Şimdi Ara

acele hp r927 ne mercegi kullaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp r927 hangi mercegi kullaniyor vede nasil iyimi acele tesekkurler

• pentax kullanıyor, iyi lenstir.
  • aga
    buffalo tesekkurler sana bi soru daha sorcamda bana msn ni verirmisin
  • eminmisin??? BURADA fuji yazıyor da
    quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

pentax kullanıyor, iyi lenstir.
  • ne fujisi o ne demek kusura bakmayin
  • insan hp yi bilirde fuji yi nasıl bilmez hayret, bildiğin fuji işte hani fuji film varya işte o şimdi dijtalde üretiyor sorduğun hp nin lensini de onlar yapmış...
    quote:

Orjinalden alıntı: demirelali

ne fujisi o ne demek kusura bakmayin
  • ama hp de kullaniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkitrom biraz tarif edermisin hp r927 nasildir.almayi düsünüyomda.çok soru sordum ama kusra bakma aga yinede tesekkurler
  • hp donanım üreticisi, lensle uğraşmaz direk satın alır, lens üretmek ayrı bir iştir, bu işin uzmanları ayrı, leica, carl zeiss, canon, nikon, olympus, pentax vb. firmalar lenslerini kendileri üretir ancak.
  • kesinlikle almanı tavsiye etmem, yüksek mp e aldanma, mp herşey demek değildir, fuji belki ismi cismi belli olmayan lenslere göre kaliteli sayılabilir ama yukarıda saydığım lenslerin yanına bile yaklaşamaz, ayrıca hp donanım üreticisi, fotoğraf makineleri iş görür nitelikte ama bu işin uzmanı değiller, sana tavsiyem bu fiyat aralığında canon a540 olacak, yukarıda verdiğim linkte hp nin örnek fotoları var onları incele sonra canon un kilere bak ne demek istediğimi daha iyi anlarsın o zaman
  • http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090059-1090199-1090619-1090619-12329340-12329342.html
    burada makine hakkında her şey var, lens markası dışında
    hp pentax kullanırdı hep, bunda da öyledir diye yazmıştım. ama evet, belirtilen yerde fuji yazıyor. ama fuji konusunda kuşkum var, yani hp fujiyle anlaştıysa bilemiyorum. hp serivisine sormak en mantıklısı galiba.

bu makine iyi bir kompakt makine. 1/1,8 sensör kullanıyorlar, bu bir avantajdır genel anlamda.
    panaroma başta bir sürü mod var, onlardan dilediğinle çekebilirsin. bunun dışında elle ayarlara da nispeten müsait bir makine. video kaydı 640*480. video sırasında zoom yapar. -3 ev e kadar inebilir. bence almaya değer bir alet.

• quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

kesinlikle almanı tavsiye etmem, yüksek mp e aldanma, mp herşey demek değildir, fuji belki ismi cismi belli olmayan lenslere göre kaliteli sayılabilir ama yukarıda saydığım lenslerin yanına bile yaklaşamaz, ayrıca hp donanım üreticisi, fotoğraf makineleri iş görür nitelikte ama bu işin uzmanı değiller, sana tavsiyem bu fiyat aralığında canon a540 olacak, yukarıda verdiğim linkte hp nin örnek fotoları var onları incele sonra canon un kilere bak ne demek istediğimi daha iyi anlarsın o zaman

çok önyargılısın arkitrom. canon a 540 da en kaliteli lensi mi kullanıyor sanıyorsunuz. bunlar kompakt makine. lensleri her halikarda mükemmel olmayacaktır. dolayısyla kompakt makinelerde kullanılan lensler arasında dağlar yok, hele hele fuji ile canon arasında hiç yok. yüksek mp ye aldanmamak lazımdır bu doğru, ama bu makine 1/1,8'' sensör kullanıyor, mp değeri çok abartı değil 1/2,5'' sensör kullananlara göre.
    canon a 540, şöhretini hak eden iyi bir fotoğraf makinesi. muhtemelen resim kalitesi hp 927 den yüksektir. fakat kompakt makinede insanlar pek çok özelliği bir arada görmek istiyor, tasarım gibi, büyük lcd gibi, hazır mod lar gibi. hp bu açıdan bu makineden üstündür.
    ayrıca renk bilimi hp nin uzmanlık alanıdır ve bu alanda en az canon kadar iyidir.

• buffola arkadasim sen anliyorsun bu islerden gibi aga biri baska diyo biri baska hp tutulmuyor diyo ama makine çok güzel yaaa .r927 bence iyi digerlerinden bunda farkli ozellik varmi acaba
  • @buffalo,
    digital fotoğraf makineleri konusunda bir uzman değilim, sadece son kullanıcı olarak yorum yapıyorum, canon analog ve dslr makinelerde çok tecrübeli bir marka, bu tecrübesi ve uzmanlığı kompakt makinelerde de kendi emsallerine göre çok daha kaliteli ürünler üretmesini sağlıyor, ben şahsen kendime alırken yada çevremdekiler fikir sorduğunda öncelikle firmanın fotoğraf makinesi konusundaki tecrübesine bakıyorum köklü firmalar herzaman daha sorunsuz ve kaliteli makineler üretiyorlar, fiyatları aynıysa ben her zaman canonu tercih ederim, yok hp yada başka marka daha düşük fiyata aynı kaliteyi sunuyorsa o zaman düşünebilirim ama söz konusu iki makina da yaklaşık 650 ytl civarı, sadece 10X15 baskı yapılacaksa tabiki hp de iş görür ama hangisi daha iyi makine diye sorulduğunda tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum...
  • dostum acele acele diyorsun bak acele etme şeytan karışır işine.
  • r927 yerine canon a540 almayı dene aynı fiyat hemen hemen hem canon daha iyidir

kaliteli lens
    manuel kullanım
    CANON

HP de geceleri iyi foto çekemezsin açıkçası genelde noise oluşumu var bende R707 vardı bende düşündüm r927 ama hep aynıymış meğer CANON al yani

o kadar para vereceksin makrosu kötü 10 cm galiba. bir de 3" inç LCD bir işine de yaramaz ama çok kaliteli malzeme var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.