5 miz var 42 binde yine 2007 model 140 hp crdi motor starex imiz var hemde 94 binde. t5 in actıgı masrafın yarısını bırak ceyregini acmadı hemde starex te 275/35/19 jantlar var daha ön takıma bile girmedi arac. t5 miz daha 10 bine gelmeden direksiyon ses yapmaya basladı götürdük servise amortisor başları gevsemiş. 25 binde arka sag torsiyonları dagıldı hemde araca 50 kg yük bile koymayız. 800 tl öyle gitti. ve suan direksiyondan ve aracın kasasından komple ses geliyori inanmayan varsa istnbul k.çekmecedeyim gelin iki aracıda görün ikiside tertemiz asla yük koymayız. ve suan 4 yıl t5 in triger falan degisecek yine masraf starex imizde zincir oldugu için SORUNSUZ binmeye devam. ön yargılı arkdslara tek bir dua ediyim inş. birgün HYUNDAİ sahibi olursunuz bize dua edersiniz. ömür boya hyundai dan baska araca para vermem. cok yakın bir arkadasım vardı öyle kafasına göre araba alıp satar hyundai ı fazla sevmezdi zorla getz aldırdım 1.5 crdi vgt turbo olandan cocuk suan arabayı satmamak için elinden geleni yapıyor. hyundai hastası oldu dedigim gibi gelin görün burda yalan atan kimse yok

• yani şimdi sizinkide hyundai fanatikliği değilmi??? binmesek neyse.şurada atsan bi 7 serisi m serisi yada o ayarlarda araç binen fazla olmadığı için yorum yapmaz... bilindik hyundai abi fazlada abartmaya gerek yok bence.
  • hayırlı olsun
    resim eklersen sevınırız
  • Fiyat güzel.. Aracı bende biliyorum.
    Hayırlı olsun.
    Piyasanın en güçlü 1.6 dizelini almışsınız...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.