Şimdi Ara

ACELE pes 3 yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben 2 gün önce kurdum pes 3 ama su yavaşlama sorunuyla karsı karsıyayım eminim hepiniz biliyorsunuzdur

Sistem Amd 2500+ ,fx 5200, Epox 8rda+,256 mb ram

ram veya ekran kartından mı acaba birkaç kişiye sordum yama falan varmıs herhalde. Bilen varmı...?

Arkadaşlar bu sorunla karsılasıp aşmıs olanların yardımına ihtiyacım var. bu halle oynanmaz yoksa başkada oyun yok

fifa serisini kurmak istemiyorum...

herkese kolay gelsin

• walla sende normal çalışması lazım oyunun o yavaşlama gf4 mx serisi ve daha düşük seviyedeki kartlarda.
    en son driver ları çek onlarla dene. Kartın 128 bit mi ?
  • Şimdi hocam screen ayarlarına girip çözünürlüğü düşüreceksin 640*480 yapacaksın kaliteyide düşürünce oyunun hızlanması lazım .
    Ben de 5200 varken ağır dı şimdi 5700 de hepsi full da oynuyorum süper bi oyun.
    Bu gün arkadaş euro 2004 getirdi hemen kaldırdım oyunu pes 3 ün yanında oyun değil.
  • Tamam Beyler sağolun kalite düştü ama fifa oynamaktansa ...

neden benim aklıma çözünürlüğü düşürüp denemek gelmediyse
    bilmiyorum sanırım yamalara fazla alışınca oldu ,

su anda oyunun keyfini cıkarmaya başladım.

fifa halt etmis yanında.çok teşekkürler

herkese selam
  • büyük ihtimalle ekran kartından
  • bu oyunda bi bug vardı oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden win 98 uyumluk modunu seçiyoduk galiba menüdeki yavaşlık ortadan kalkıyodu (xp kullanıcıları için)
  • tek çare çözünürlük adamlar süper oyun yapıyo ama tam kapasite oynıyamıyoruz yinede en baba futbol oyunu
  • Bencede en iyi futbol oyunu.Ben Fifa'yı bu kadar madara bir oyun çıkacağını hiç zannetmiyordum ama adamlar yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

bu oyunda bi bug vardı oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden win 98 uyumluk modunu seçiyoduk galiba menüdeki yavaşlık ortadan kalkıyodu (xp kullanıcıları için)

Ben onu denemiştim hiç bi faydasını göremedim
  • 5200 lerdede dandik çalışıyor 5700 de süper yağ gibi
  • 10 mb lil patch var onu indirince biraz fark ediyo ama süper diyemem, bende hakem kart gösterirken ağır çekim oluyodu o şimdi normal oyun içinde de biraz düzelme olduğu fark ediliyo ama 5200 için bişi söyliyemem hele bide 64bit se
  • iyi bi kartla gerçekten süper oluyo ps2 halt etmiş arada çok fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.