Şimdi Ara

ACEMİLERE 3D TELEVİZYON VE İÇERİK REHBERİ VE LG LW SERİSİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
113.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LigTV deki futbol yayınlarını izlemek için tabii ki Digiturk kutusu alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

LigTV deki futbol yayınlarını izlemek için tabii ki Digiturk kutusu alman gerekiyor.

modul tarzı bişeyi yok muydu peki bu digiturkun bizde eskiden vestel uydu alıcısı vardı ona kart mı ne takılıyodu
  • Evet var ama bunun için Cinema 3D serisinde DVB-S olan bir modele sahip olman gerekiyor, LW570S ya da LW650S yani.
  • quote:

Evet var ama bunun için Cinema 3D serisinde DVB-S olan bir modele sahip olman gerekiyor, LW570S ya da LW650S yani.

hemmmmen bakıyorummm :)
    zaten 1 haftadır şu tv muhabbetinden işe güce bakamaz oldum alsam da bi rahat etsem :)
  • dostum ben bu LW570S modeline baktım da 3200 tl, LW5500 modeli ise 2470 tl. 42inc ikisi de.. bu fiyat farkı neden peki, LW570S modelinin ne gibi üstünlükleri var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

@felix_bjk1903

Ürün özelliklerine buradan bakabilirsin.

http://www.lg.com/tr/common/compare/products-compare-result.jsp?CatID=8212&BURL=%2Ftr%2Ftv-ses-video%2Ftelevizyon%2Findex.jsp

dostum sağolasın dediğin yerden 42LW650S - 42LW570S ve 42LW5500 üç modeli karşılaştırdım LW650S ve LW570S'in LW5500'den farkları DVB-S özelliği ve boyut, ağırlıkları :) o modul girisi mi oluyo

• Evet modül girişi özellikleri farklı,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix_bjk1903

dostum ben bu LW570S modeline baktım da 3200 tl, LW5500 modeli ise 2470 tl. 42inc ikisi de.. bu fiyat farkı neden peki, LW570S modelinin ne gibi üstünlükleri var ki

Bu fiyat farkı mantıklı değil, nerden baktıysan ya fiyat güncel değil ya da hatalı girilmiş. Sen haftasonu kampanyalarından LW5500 modelini 2000TL civarına, LW570S modelini ise 2100TL civarına bulursun. Ana konuyu takip et yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellori

merhaba benimde lg lx6500 3d tv var harici hdd avatar Half.SBS.Full.HD.1080.Dual.Bluray.HDA 19.9 gb indirdim tv nin usb taktım filmi izlemek için ama film açılmadan hemen sırasını atlayarak diger başka bi filme geçiyor acaba siz benden farklı ne yaparak filmi izlemeyi başardınız usb nasıl izlediniz? yardımcı olursanız sevinirim..

bizde de lw5500 var..
    aynı sorun bizde de var..
    klasörlere aldık filmleri ama bazı filmlerde 15 sn sonra, bazı filmlerde filmin ortasında bir sonraki filme atlıyor..
    son güncellemeyi yükledik ama çözüm olmadı..
    var mıdır bilen?
  • Filmin riplenmesinde bir sorun olabilir, MKV yi açtıktan sonra çalıştırmasında sorun olmaması lazım. Bilgisayarda atladığı yere gelmeyi dene bir.
  • şimdilik son bir sorum daha var.. siparişi şimdi veriyorum da, uydu alıcısı olarak hangisini tavsiye edersiniz acaba?
  • Onu uydu alicilari forumuna sorsan daha iyi olur. Dreambox kullanılıyor genelde.
  • o pahalı ya :)
  • quote:

Evet var ama bunun için Cinema 3D serisinde DVB-S olan bir modele sahip olman gerekiyor, LW570S ya da LW650S yani.

hocam şu uyduda dvb-s var yazıyoruz bunu alırsam ligtv alabilir miyim acaba?
    http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-alicilari/seoul-hiremco-turbo-hd-2-hd-media-player-uydu-alicisi_05.015.5137.0038.htm#comments
    güzel bişeye benziyor bi de

• LigTV Digitürk platformundan veriliyor sadece Digitürk HD kutu ya da modül alırsan futbol yayınlarını izleyebilirsin.
  • bunun modul girisi var galiba
  • Hmm modül girişi varsa olur tabii ki. Ama uydu apayrı bir dünya, ben de pek içinde değilim maalesef. Konuya daha hakim birini bulman lazım, ezbere alma.
  • Herkese Merhaba, tahminimce benzeri sorular sorulmuştur ama net bir cevap almak için tekrar sizlere danışmak istiyorum.
    47lw5500 veya 47lw650 alacağım. en azından bunlarda karar kılmak üzereyim. tele dünya hd kutusuna sahibim bununla tv izleyeceğim ve bilgisayar üzerinden film izlemeyi planlıyorum.
    sormak istediğim laptop üzerinden hdmı ile bağlantı yaptığımda 3d olrak tv den verim alabilir miyim?ayrıca lg ses sistemim var ancak hdmı çıkışı yok bunu nasıl bağlaya bilirim?pc ye mikrofon çıkışından bağlıyorum şuan.
    dts denen olaylardan pek fazla anlamıyorum da bu şekilde herhangi bir problem yaşamadan izleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  • netten bilmeden bakmaktansa bir iki uyducuları gezeyim ben en iyisi.. teşekkürler çok..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.