Şimdi Ara

access point kurulumu yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar bir arkadaşım bana edimax ew-7206 apg marka bir alet verdi. ancak ben bunun kurulumunu bir türlü beceremedim. elimde herhangi bir cd, kitapçık falan yok. ama internetten "ap wizard" adında bir program duydum ve indrdim. o da bir işime yaramadı. yaptıklarımı anlatim size. öncelikle adaptörü taktım "power" ve "wlan" lambaları yandı. internetten öğrendiğim üzere modemden bilgisayarıma gelen internet kablosunu edimaxe bağladım. default ip 192.168.2.1 olduğu söyleniyor. ip scanner programıyla ağımı tarattım edimaxin ip si değişmiş olabilir diye ama bir sonuç alamadım. neyse kendi ip mi de 192.168.2.5 olarak ayarladım ki tarayıcımdan edimaxin kurulumuna ulaşabileyim diye ama yine 192.168.2.1 den bir sonuç alamadım. windowsun aygıt ekle bölümünden de olmadı. direk modemime bağladım ağdan ulaşabilirim belki dedim yine başaramadım. yardımcı olursanız çok sevinirim iki gündür uğraşıyorum tatilimi bunla uğraşarak geçirdim bugünden sonra böyle uğraşacak vaktim de olmayacak. her yerde kablo görmekten sıkıldım masraf etmeden bişey yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık. umarım yardımcı olabilirsiniz.

• hallettim fabrika ayarına döndürdüm resete basılı tutunca her şey halloldu. teşekkürler yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.