Şimdi Ara

accent eralar nasıldır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.3 2005 getzim var 60.000 kmde motor ve kasa küçük gelmeye başladı bende 2009 2011 eralara bakıyorum nasıldır bi arkadaşım yolda arkası zıplıyor diyor birde 1.5 crdi
    almak isitiyorum dizeli nasıldır getzden sonra bizi üzermi gerçekten yolda arkası zıplıyormu alırsam hangi modelini almalıyım select , crdi vgt ,mode , star hangisi iyidir

• içi ferahtır koltuklar konforludur. bagajı geniştir. motoru birçok arabayı susturur(1.5 dizel 110 bg). yolda zıplama sorunu yaşamadım. ama yaylanma biraz daha geç sönümlenebiliyor bazen. klima süper. bazen b*kunu çıkarıyor ama en düşük ayarda bile çok fazla ısıtıyor hamama çeviriyor. soğutmasıda çok iyi. araç çalıştıktan 5 dakika sonra verim alıyorum. yakıtı normaldir(dizel). yeter ki aldığın istasyonun yakıtı güzel olsun. ben opetle 550 gidemiyorken petrole geçtiğimde minimum 730 km yol yapıyorum. klima açık ve genelde hızlı kullanırım otobanda 190 km ye kadar çıktığım oluyor zaten 170km ye kadar 2. vitesteki devir saati gibi hız göstergesi çıkıyor. hız bağımlılık yaptı arabada gaza basınca sanki altımdan kayıp gidiyor hissine kapılıyorum. düşük beygire alışmış kişiler emniyet kemeri takma ihtiyacı duyuyor. garip ama yararlı bir davranış yaptırtıyor. (YÜKSEK HIZLARDA BİRŞEY OLDUĞUNDA ÇEVREYE OLACAK HİÇ BİR ZARARIM YOKTUR SADECE BOŞ OTOBANDA YAPIYORUM) Bir tek ön farlarından memnun değilim. uzun ve kısaların aynı ampulden yapılmasına alışkın değilim. uzunu aydınlatırken önüm kararıyor hissine kapılıyorum öylede oluyor. sadece önlerde disk fren olduğu için ani frende arabanın kıç tarafı biraz kalkıyor. Bazen symbol albea daha fazla yol yapıyor diyorum fakat symbolün içine sığamıyorum. albeada çok konforsuz geliyor tahtaya oturuyorsun izlenimi yaratıyor. bende team olan donanımı var. beklentilerimi karşılıyor. ben ayriyetten kolçak jant karter koruma kapı kollarına krom taktırdım belki bunlar üst donanımlarda standarttır. buda senin avantajına olur benim gibi ekstra para vermezsin.

Servis bakımına gelecek olursak. 150 TL ye rutin bakımlarını yaptırıyorum. özel servise gidiyorum kendi hyundai servisinde fiyatlar kol gibi. en azından ustanın başında duruyorum kendim bizzat görüyorum neler yaptığını.

birde yokuşlarda kalkış konusunda eramda kendime daha öz güven duyuyorum. maşallah nazar değmesin çok dik rampaların olduğu muhitte oturuyorum bu zamana kadar tık demeden stop ettirmeden dur kalk yaptım. üstelik araba kişi ve bagaj konusunda full doluyken.

accent era konusunda üstad olan OTTOMAN ve diğer bilgili üyeler sana daha iyi bilgiler verebilir. direk konuya soru yöneltirsen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db1903 -- 8 Şubat 2013; 18:47:17 >

• hocam üşenmeyip uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ediyorum başka sorularım olursa konuya sorucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nore25 -- 8 Şubat 2013; 19:38:52 >
  • Bizde 1 senedir kullanıyoruz 2009 lpg 1.4 team modeli araba herseyiyle kullanıcıyı tatmin ediyor gerek yakıt gerek performans olsn tek handikap fren mesafesi biraz uzun geldi bana aracmda abs yok belki olsaydı bi problm olmzdı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zıplama sorunu amortisörden yapıyor ama değiştirdiğin zaman ortadan kalkıyor. Genel olarak alınır satacağın zaman elinde kalmaz öyle bir araç dizel alacaksan 110 hp modelini al birde 88 hp olan modeli var sanırım onlar pek tutmadı
  • Arkadaşım bende tavsiye ederim benim 2008 team modeli var gayet memnunum gücü adamı hasta eder başka arabaya binemezsin,aynı zamanda 1,6 dizel octaviam var ama şehir içinde genellikle erayı tercih ediyorum kullanımı oyuncak gibi basit ve rahat geliyor,biraz yakıt sarfiyatı o sınıfın üzerinde ama öyle atla deve değil yani çok soğuk kış günlerinde bile 8-8,5 lt/100 km yi görüyorum octavia da da 6,5 lt civarında yakıyorum.Bence sorunsuzluğuyla,gücüyle ve sınıfında genişliği ile lpg derdi ile uğraşmadan alınıp binilebilecek bir araba.
  • Bende kullandım 2 sene hatta ilk arabamdı... fiyatına göre piyasadaki en iyi arabaydı bende... güçlü motoru şık görünümü vs. tatminkar bir arabaydı... zıplama olayınada alışıyorsun bir süre sonra çok rahatsız edici gelmemişti bana.... gerçi arkada oturanlar uzun yolda şikayet edebiliyor ama çok canını sıkarsa amortisörleri değiştirerek kurtulabilirsin... Şiddetle tavsiye edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene evvel almıştım o şimdi babamda.Ben kendime tekrar era bakıyorum.Muadili yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.