Şimdi Ara

ACEMİLERE 3D TELEVİZYON VE İÇERİK REHBERİ VE LG LW SERİSİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
113.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

şarzlı gözükle aldığınız 3d kalitesini şarzsız gözlük veremez ...

40d6000 kullanıyorum 3d filmler indirdim hepsi süper

üstad ne diyorsun sen, teknosada lw4500 tv'de bi 3d demo izledim, aynı gün (7-2-2012 46d8000 TV'mi sahibindene verdim ve ertesi gün sattım) ctesi günü 55lw650s lg aldım, bizim samsunglar 3d konusunda epey bi geri kalmış durumdalar, denersen hak vereceksin. samsungta görüntü hep tv'nin içine doğru 3 boyut hissi veriyordu ve bunun sebebinin içeri doğru 3d film teknolojisiolduğunu zannediyordum, ancak lg'de bambaşka bir deneyim sözkonusu, istinye park imax3d salonu halt etmiş diyim, yakınlarında varsa bi teknoloji market git ve en ucuz modelinde dene, sonra eve gidip sammyi kırmamak için kendini tut :))

• Teknosya gittim ve bir lg televizyonda sarjsiz televizyonda bir film izledim(avatar degil).hic tatmin edici degildi.sanki gozluk taksamda takmasamda ayni goruntu geliyordu gozume.bence sarjlilar kesinlikle daha guzel.o yuzden arada bu kadar buyuk bir fiyat farki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen 2D bir film / video izlemişsin, zira gözlüğü takınca da çıkarınca da aynı görüntüyü görmenin başka bir izahı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadag97

Teknosya gittim ve bir lg televizyonda sarjsiz televizyonda bir film izledim(avatar degil).hic tatmin edici degildi.sanki gozluk taksamda takmasamda ayni goruntu geliyordu gozume.bence sarjlilar kesinlikle daha guzel.o yuzden arada bu kadar buyuk bir fiyat farki var

Muhtemelen demo izlemişsinizdir Teknosa'da. Bu demolarda da 3D efekti ve hissi almamanız gerçekten şaşırtıcı. SG ya da FPR için konuşmuyorum burada ben ama belki de TV'nin 2D-3D çeviri fonksiyonunu aktif etmişlerdir ve derinlik ayarını yapmadan bırakmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrea16

arkadaşlar mrb .
    ıkı hafta once samsung un 55D8000 serisi led 3d tv sını aldım . ve deneme amaclı ınternetten Şirinler(The Smurfs) | 2011 | Half SBS 1080p DUAL filmini indirdim ve seagate 1TB harddisk icine attım fakat harıcı dıskı tv ye taktıgımda ındırdıgım fılm harıcı dısk ıcınde gozukmuyor.. kayıp yanı .dıger tum cesıtlı fılmlerı goruyor fakat sadece şirinler 3D SBS filmini gormuyor .. neden boyle oldugunu anlayamadım ..acilen yardımcı olabılırsenız cok sevınırım ..
    tesekkurler

slm bendede 40d6390 vardı ve bende 500 gb hdd de bu sorunu yasıyordum ve sorunun tv'ye ilk defa hdd yi takınca ki verileri goruyor sonradan eklediklerini gormuyordur cözümün hdd'yi çıkart ve tv yi sıfırla varsayınan ayarlara getir tekrar tak sorun gidecetir bu sorunu bir daha yasamak istemiyorsanda tv'yi guncellestir sorun hallolacaktır (FAT32de bu sorun olmuyor)
    benimde basıma geldi bende servisi aradım sevis dahi bunu bilmiyordu bende sorunumu halledince tekrar servisi aradım ve onlara sorunu nasıl hallettigimi anlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: karadag97

Teknosya gittim ve bir lg televizyonda sarjsiz televizyonda bir film izledim(avatar degil).hic tatmin edici degildi.sanki gozluk taksamda takmasamda ayni goruntu geliyordu gozume.bence sarjlilar kesinlikle daha guzel.o yuzden arada bu kadar buyuk bir fiyat farki var

Muhtemelen demo izlemişsinizdir Teknosa'da. Bu demolarda da 3D efekti ve hissi almamanız gerçekten şaşırtıcı. SG ya da FPR için konuşmuyorum burada ben ama belki de TV'nin 2D-3D çeviri fonksiyonunu aktif etmişlerdir ve derinlik ayarını yapmadan bırakmışlardır.

bende lw serisl almaya gittiğimde bi video vardı 2d 3d çeviri galiba hiç 3d gibi değildi ama evde izlediğim film ve videolar 10 numara

• Yani mutlaka birisi kurcalamış ve öyle bırakmıştır TV'yi. Yoksa Top Girl videosunu teknomarkette izleyip de beğenmeyecek kişi bilmiyorum ben.
  • takip :))
  • Selam Arkadaşlar ve hatta Üstatlar.

