Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar 4 katlı bir iş merkezindeyiz. İnternetimiz en üst katta bulunmakta.en alt katta da idarecilerin odaları var.en üst katta kameralar ve ana bilgisayar var.Binanın yalıtımından olsa gerek 4.katta zte marka ZXV10 W300 model modem var ve aşağı katlara yayın yapmıyor.ben de yayını kuvvetlendirmek için tp link wa901nd modelli access point aldım.neyse kurduk filan ama yine istediğim verimi alamadım. Bu sefer de elimde kullanmadığım bir tp link wa 941nd model routerle modeme usb bağlantı yapıp wireless ile de access pointe yayın verdim. istediğim verimi bu şeklide aldım. Binanın her yerinde ağ var ve hızlı. Çalıştığım iş merkezinin karşısında oturmaktayım evimde internete iş yerinden bağlanıyorum.Sorun şu ki torrenti açtığım anda internet 10 saniye sonra kopuyor ve bi 10 dakika sonra tekrar geliyor.Sağ alttaki bildirim bölümünde bağlantıda sarı ünlem olmamasına rağmen internet kesiliyor ve kendiliğinden geliyor.İş yerinde de arada sırada internette kopmalar yaşanıyor. Forumları epey araştırdım ve anladığım kadarı ile dhcp, ip ataması gibi ince ayarlardan birini gözden kaçırıyorum.Bu arada bağlantıyı access pointten repeat modunda yaptım. Repeat dışında diğer seçeneklerle internete bir türlü bağlanamadım. Sizce repeat bağlantı modum uygun mu? Daha verimli bir mod veya yöntem var mı?Eğer ki repeat modu uygunsa torrenti kullanabilmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor? Konuya hakim arkadaşlarımdan yardım bekliyorum,,şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar yardımcı olacak bi anlayan arkadaş yok mu?Saat 5 gibi tplink 941wa nın dhcp sini kapattım kopma sorunları kayboldu birkaç saat.Şuanda ise net var gözüküyor ama internet gitti gelmiyor,telefondan girip yazıyorum.Modeme de erişemiyorum ne yapmalıyım nerede hata yapıyorum acaba.
Kamera goruntuleri ag uzerindenmi veri alis verisi yapıyor. Gerci olmasa bile modemi degistirip dene birde adsl hat zayıflamasını kontrol et. Yuk bindiginde (torrent) modem karsılayamadigindan adsl hattında kopma yapabilir veya bina tesisati ile alakalı olabilirde bu ikisi bi kontrol et derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme