Şimdi Ara

Access Point Kurulumu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Superonline abonesiyim, duvarlardan kablo geçmesin diye modemi holdeki dolabın üst kısmına kurdurdum, doğal olarak dolabın kapakları kapalı kalıyor ve ben 10-15 metre uzaklıktaki odalarda wireless kullanamıyorum, bunu sorduğumda access point alabileceğimi söylediler, benim merak ettiğim access point ile modemin birbirine nasıl bağlandığı, yani yine kablo mu çekilecek (ki öyleyse modemi dışarı monte ettirmek yeterli olur), yoksa access point modeme kablosuz mu bağlanacak, sadece elektrik kablosuyla kurtaracaksam almayı planlıyorum, şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylol_Hot -- 23 Kasım 2011; 12:44:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

Herkese merhaba, Superonline abonesiyim, duvarlardan kablo geçmesin diye modemi holdeki dolabın üst kısmına kurdurdum, doğal olarak dolabın kapakları kapalı kalıyor ve ben 10-15 metre uzaklıktaki odalarda wireless kullanamıyorum, bunu sorduğumda access point alabileceğimi söylediler, benim merak ettiğim access point ile modemin birbirine nasıl bağlandığı, yani yine kablo mu çekilecek (ki öyleyse modemi dışarı monte ettirmek yeterli olur), yoksa access point modeme kablosuz mu bağlanacak, sadece elektrik kablosuyla kurtaracaksam almayı planlıyorum, şimdiden teşekkürler..

ap'yi kablosuzda kabloluda kullanabilirsin.

fakat modem dolapta olduğu için kablosuz kullanımda hız düşmesi v.s. sorunlar yaşama

ihtimalin çok yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.