Bende bu hafta başında bir 42 W 5500 aldım ve aranıza katıldım. 3d TV konusunda hiç bir bilgim yok.

Burayı takip ederek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. LG Demosu haricinde hiç 3D film veyabelgesel izlemedim daha.

Ha bide bende digitürkplus var orta dvgidi de iki tane 3d diye yazan belgesel vardı açtım onları ama sizin anlattığınız bilgileri (derinlik veya öne gelen bir görüntü) orda göremedim.

İnternetten 3d film indireyim laptoptan bağlanıp izleyeyim dedim internette 3d film bulamadım. Aslında bir kaç tane film ismi yazınca bir şeyler buldum ama filmleri indirecek bir program bulamadım. Yabancı dil de olmayınca işte böyle ağlayıp duruyorum.

Sizin anlayacağınız şu an için konusuyorum 3d özelliği fazla benim tv için :)) ilerisini bilemem. Ama gözüm ana konuda ve burda oralardan birşeyler öğrenip uygulamaya çalışacağım.

Ama bildğiniz gibi değil bu konuda yeni doğmuş konuşmayı daha öğrenememiş çocuk gibiyim :))

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim70 -- 24 Şubat 2012; 13:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim70

Selam Arkadaşlar ve hatta Üstatlar.

Bende bu hafta başında bir 42 W 5500 aldım ve aranıza katıldım. 3d TV konusunda hiç bir bilgim yok.

Burayı takip ederek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. LG Demosu haricinde hiç 3D film veyabelgesel izlemedim daha.

Ha bide bende digitürkplus var orta dvgidi de iki tane 3d diye yazan belgesel vardı açtım onları ama sizin anlattığınız bilgileri (derinlik veya öne gelen bir görüntü) orda göremedim.

İnternetten 3d film indireyim laptoptan bağlanıp izleyeyim dedim internette 3d film bulamadım. Aslında bir kaç tane film ismi yazınca bir şeyler buldum ama filmleri indirecek bir program bulamadım. Yabancı dil de olmayınca işte böyle ağlayıp duruyorum.

Sizin anlayacağınız şu an için konusuyorum 3d özelliği fazla benim tv için :)) ilerisini bilemem. Ama gözüm ana konuda ve burda oralardan birşeyler öğrenip uygulamaya çalışacağım.

Ama bildğiniz gibi değil bu konuda yeni doğmuş konuşmayı daha öğrenememiş çocuk gibiyim :))

Herkese iyi forumlar.

TV ni internete bağlayıp youtube den 3d video diye ara birçok video geliyor onlarda deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim70

Selam Arkadaşlar ve hatta Üstatlar.

Herkese iyi forumlar.

Merak etme hocam, sıkı bir takipçi ol öğrenmediğin şey kalmaz

Ayrıca;

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU

• çok teşekkürler dusty ve imkansız
  • Arkadaşlar bende bu hafta lw5500 ile aranıza katıldım uzun araştırmalar sonucu Sony fanatiği olmama ve Samsungla ilgili çok telkin almama rağmen bu karaır verdim. Öncelikle bu forumdan çok faydalandığımı ve arkadaşlara teşekkür etmem gerektiğini hissettiğim için bu satırları samimi şekilde paylaşıyorum.

Çok paralar vermeden en iyisini en kalitelisini aradığımız için burda saatlerce zaman geçirip tekno marketlerde gözlerimizi kızartıyoruz. Özetle söyleyeceğim şudur; önce ne istediğinizi belirleyin 3d mi performans mı çok format desteğimi, şekil mi, estetik mi vb ? daha sonra leyerek sonuca ulaşın derim elbet size yakın ve bir seçenek olacaktır. ben LG seçiminde mat geniş izleme açısı 3D teknolojisi ve büyüklüğüne tav oldum elinize bir A4 alıp ne istediğinize karar verin ona göre seçim yapın derim fazla da canınızı sıkmayın teknolojide ürünlerde bizim için saygılar teşekkürler...

