Şimdi Ara

ACEMİLERE 3D TELEVİZYON VE İÇERİK REHBERİ VE LG LW SERİSİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
113.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 40 inç 6030 samsung TV'ye sahibim, Digiturk kullanıcısıyım, HD kutu var.
    3D yayınlarda ekran 2ye bolünmüş şekilde, 3D tuşuna basıyorum derinlik katıyor görüntüye ama yine çift görüntü var sağ ve solda olmak üzere.
    HDMI kablom Diginin içinden çıkan. Digi'yi aradığımda herhangi birşey yapmanıza gerek yok, TV uyumlu ise direk 3d yayın alabilirsiniz diyorlar.

Lütfen yardımcı olur musunuz ?
    Şimdiden teşekkürler.
  • Philips 46" 3d led TV var, avatarin demosunu actim ve 3d bir çok film var fakat 3d görüntü alamiyoruz
    46pfl4308k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. philips marka led tvmiz var ve usbden 3d film izlemek istiyoruz. fakat filmi aciyor sonra film bozuluyor ve kapaniyor :s sizce tv blueray mi istiyor? yaklasik 10 farkli film acmaya calistik ve hepsi ayni sekilde kapandi. tv bir uyari da vermiyor.yazdiklarinizi okudum ama diger konusmalari okumadim. tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar;

Tüm postlara bakamadım kusura bakmayın;

1 hafta önce Arçelik 3D & smart tv aldım fakat henüz 3 boyutlu film izlemek nasip olmadı...

3D film izlemek için laptop'u HDMI ile Tv'ye bağlıyorum, BS player ile veya Gom Player ile dosyayı açtığımda ikiye bölünmüş ekran çıkıyor ama ikisi de 2D olarak. Sonra TV'nin 3D ayarlarından 2D-3D yapınca ( iki ekranı birleştir ) görüntü çift ( normal olarak ) oluyor ve izlenmiyor...

Ne yapmam lazım?..

3D film açınca HDMI ile otomatik 3D yapması icap etmez mi? Eğer etmez ile manuel olarak ne yapmam lazım?..

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkolik74

Selam arkadaşlar;

Tüm postlara bakamadım kusura bakmayın;

1 hafta önce Arçelik 3D & smart tv aldım fakat henüz 3 boyutlu film izlemek nasip olmadı...

3D film izlemek için laptop'u HDMI ile Tv'ye bağlıyorum, BS player ile veya Gom Player ile dosyayı açtığımda ikiye bölünmüş ekran çıkıyor ama ikisi de 2D olarak. Sonra TV'nin 3D ayarlarından 2D-3D yapınca ( iki ekranı birleştir ) görüntü çift ( normal olarak ) oluyor ve izlenmiyor...

Ne yapmam lazım?..

3D film açınca HDMI ile otomatik 3D yapması icap etmez mi? Eğer etmez ile manuel olarak ne yapmam lazım?..

Teşekkür ederim.

Bende ki tv de 3d sağ sol seçeneği var. İkiye bölünme sağlı sollu ise bu şekilde yukarı aşağı ise diğer seçenek. Sizin seçtiğiniz 2d görüntüyü 3d yapmak için zannediyorum. Her zaman film kendi çevirmez. Ben sony nin kendi playerı ile izliyorum usb den takıp. Kimi film direkt 3d olurken, kimisi iki parça halinde oluyor...

• kartalkolik74 K kullanıcısına yanıt
    Bende LG 42lb652v aldım aynı sorunu yaşadım. başka bir tv de izlediğim 3d filmi hdmi kablo ile sizinkine benzer sorunla izleyemedim. ekranı birleştiriyor ama yetersiz kaldı yani izlenecek düzeyde değildi. çağrı merkezini arayıp destek istedim. 3d renk testinde normal görünüyordu yani bir sıkıntı olmadı. bana hdmi kablo yerine 3d filmi usb bellek ten izlemeyi deneyip tekrar kontrol etmemi istediler. muhtemel öyle sorun çözülecek gibime geliyor. daha denemedim. aynı bu şekilde yaşayan sıkıntı muhtemelen vardır
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.