Şimdi Ara

Accent Era & Linea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20.000-23.000 aralığında 3-4 yaşında dizel araç arıyorum. Çok da küçük kasalı bişey olsun istemiyorum. Uzun yola da çıkacağım çünkü. Yola yakışsın yoluda tutsun istiyorum.
    Bu kriterlerime en yakın iki araç tespit ettim ama ikisi arasında karar veremiyorum. Sizin görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
    Sizce Hyundai Accent Era 1.5 dizel mi yoksa Fiat Linea 1.3 multijet mi tercih etmeliyim. ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• yolu tutmasını istiyorsan erayı hemen çıkar listenden.. lineanın yol tutuşu hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

yolu tutmasını istiyorsan erayı hemen çıkar listenden.. lineanın yol tutuşu hakkında bilgim yok.
    bilemiyorum ama galiba linea derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

bilemiyorum ama galiba linea derdim

Alıntıları Göster
    erada giderken taburede oturduğunu hissedersin hiç güven vermez linea hakkında bilgim yok
  • sonuçta linea tam olmasada c sınıfı olarak geçiyor ama motor olarak hyundai uzun yol olarak düşünürsen linea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasTerOn

Arkadaşlar çok kararsızım,

20.000-23.000 aralığında 3-4 yaşında dizel araç arıyorum. Çok da küçük kasalı bişey olsun istemiyorum. Uzun yola da çıkacağım çünkü. Yola yakışsın yoluda tutsun istiyorum.
    Bu kriterlerime en yakın iki araç tespit ettim ama ikisi arasında karar veremiyorum. Sizin görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
    Sizce Hyundai Accent Era 1.5 dizel mi yoksa Fiat Linea 1.3 multijet mi tercih etmeliyim. ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşım era gider ama durmaz.Era Lineaya göre daha seridir.Bence era al çünkü dizel lineanın motor sesi içeriye hem çok geliyor hemde çok gıcık bir motor sesi var.Ama sana tavsiyem bu arabalarda kesinlikle absliyi tercih etmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

erada giderken taburede oturduğunu hissedersin hiç güven vermez linea hakkında bilgim yok

Alıntıları Göster
    Linea da yol tutmaz ama her an uçulabilcekmiş hissini Era daha kuvvetli verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Renault Megane Sedan
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supraa

Linea da yol tutmaz ama her an uçulabilcekmiş hissini Era daha kuvvetli verir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar linea yı da abartmayın bence , era ile arasında bir fark göremedim konfor açısından , hatta motor sesi daha çok geliyor resmen , performanssız oluşu da cabası , tek artısı şasinin uzun oluşu.

1.5 crdi era güzel olur gibime geliyor ama daha konforlu isterseniz megane 2 dizel neden olmasın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-model-megane-otomatik-dizel-54341189/detay/

hem de privilege donanım seviyesi , boş bir araç da değil

alternatif megane 2 sportway :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acillll-satmak-zorunda-kaldigim-arabami-satiyorum-53575291/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

arkadaşlar linea yı da abartmayın bence , era ile arasında bir fark göremedim konfor açısından , hatta motor sesi daha çok geliyor resmen , performanssız oluşu da cabası , tek artısı şasinin uzun oluşu.

1.5 crdi era güzel olur gibime geliyor ama daha konforlu isterseniz megane 2 dizel neden olmasın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-model-megane-otomatik-dizel-54341189/detay/

hem de privilege donanım seviyesi , boş bir araç da değil

alternatif megane 2 sportway :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acillll-satmak-zorunda-kaldigim-arabami-satiyorum-53575291/detay/

Alıntıları Göster
    3 günlüğüne era 2011 kiralamıştım.

gayet iyiydi yol tutuşu felan.

• quote:

yolu tutmasını istiyorsan erayı hemen çıkar listenden.. lineanın yol tutuşu hakkında bilgim yok.

BEnde listeden yol tutuşunu düşmen için lineayı elemeni söyliyecektim.Arkadaşta era için aynısını demiş..Bu dediklerimizin boş bilgi olduğunu sanma...Lineanın yol tutuşunu bizzat deneyen ve yorumlayan birçok arkadşım var..Hyundaiyide arkadaş söylemiş açarsa biraz daha bilgi sahibi olursunuz...İmzamdaki aracıda düşünebilirsiniz..Nede olsa aynı sınıf bagaj hacmi çok yüksek..ikisindede olmayan birçok özellik var..Ayrıca Vag grubunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

BEnde listeden yol tutuşunu düşmen için lineayı elemeni söyliyecektim.Arkadaşta era için aynısını demiş..Bu dediklerimizin boş bilgi olduğunu sanma...Lineanın yol tutuşunu bizzat deneyen ve yorumlayan birçok arkadşım var..Hyundaiyide arkadaş söylemiş açarsa biraz daha bilgi sahibi olursunuz...İmzamdaki aracıda düşünebilirsiniz..Nede olsa aynı sınıf bagaj hacmi çok yüksek..ikisindede olmayan birçok özellik var..Ayrıca Vag grubunda...

