Şimdi Ara

Accent,Lanos,Tipo,Doğan,Civic, 2 nci elde hangisini tercih edeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7000-9000 YTL arası 2 nci el bir araba almak istiyorum. Başlıktada belirttiğim gibi bu paraya Hyundai Accent 96-97, Daewoo Lanos 97-98, Fiat Tipo 94-97, Doğan 92-97, Honda Civic 91-93 arası modeller oluyor. Bunların hemen hemen hepside beğendiğim arabalar ve kararsızım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Nedenleri ile yazarsanız sevinirim. Bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum. Bu hafta sonu bu işi bitirmem lazım. Acil yardım!!! Hepinize teşekkürler....

• Civic diyecektim ama o paraya bahsettiğin gibi düşük modelli alabilirsin. Accent diyorum.
  • arasında en yakışıklısı tipo ve cıvıc.en iyi 2.eli olanda kuş serisi.Daewoo Lanos hiç tutulmayan ,kullanmadığım içinde yorum yapamayacağım bir araç.diğerlerini kullandım en zevkli makina cıvıc.
  • Accent veya Tipo olabilir.
  • doğan sakın alma o paraya pişman olma! daewo, chevrolet onlarıda boşver.

civic zor bulursun temizini.Accent ve tipo diyorum ama sen tipodan yana ol.Hem tip açısından adı üstünde
    TİP-O (espiriydi tabi) hem parça yönünden.Seni memnun eder yani
  • civic cok eski daewoo yaramaz doganıda bosver bence en iyisi accent yada tipo bak
  • tipo alabilirsin diğerlerine göre daha hesaplı otomobil diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Accent gls bulabilirsen tadından yenmez. Accent olmazsada Tipo ikinci tercihin olsun bence. Yakıt olarak birbirlerine üstünlükleri de olmaz bu iki araba arasında.
  • hocam bence bu markalar çerçevesinde şöyle bir bak hangisinin temizini bulursan al..

• Doğan tabikide yaw araç maşallah yerli mercedes
  • Öneri ve görüşleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • lanos ve accente yanaşma derim,son sahibi olabilirsin o modellerde.
    civic te temizini bulmam gerçekten zor ama mantıklı bi ceçim olur.
    doğanı da boşver, yine en iyisi tipo
  • Herkese selamlar,
    Bugün internette 1994 model 130.000 km. 1.6 tipo s ilanı vardı. Sahibi ile bizim serviste buluştum. Serviste A dan Z ye her tarafına bakıldı. Araç oldukça temizdi ve 6600 YTL ye anlaştık. 100 YTL kapora verdim ve pazartesi günü aracın satışını alacam. Umarım bir sorun çıkmaz. Hepinize teşekkürler, en güzeli sizin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mister_no

Herkese selamlar,
    Bugün internette 1994 model 130.000 km. 1.6 tipo s ilanı vardı. Sahibi ile bizim serviste buluştum. Serviste A dan Z ye her tarafına bakıldı. Araç oldukça temizdi ve 6600 YTL ye anlaştık. 100 YTL kapora verdim ve pazartesi günü aracın satışını alacam. Umarım bir sorun çıkmaz. Hepinize teşekkürler, en güzeli sizin olsun.

çok iyi yapmışsınbende de önceden 99 model tipo sx vardı hiç bir sorun çıkarmamıştı görünüm olarakta çok iyi fiat tipo ve temprayı üretimden kaldırdığı için çok pişmanmış çok tutuldu bu araçlar.senin aldığın aracında 1.6 olması çok iyi olmuş.kazasız,belasız sürüşler dilerim

• accent derim
  • hayırlı olsun fotografları isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06
    çok iyi yapmışsınbende de önceden 99 model tipo sx vardı hiç bir sorun çıkarmamıştı görünüm olarakta çok iyi fiat tipo ve temprayı üretimden kaldırdığı için çok pişmanmış çok tutuldu bu araçlar.senin aldığın aracında 1.6 olması çok iyi olmuş.kazasız,belasız sürüşler dilerim

Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mister_no -- 18 Eylül 2007; 9:53:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

hayırlı olsun fotografları isteriz

Fırsat bulduğum ilk anda fotoları yüklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.