Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar sırf 2. eli iyi olsun diye dilediği, içine sinen araba yerine 2. eli iyi olan bir model alıyor. Ne kadar saçma.

Araç alırken insanlar beğenisinden çok ikinci eline göre tercih yapıyor. Bu konuya da uğramış onlardan.

Aldığım araca keyifle binmeyi düşünmek varken neden satmayı düşüneyim ki?
  • Accent Blue CRDI listelere girmiş.

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi

Benzinli - Dizel farkı 6.600 TL.
  • hayırlı olsun arkadaşım. kazasız belasız binersin umarım. canavar gibi motoru var valla

ilk 3 bakım da onlardansa sen 1 milyar gibi bir paradan da kurtuldun demektir. fiyat hesabı yaparken bunu da düşün. 3-4 sene sonra da ufak tefek problemler çıkarabilir ama garantili olduğu için oradan da kazancın olacak. 4 sene sonra satmaya kalktığında hiç zorlanmayacaksın çünkü garantili bir aracı almaya kimse korkmaz, muadillerinden daha iyi fiyata gider.

standart donanım olarak ESP olması zaten şahane bir şey. EURO NCAP'tan da sanıyorum 5 yıldız almış.

tek merak ettiğim iç mekan kalitesi. anlayan arkadaş varsa yazsın da biz de öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

Hayırlı olsun aracınız..yalnız aracın tork eğrisini görmüştüm 0-100 tatmin edecektirde otobanda 126ps performans olarak işe yaramayacak..yanınızdan 102bglik golf geçerse arabanıza kızmayın ...

Hocam sen hiç merak etme 0-100de de, otobanda da 128 PS dizel motor 102 HP hitlerin yanından geçerken ss selamı verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

hayırlı olsun arkadaşım. kazasız belasız binersin umarım. canavar gibi motoru var valla

ilk 3 bakım da onlardansa sen 1 milyar gibi bir paradan da kurtuldun demektir. fiyat hesabı yaparken bunu da düşün. 3-4 sene sonra da ufak tefek problemler çıkarabilir ama garantili olduğu için oradan da kazancın olacak. 4 sene sonra satmaya kalktığında hiç zorlanmayacaksın çünkü garantili bir aracı almaya kimse korkmaz, muadillerinden daha iyi fiyata gider.

standart donanım olarak ESP olması zaten şahane bir şey. EURO NCAP'tan da sanıyorum 5 yıldız almış.

tek merak ettiğim iç mekan kalitesi. anlayan arkadaş varsa yazsın da biz de öğrenelim.

+1 ayrıca aracı aldığınızda dış yerine iç mekandan da resimler eklerseniz daha çok bilgilendirici olur diye düşünüyorum.

• sayın özbekli35 : öncelikle hayırlı olsun diyorum. nisan ayında polo almak için vw bayisine giderken (eski arabamla), hyundai bayisinden daha önce hiç görmediğim bir araba çıktı kırmızı renkli geçici plakalı. bu nedir böyle ne kadar yakışıklı duruyor dedim yaklaşık bi 500 m sıkışık trafikte sağından solundan baktım.accent blue. nerdeyse hemen dönüp bayiye bakacaktım, şu anki arabamı ayırttıktan sonra internetten incelemiştim hyundai yi, dizeli yokmuş diye vazgeçmiştim.
    gerçekten çook güzel bir tipi vardı ancak dizeli yoktu o zaman, kim ne derse desin mükemmel bir araba. motor teknolojisi diğer markaları da daha güçlü motorlar üretmeye yöneltecektir. ttork değerini anlayamadım sadece 26.5 demiş bildiğimiz değerlerle kaç nm eder bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

sayın özbekli35 : öncelikle hayırlı olsun diyorum. nisan ayında polo almak için vw bayisine giderken (eski arabamla), hyundai bayisinden daha önce hiç görmediğim bir araba çıktı kırmızı renkli geçici plakalı. bu nedir böyle ne kadar yakışıklı duruyor dedim yaklaşık bi 500 m sıkışık trafikte sağından solundan baktım.accent blue. nerdeyse hemen dönüp bayiye bakacaktım, şu anki arabamı ayırttıktan sonra internetten incelemiştim hyundai yi, dizeli yokmuş diye vazgeçmiştim.
    gerçekten çook güzel bir tipi vardı ancak dizeli yoktu o zaman, kim ne derse desin mükemmel bir araba. motor teknolojisi diğer markaları da daha güçlü motorlar üretmeye yöneltecektir. ttork değerini anlayamadım sadece 26.5 demiş bildiğimiz değerlerle kaç nm eder bu?

kg/m dir o değer eşdeğeri 9.8 nm dir (newton metre) düz hesap 10 la çarpabilirsiniz yani 265nm (tork)

• quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

sayın özbekli35 : öncelikle hayırlı olsun diyorum. nisan ayında polo almak için vw bayisine giderken (eski arabamla), hyundai bayisinden daha önce hiç görmediğim bir araba çıktı kırmızı renkli geçici plakalı. bu nedir böyle ne kadar yakışıklı duruyor dedim yaklaşık bi 500 m sıkışık trafikte sağından solundan baktım.accent blue. nerdeyse hemen dönüp bayiye bakacaktım, şu anki arabamı ayırttıktan sonra internetten incelemiştim hyundai yi, dizeli yokmuş diye vazgeçmiştim.

26,5*9,81 = 260 Nm

genelde 9,81 i 10 kabul edip x10 şeklinde hesaplarlar.

• Markalar çoştu B snıfı araçlar 40 binleri geçti way beee way ötv artışı kdv artışıda yok walla 28 bine 0 punto evo aldım geçen yaz daha da 0 araba göremeyiz bu gidişle 28 bin bile baya çok gelmişti gözüme
  • accent blue güzel tercih olmuş.. hyundai şöyledir böyledir laflarına kulak asmayın.. hyundai kendini aştı artık.. fiyatına pahalı diyenler ötekini alırdım diyenler elbet olacaktır..

kafaya takmayın hep olan şeyler :)) accent blue nun keyfini çıkarın. hayırlı sürüşler
  • sayın genckaptan ve lervolerto:
    teşekkür ederim paylaşım için. gerçekten güzel bir motoru varmış tork aralığı da güzel fiyatı harika. alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum güzel seçim. tipi zaten tartışmasız çok güzel . az önce renaulta gittim fluence almak için eski fluence extreme yerine extreme edition diye yeni birşey çıkarmışlar. fiyat 47000 alaşım jantı çıkarmışlar, içerisinde estetik görünüm sağlayan birkaç krom detayı çıkarmışlar, sis farını çıkarmışlar, park sensörünü çıkarmışlar ve fiyat aynı 47000 lira. piyasa böyleyken çok akıllıca bir tercih olmuş. saygılar..
  • hayırlı olsun yeni aracınız

bildiğim kadarı ile o fiyat aralığında birde böyle bir model var:
     ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM)

en alt donanımda dahi hız sabitleme olması aracı gözümde çok cazip kılmakta.. aslen fransız araçlarını sevmem ama bunu denemek isterim aslında...
     ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM)

• hayırlı olsun güzel araç..

bir üst donanım güzel duruyor ama kullanılmayan donanım neye yarar.

Yeni bir kasa olmasını gözardı etmeyin, bahsi geçen kıyaslamaların hepsi 2-3 senelik makyaja girecek kasalarla..

Güle güle binin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

hayırlı olsun yeni aracınız

bildiğim kadarı ile o fiyat aralığında birde böyle bir model var:

C4 test ettim.

İzlenimlerim burada mevcut...

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Almanların birçok arabalarına hakettiğinden fazla fahiş fiyatlar verince akıllı hyundainin yeni kasa çok güzel bir motora sahip dizel bir aracına 40.000 para verince enayi oh ne ala.

Yorumu okuyunca içimin yağları eridi..Hay klavyene ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 4 Haziran 2011; 15:28:48 >
  • Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
  • hayırlı olsun
  • O motora ve donanıma 40bin verilir.
    Amblem VW olsa 55'ten açardı ağzını bayiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

O motora ve donanıma 40bin verilir.
    Amblem VW olsa 55'ten açardı ağzını bayiler.

Hangi donanıma?
  • hayırlı olsun kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.