• tolciya Tarih 2 Mart 2012; 0:07:35
    Arkadaşlar bende bu hafta lw5500 ile aranıza katıldım uzun araştırmalar sonucu Sony fanatiği olmama ve Samsungla ilgili çok telkin almama rağmen bu karaır verdim. Öncelikle bu forumdan çok faydalandığımı ve arkadaşlara teşekkür etmem gerektiğini hissettiğim için bu satırları samimi şekilde paylaşıyorum.

Çok paralar vermeden en iyisini en kalitelisini aradığımız için burda saatlerce zaman geçirip tekno marketlerde gözlerimizi kızartıyoruz. Özetle söyleyeceğim şudur; önce ne istediğinizi belirleyin 3d mi performans mı çok format desteğimi, şekil mi, estetik mi vb ? daha sonra leyerek sonuca ulaşın derim elbet size yakın ve bir seçenek olacaktır. ben LG seçiminde mat geniş izleme açısı 3D teknolojisi ve büyüklüğüne tav oldum elinize bir A4 alıp ne istediğinize karar verin ona göre seçim yapın derim fazla da canınızı sıkmayın teknolojide ürünlerde bizim için saygılar teşekkürler...

Hayırlı olsun tolciya güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

HDMI ile izleyememiştim ben, birçok video player denedim ama TV sadece monitör olarak çalışıyor ve 3D olduğunu anlamıyordu videonun. Belki özel bir programı vardır bilemeyeceğim.

Ayrıca LG Cinema 3D TV ler 1080p çözünürlük veriyor, normal izleme mesafesinde görüntü bozukluğu da kesinlikle yok. Panasonic plasmaları iyidir tabii ki ama yanlış bilgi vermeyelim. Gayet parlak ve kaliteli SD, Full HD ve 3D görüntü izlenebiliyor bu seride, ghosting felan yok.

merhaba üstad, bu alıntı mesajın oldukça eski ama, aynı konuda yeni bir gelişme ve mesaj bulamadım. pc den 3D film izlerken kullanılacak en ideal video player hakkında yeni gelişmeler varmı?
  • Tam o konuyu hatırlamadım şimdi ama bilgisayar HDMI bağlantısı ile LW serisi gayet sorunsuz. Ekran kartından HDMI çıkışla her türlü 3D video / film izlenebiliyor. Ayrı media player olarak da Egreat R6B gibi birşey alırsan hemen her Half-SBS MKV yi oynatırsın.
  • Arkadaşlar geçen hafta 42lw5500 aldım. 3d özelliğiyle çok uğraştım neredeyse herşeyini çözdüm. 3d ile ilgili sıkıntısı olana yardımcı olabilirim...
  • slm
    10 gün önce bizde 42lw5500 aldık ama 3d olayını tam çözemedim mkv formatında avatar seyredeyim dedim hiç 3d zevki almadım ekrana yakın nesneler net arkadakiler çok parlak görünüyordu ayrıca hiç ekran dışına taşan bir görünüm yoktu sadece bir derinlik vardı.internetten rio diye bir film indirdim kuşlar ekrandan dışarı fırlıyordu ancak ondada hareketli sahnelerde renkler dağılıyordu ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum bu televizyon hangi formatları oynatıyor yardımcı olursan sevinirim.
  • 3D (Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun) TAVSİYELERİ ANA KONU konusunu başından sonuna bir oku istersen hocam, epey bir sorunu cevaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curly77

slm
    10 gün önce bizde 42lw5500 aldık ama 3d olayını tam çözemedim mkv formatında avatar seyredeyim dedim hiç 3d zevki almadım ekrana yakın nesneler net arkadakiler çok parlak görünüyordu ayrıca hiç ekran dışına taşan bir görünüm yoktu sadece bir derinlik vardı.internetten rio diye bir film indirdim kuşlar ekrandan dışarı fırlıyordu ancak ondada hareketli sahnelerde renkler dağılıyordu ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum bu televizyon hangi formatları oynatıyor yardımcı olursan sevinirim.

Sol / sağ göz ayarlamasını yapmamışsın sanırım, onu yapıp bir daha izle o filmleri.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.