Demem O ki Mac os ile hayatıma renk getireyim. Vista ile de çizim yapayım diye dusunuorum.
Bu 2 sistem kasar mı. Dogru bir kullanım biçimi olur mu.
Bu soru daha once defalarca sorulmustur tahmin edebiiyorum. Haklısınız , arattım ama bulamadım. Teşekkürler.
Bir de düşündügüm model MC373LL/A MacBook Pro APPLE LAPTOP fiyat Performans ideal midir.
İyi bir karar olmuş :).
Autocad yakında çıkacak inş. mac üzerinde. 3d s max ise yok sanırım.
Vista yerine windows 7 öneririm öncelikle ama illa vista diyorsanız. Bootcamp ile istediğiniz windows'u macbookunuza kurabilirsiniz.
Macler üzerine kuracağınız 2. sistem mac'in performansını etkilemez. 2 ayrı sistem olarak birbirinden bağımsız çalışırlar. Bu yüzden mac üzerinde bir kasma yaratamaz windows. Fakat windows'ta çalışırken mac os üzerindeki performansı alamazsınız laptoptan. Mac Os üzerinde daha hızlı ve stabil çalışır macbooklar.
Performans ideal mi sorusunu tam olarak anlayamadım valla. Ama i7 olması sebebiyle oldukça iyi performans verir bu laptop programlarda vs.
ideal derken makineye vereceğim para hakkını cıkarır mı
Şöyle birşey söyliyeyim hiçbir apple cihaz Türkiye fiyatlarını kesinlikle haketmiyor. 4500tl'ye laptopmu olur yaa. Benim sana tavsiyem Amerikaya giden bir arkadaşını bul workandtravel olur seyahat olur mutlaka onlara aldır. Ben macbookpro'mu aldığım zaman her yaz olduğu gibi öğrenciye 100$ indirim ve ipod touch veriyorlardı. Ben kendi 13'lük 2009 macbookpromu 900$'a almış oldum ipod touch'ı 200$'a hemen satmıştım. Yani 1350tl'ye aldım. Senin o cihaza vereceğin paraya 3 tane 13'macbook pro alınabiliyor ve üstünede 500tl para kalıyor. Hesabını sen yap. Biliyorum birçok insanın imkanı bulunmuyor bu şekilde fakat yazmadanda edemiyorum belki imkanın vardır sana yol göstermiş olurum.
Teşekkür Ederim. bilgilendirme İçin Ben turkıyeden almıyacagım Ukrayana dan alacagim. amazon daki fiyatı 2000 dolar ben de ukraynadan 2500 dolara alacam.
belki burdada vardir mp3 calar kampanyasi
quote:
Orijinalden alıntı: usuph
İyi bir karar olmuş :).
Autocad yakında çıkacak inş. mac üzerinde. 3d s max ise yok sanırım.
Vista yerine windows 7 öneririm öncelikle ama illa vista diyorsanız. Bootcamp ile istediğiniz windows'u macbookunuza kurabilirsiniz.
Macler üzerine kuracağınız 2. sistem mac'in performansını etkilemez. 2 ayrı sistem olarak birbirinden bağımsız çalışırlar. Bu yüzden mac üzerinde bir kasma yaratamaz windows. Fakat windows'ta çalışırken mac os üzerindeki performansı alamazsınız laptoptan. Mac Os üzerinde daha hızlı ve stabil çalışır macbooklar.
Performans ideal mi sorusunu tam olarak anlayamadım valla. Ama i7 olması sebebiyle oldukça iyi performans verir bu laptop programlarda vs.
Ben de arkadaşla aynı durumdayım.. Okumak istediğim bir post yazmışsınız, aklımdaki soru işaretleri azaldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme