Şimdi Ara

Acces Point de Sorun Yaşıyorum, Lütfen Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden kablolu modem kullanıyordum laptop sahibi olunca access point alıp kablosuz yapmak istedim.
    TP LINK WA701ND model bir acces point aldım.
    ama interneti kablosuz kullanırken aşırı bir yavaşlama oluyor. bunun nedeni ne olabilir?
    ethernet ile bağlandığımda gayet hızlı kullanmaktayım oysaki

Yardımlarınız için Şimdide Teşekkürler...

• Kablosuz internete şifre koyup koymadığını kontrol et. Şifre koymadıysan, başkaları da internetini kullanıyor olabilir. Yavaşlamada o yüzden olabilir.
  • hayır şifreledim, onda bir sıkıntı yok. ama ısrarla yavaş çalışmaya devam ediyor
  • modemle arasındaki mesafe ne kadar? Arada kaç tuğla duvar, kaç tane beton duvar var?

Mesafe ve engeller arttıkça yavaşlamada artar.
  • modem hemen alt katta.
  • hocam problem tamamen kanaldan kaynaklanıyor.evinde yada alt yada üst katta telsiz telefon varsa uydu lar kablosuz teknoloji kulanan herhangi bir aygıt varsa sinyalı zayıflatır ornegin telsiz telefonda modemler de 2.4 ghz kullanır en basit hali ile anlatayım wireles yad akablosuz teknolojiler konuşma işitme mantığı ile çalışır ikimiz bir odadayız ama oda kalabalık herkes konusuyor ve senı duymakta zorlanırım değilmi civarda ne kadar modem ve telsiz telefon vs. cihazlar varsa o kadar çok netin ağırlaşır çunku bir birlerini duymakta zorlanıyorlar.

yapman gereken 2.4 ise 11 kanal vardır 1-6-11 di sanırım bunlar örtüşmezler bunlardan biri ni deneyerek değiştir kanalı bunlarda olmuyorsa 2-3-4-5 vs. diğerlerini deneyerek en iyi kanalı yakalamaya çalış

5 ghz ise zaten sorun olmaz 25 kanal olması gerek krallar gibi boş bi kanal bulursun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius35 -- 11 Eylül 2011; 20:36:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.