Şimdi Ara

Access point mi? Router mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın bu yüzden. Salonda modemim var fakat odam da internet çekmiyor masaüstü pcde kablolu bağlantı var. bana lazım olan hem kablolu bağlantı hemde kablosuz bağlantı olması bunun in hangisini tercih etmeliyim aklım 2 ürüne takıldı buyrun:

Dark WRT-150 150Mbit 802.11n WiFi 4 Port Ethernet 5Dbi Kablosuz Router (DK-NT-WRT150)
    http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=bd303738&categoryId=60001272

TP-LINK TL-WR720N 150 Mbps N Kablosuz Çoklu-SSID Dahili Antenli WPS Router
    http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=bd300733&categoryId=60001272

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• salondaki modemden odana cat5 kablo çekme imkanın varsa en sağlıklısı ve kablosuz veri kaybı yaşamadan en iyi yöntem olacaktır.
    2 port ve üzeri kablosuz bir modem işini görecektir.

bu arada salondaki modemin 2 port ve üzeri olduğunu varsayıyorum..eğer tek portsa bir access point alman gerekecek

edit : salondaki modeme herhangi bir masaüstü pc kablo ile bağlanmayacaksa yani 1 port olsa bile yeterli olacaktır.o porttan odana cat5 kablo bağlantısı yapacaksın sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 22 Ocak 2015; 15:35:10 >
  • Odamda modemden masaüstü bilgisayara gelen bir kablo var zaten ben bu kabloyu access point veya routere bağlamak istiyorum. Bağladıktan sonra access point veya routerden kabloyla pc ye bağlıycam ve wireless olarak kullanmak istiyorum. Hangisini almam gerekiyor bunun için?

• Ozaman tp link 740n almanı oneriyorum fiyat performansda en iyisi, teknosada 39.9 tl :)
  • Modemi evin biraz daha merkezi bir yerine yerleştirmeniz mümkünse sinyalin dağılımı açısından faydalı olabilir. Sadece deneme amaçlı modemi yerinden söküp bakabilirsiniz. Denerken telefon kablosuda bağlamanız gerekmez. Sadece wireless açık olsun. Evin biraz daha merkezi bir yerine konumlandırarak sinyali izleyin.

Bu denemeden verim alamazsanız ek cihaz veya daha güçlü bir modem alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi başka bir yere almam biraz zor çünkü aynı interneti komşuyla kullanıyorum. Bundan dolayı bu yönteme başvurdum.

• Sana yazdıgım cihazi alırsan memnun kalırsn isteklerini karsılaycak bir cihaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiyeniz için yarın gidip bakıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.