Bildirim
accord-mondeo yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hic fikri olan yokmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlanlara bakmadan söyleyeyim ben olsam accord alırım. Bu iki arac arasında kalsam.
Bu iki araç arasından kesinlikle accord'u tercih ederdim çünkü çok karizmatik bir araç bence. Ancak nacizane önerim bu fiyatlara 0 km İnsignia 1.4 T Elegance alınabilir. -
Ben oyumu accord'dan yana kullanıyorum , hayırlısı neyse o olsun -
Bende Accord derim. -
Accord temizse lpg takılır,keyifle binilir. -
Yorumlar için teşekkür ederim benim de gonlum accord da ama lpg ile sıkıntı yasamaktan cekiniyorum. İnsignia 1.4 t da otm vites yok.
Fiyatlar konusunda fikir verebilecek var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: m_uslu
honda motorları lpg ye tam uyumludur.
şu anda accordun 2.0 motorla 100 binlerde gezdiğini düşünürsek fiyatlar gayet uygun. -
Honda Accord. -
ikinci el demişsiniz ama ben yine de yazıyım, 0 km astra sedan.
honda olurdu benim tercihim.tasarım olarakta motor ve şanzıman olarakta mondeo dan üstün... -
İki araçda güzel ikisi arasında seçim yapmak biraz zor olacaktır ancak birazda hangi aracın temizi ve düzgünü'nün bulunduğu önemli mesela son ilandaki Accord güzel duruyor km'si orjinalse ben seçimimi ondan yana kullanırdım ancak Mondeo'nunda temizi bulunursa güzel araçtır özellikle konfor ve yol tutuşu olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
İki araçda güzel ikisi arasında seçim yapmak biraz zor olacaktır ancak birazda hangi aracın temizi ve düzgünü'nün bulunduğu önemli mesela son ilandaki Accord güzel duruyor km'si orjinalse ben seçimimi ondan yana kullanırdım ancak Mondeo'nunda temizi bulunursa güzel araçtır özellikle konfor ve yol tutuşu olarak.
son ilandaki accordu inceledik temiz gibi tabi serviste expertiz yapılmadı ama 2009 modele 59 bin çok fazla değil mi sizce? -
bende accord derim gayet vahşi duruyor ayrıca lpg candır yüzünü güldürür -
Fiyatta anlaşabilisek ve sorun çıkmazsa sondan bir önceki accord da karar kılacak gibiyim. kısa süreli bir sürüş deneyimim oldu. bu hacimde araçlarla ilgili pek tcrübem yok. lpg ile kullanım, performans ve yakıt tüketimi konusunda tecrübelerini paylaşacak arkadaş var mı acaba? -
güncel -
Senede 15,000km yapıyorsanız Accord'u LPG taktırmadan bile kullanabilirsiniz. Tabi bu tercih meselesi, ama aşırı tüketmeyecektir.
Honda Accord aslında buralarda değeri bilinmeyen bir araba. Avrupa'da satılan Accord aslen Acura TSX'tir. Acura da Honda'nın premium markasıdır. Bir nevi VW logosuyla satılan A4 gibi yani, sınıfına göre çok kaliteli bir araçtır. Mondeo da kötü değil, ancak Accord çok daha iyidir.
Bu iki arac arasindan accord ancak ben olsam 2010 audi a4 1.8 tfsi 8 ileri multitronic alip lpg taktiririm pasa pasa binerim -
ikiside otomatik olacaksa
mondeo dizel olması yol tutuşunda accorda nal toplatması iç hacminin çok daha geniş olması
nedeniyle.
Benzer içerikler
- en yüksek suv araçlar
- yerden yüksek otomobiller
- hyundai tucson mu peugeot 3008 mi
- egea mı clio mu
- 2018 toyota corolla 1.6 life yorumları
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X