Bu aralar knight oynarken pc çok kasıyor boş bi yere gidince tek başıma oldugumda bişi yok ama town çekince böle kalabalık bi yere girince vs yaparken helede ardreamda heledeee x1 de pazar gezerken oyun çok donmaya başladı bu aralar oyuna girerken herşey ama herşeyi kapatıyorum acaba silsem yeniden yüklesem düzelirmi görüntü ayarını en düşük yapıyorum yine bişi farketmio lanet olsun ya of of
pc nin özellikleri ne sayarsan...
quote:
Orjinalden alıntı: Gcalper
512 ram 1.10ghz 80gigabayt (öle bişiydi cigabayt) eskiden böyle yapmıo 2 gündür yapmaya başladı
quote:
Orjinalden alıntı: NeRVouS_BoY
quote:
512 ram 1.10ghz 80gigabayt (öle bişiydi cigabayt) eskiden böyle yapmıo 2 gündür yapmaya başladı
Eğer 1.10 ghz den eminsen kasması normal diyeceğim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NeRVouS_BoY
quote:
Eğer 1.10 ghz den eminsen kasması normal diyeceğim.
daha önce hiç olmuyordu yeni olmaya başladı off of silip yeniden yüklesem bi faydası dokunurmu off of
Ben çok iyi bildiğimi söyleyemem pc yi nasıl hızlandıracağını.
kardeş aynı sorun bendede vardı eğer pc de cs varsa silmeni tavsiye ederim bide kurcala kullanmadığın programları sil alınan dosyalarımda kullanmadığın dosyaları sil disk birleştirme yap windows dosyasının içindeki Prefetch klasörünü hergün boşalt ayrıca temp dosyasınıda yararı olacaktır benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuştur
Messenger plus varsa sil knightı çok etkiliyor.Bide 1.10 ghz ise kasması normal...
quote:
Orjinalden alıntı: TheDarkElf
Messenger plus varsa sil knightı çok etkiliyor.Bide 1.10 ghz ise kasması normal...
usta süpersin ya doru ya daha öncede duymustum ama aklıma gelmedi dediklerinizin hepsini yapıcamda msn plus çok etkilio tamam pc kasıyor ama bu kadar kasmıyord bi silem plus u
quote:
Orjinalden alıntı: angelo50
kardeş aynı sorun bendede vardı eğer pc de cs varsa silmeni tavsiye ederim bide kurcala kullanmadığın programları sil alınan dosyalarımda kullanmadığın dosyaları sil disk birleştirme yap windows dosyasının içindeki Prefetch klasörünü hergün boşalt ayrıca temp dosyasınıda yararı olacaktır benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuştur
prefect dekileri silsek bşi olmaz deilmi hepsini sildim öbür dediklerinide yapıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum bakalım işe yarayacakmı plusuda sildim sani pc hızlandı gibi
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN PC ÇOŞTU MANYAK OLDU OFF SÜPER YA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme