Şimdi Ara

access point hakkinda detayli bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulundugum yerde internet hizmeti alamiyorum.. Ev cok eski.. ttnet 140 tl odedim internet icin ama alt yapi olmadigi sonra ortaya cikti.
    Cevremde sifresiz 24 saat yayin yapan internet noktalari mevcut. Ama sinyalleri cok dusuk. Bunlari arttirip kullanmak istiyorum. Teknosa da bir satici ile gorustum. Biliyorsunuz onlar genelde cok biliyirmus gibi yapip kulaktan dogma konusuyorlar. Access point onerdi ama tam olarak cozum olurmu soylemedi.

Accsess poinle ben zayif gelen sinyali yukseltip kullanabilirmiyim. Sinyal belediyeye ait. Ucretsiz bir olarak cevreye hizmet veriyor.

Bilgisi olan bir arkadaslar cevaplayabilirmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet access point işinizi görür.
    belediyenin ağına bağlandıktan sonra internete çıkmak için sizi bir sayfaya yönlendirip herhangi bir bilgi girmenizi istiyor mu? yoksa bağlandıktan sonra direk internete çıkabiliyor musunuz?
  • mmort M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Edimax access point ürünümüzün bu konusunu okumanızı tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_116206329//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

evet access point işinizi görür.
    belediyenin ağına bağlandıktan sonra internete çıkmak için sizi bir sayfaya yönlendirip herhangi bir bilgi girmenizi istiyor mu? yoksa bağlandıktan sonra direk internete çıkabiliyor musunuz?

telefon numaramı soran bir ekran geliyor sonra da telefon numara şifre geliyor.
  • EdimaxTR kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim konuda yardımcı olabilir mi?
    Bahsettiğim sinyal devamlı var ancak cok ama cok zayıf, en fazla birinci kademede çekiyor, o nedenle de devamlı kopuyor. Bahsettiğiniz Edimax sinyali birinci kademede alsa bile daha problemsiz yükseltiyor mu? Veya şunun hakkında bilginiz varmı, sinyali cep telefonundan daha verimli alabilir mi.
  • mmort M kullanıcısına yanıt
    sıradan bir access point işinizi görmez. 802.1x kimlik doğrulama destekli cihazları kullanmanız gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.