Alıntıları Göster
    linea dan devam

• quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

linea dan devam

Alıntıları Göster
    Era'ya hiç binedim ama Linea nın süspansiyonları çok ama çok yumuşak, sanki sandalda gidiyormuşcasına o derece konforlu. Yalıtımıda oldukça başarılı. 1000km kadar uzun yol yaptım ve kendi aracıma göre (yeni civic) beni daha az yordu.
    Ama yol tutuşu evlere şenlik, 130 dan sonra rüzgarlı havada gezme yapabiliyor, lastik taban genişliği arttırılarak bir nebze bu sorun çözülebilir diye düşünüyorum.
    Lineada 185 tabanlı "T" hız endeksli pirelli lastikler var ve bu sınıfta bu ebatta bir araç için bu lastikler çok zayıf kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Era'ya hiç binedim ama Linea nın süspansiyonları çok ama çok yumuşak, sanki sandalda gidiyormuşcasına o derece konforlu. Yalıtımıda oldukça başarılı. 1000km kadar uzun yol yaptım ve kendi aracıma göre (yeni civic) beni daha az yordu.
    Ama yol tutuşu evlere şenlik, 130 dan sonra rüzgarlı havada gezme yapabiliyor, lastik taban genişliği arttırılarak bir nebze bu sorun çözülebilir diye düşünüyorum.
    Lineada 185 tabanlı "T" hız endeksli pirelli lastikler var ve bu sınıfta bu ebatta bir araç için bu lastikler çok zayıf kalıyor.

Alıntıları Göster
    Uzun yol için Linea daha konforlu bir otomobil olur. Yakıtı da daha az, ayrıca yıllık MTV si de düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Uzun yol için Linea daha konforlu bir otomobil olur. Yakıtı da daha az, ayrıca yıllık MTV si de düşük.

Alıntıları Göster
    İlginize teşekkürler arkadaşlar. Megane 2 yide alternatiflerim arasına aldım fakat megane 2 nin az kilometrede ve temiz o fiyatlara bulmam zor gibi.
    Genel yorumlardan anladığım kadarıyla bu iki model arasında linea daha fazla tercih edilebilir.
    Bir hafta daha araştırmaya devam edicem.
    Uygun temizlikte ve fiyatta bakalım başka alternatifler bulabilecek miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    Açıkçası ikiside konforlu filan değil.Yol sesini ikiside çok alıyor.
    Linea'nın yol tutuşu birazcık daha iyi olabilir.ama öyle fazla bir fark olacağını zannetmiyorum.
    Hangisinin şekli hoşunuza gidiyorsa onu alın.
    Tabi en donanımlısı hangisiyle onu düşürmeye çalışın

edit:Megane 2 kullandım ikisindende daha konforlu ve iyi yol tutuyor.Bence ararsanız temizini bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 19 Temmuz 2011; 14:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Açıkçası ikiside konforlu filan değil.Yol sesini ikiside çok alıyor.
    Linea'nın yol tutuşu birazcık daha iyi olabilir.ama öyle fazla bir fark olacağını zannetmiyorum.
    Hangisinin şekli hoşunuza gidiyorsa onu alın.
    Tabi en donanımlısı hangisiyle onu düşürmeye çalışın

edit:Megane 2 kullandım ikisindende daha konforlu ve iyi yol tutuyor.Bence ararsanız temizini bulursunuz.

Alıntıları Göster
    Lineanın yol sesi fazla değil arkadaşım, yada sen yol sesi alan arabaya binmemişsin. Civic den corolladan ve diğer japon araçlarından takoz gibi pirelli lastiklerine rağmen daha az ses alıyor. Megane dan az alırmı orasını bilemem ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Lineanın yol sesi fazla değil arkadaşım, yada sen yol sesi alan arabaya binmemişsin. Civic den corolladan ve diğer japon araçlarından takoz gibi pirelli lastiklerine rağmen daha az ses alıyor. Megane dan az alırmı orasını bilemem ama.

Alıntıları Göster
    sonuçta benim söyleyeceğim kişisel izlenimlerim. yol tutuşa önem veriyorsa erayı sil at kafandan. Her iki araç ile az da olsa tanışıklığım var. Hyundai çok seri tabut gibi geliyor bana.
    sonuç olarak linea vurur eraya. dediğim gibi bunlar kişisel izlenimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

sonuçta benim söyleyeceğim kişisel izlenimlerim. yol tutuşa önem veriyorsa erayı sil at kafandan. Her iki araç ile az da olsa tanışıklığım var. Hyundai çok seri tabut gibi geliyor bana.
    sonuç olarak linea vurur eraya. dediğim gibi bunlar kişisel izlenimler.

Alıntıları Göster
    linea ya binmedim ama era tam bir felaketti benim için ben kesinlikle era almam
  • quote:

İlginize teşekkürler arkadaşlar. Megane 2 yide alternatiflerim arasına aldım fakat megane 2 nin az kilometrede ve temiz o fiyatlara bulmam zor gibi.
    Genel yorumlardan anladığım kadarıyla bu iki model arasında linea daha fazla tercih edilebilir.

eğer istanbulda yaşıyosanız 2 tane düşük kmli temiz dizel megane ilanı koydum bir bakın derim beğenirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

eğer istanbulda yaşıyosanız 2 tane düşük kmli temiz dizel megane ilanı koydum bir bakın derim beğenirseniz

Alıntıları Göster
    aman aman eradan uzak dur. ön koltuk yine biraz idare ederde, arka koltukta gitmek istemezsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.