Şimdi Ara

ACEMİLERE 3D TELEVİZYON VE İÇERİK REHBERİ VE LG LW SERİSİ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
113.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anlaşılan yüksek kalite filmler dışında görüntüde atlamalar yapıyor. dolayısıyla normal kanal izlerken açık olması durumunda hızlı çekim seyrediyoruz..
  • Ben bir kaç ay önce bu ilk tv olayını araştırınca sony'yi düşünürken mağazadaki eleman dünyanın en iyi tv üreticilerinin samsung ve lg olduğunu söyledi.Hatta iki farklı mağazada da benzer şeyler söylenince sony'den vazgeçtim.Samsung'un daha kaliteli olduğu önyargısıyla mutfak için 66 cm full hd bir samsung led tv aldım. Tabi çok özellik aramayınca fazla araştırmadım.Kaliteli görüntü ve led olması yetiyordu. Şimdi oturma odası için araştırınca bu yazıya rastladım ve şarjsız gözükte de problem yoksa fiyat performans açısından LG 42LM620S modeli kafama yattı. Fakat direkt wi fi ile internete bağlanmıyor sanırım. wi fi adaptör mü gerekiyor. Ve başka gördüğünüz eksiklikleri var mı? Veya önerebileceğiniz başka model. Yoksa biraz daha beklesem mi?

• Herkese selamlar. Dün Ankara batıkent vatan bilgisayardan lg 42 lm 615s aldım esasen benim düşündüğüm model lw4500- 5500 gibi birşeydi çok uzun zamandır araştırıyordum. lg 615 s in titreşimi yok 3d gayet performanslı . Daha önce denizaltı belgeseli indirmiştim telefonumda izlemek için (lg optimus p920) telefonumu hd kabloyla televizyona bağladım telefonu media player yaptım kısaca. Görüntü müthiş evin ortasına sanki denizin içinden pencere açılmış gibi en ufak titreme sıkıntı olmadı çocuklarda severek izledi. Bence lg pasif 3d olayında tek panasonic , vestel , philips hepsinin pasif olayını inceledim ama lg bu konuda uzman teknosa daki arkadaşlara çamur atmak gibi olmasın çok eğitimsizler çok sallıyorlar , birde hayatlarından bıkmışlar hepsi canlı cenaze , mediamarktaki arkadaşlar teşhirlere elletmemek için surat asıyorlar hatta oğlum dizüstü bilgisayarla oynarken arkadaşlardan birisi yapma felan deyince kızdım kardeşim çocuk evde kullanıyor yabancılık çekmez teşhire dokunmak yasakmı diye tartışmamız oldu. Ama vatandaki arkadaşlar sağolsunlar çok ilgilendi bilgili mantıklı konuya hakim arkadaşlar. Ben şahsen elektronik marketlerde bilgili işinin uzmanı konuya hakim arkadaşların çalıştırılmasından yanayım . Sallama cevap vermeyecek yanlış yönlendirmeyecek malı sırf tükensin bitsin göndereyim mantığıyla değil ciddi olarak müşterinin isteklerine uygun cihazlar önerebilecek kişiler görmek istiyorum. Ben dün yarım saatten fazla vatandaki arkadaşlada fikir alışverişinde bulundum öncelikle izleme mesafemi sordu kriterlerimi sordu ve beraber lg lm 615 s fiyat performans olarak karar kıldık. Plazma düşünen arkadaşlara şunu söyleyebilirim dün incelediğim kadarıyla panasonic neo plazma bu işde çok iyi bi ara 50 neo plazmaya gönlüm kaymadı değil fakat gözlük olmayışı izleme mesafesinin yetersizliğinden dolayı düşünmedim. Tabii kızımın ve oğlumun göz sağlığınıda düşündüm pasif 3d de lg de karar kıldım. lw serilerinin üst modellerinden veya lm serisinden düşünün derim. ben 4 aydır araştırıyorum lg gibisini bulamadım. selamlar.

• arkadaşlar 32lw5500 tv var ps3 den buzdevri3 ü izliyorum 2d filim gibi neden acaba bi ayarmı gerekiyor.
  • 3d izlerken goruntuyu yanyanami yapmamiz gerekiyor yoksa tam ekran mi izlememiz lazim?
  • 3D izlerken 2D'de yanyana olan filmi TV kumandasından 3D tuşuna basıp SBS / Yanyana olan 3D'yi secmeniz gerekir. Bu şekilde tam ekran haline gelir ve gözlüğünüzü takıp, izlersiniz.
  • Geçen sene yeni çıktığı zaman promosyondan 47LW5500 almıştım. Tek kelimeyle mükemmel çıktı.
    3D, webbrowser, usb, dlna, ışık sensörü gibi çok önemli özellikleri ve rakipsiz 3D FPR teknolojisi ile tavsiye edebilirim. Benim aldığım fiyatın %20 aşağısına çekmişler artık fiyatı.
    Bu cihazın fiyatına yakın diğer markalar var ama ya teknoloji olarak çok gerideler ya ekran küçük ya da bu özellikteki televizyonları çok daha pahalı.
    En ufak teknolojik değişikliği olmayan yeni çıkan serilere boşuna fazla para vermenize gerek yok sadece kasa değişikliği vs var. 1 sene geçmesine rağmen hala şiddetle tavsiye olunur.
  • 47LW5500 3d tv'yi 1999tl 12 taksit ile aldım ve 3d performansına hayran kaldım
  • - Televizyonu bir LAN kablosuyla modeminize bağlarsanız

şu kısmı anlayamadım. kablosuz bağlantı kurulamıyor mu tv ile kablosuz kurulması için ek bir parça gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 9 Temmuz 2012; 21:08:55 >
  • bende LG LW5500 var ve çok memnunum, çok kullanışlı bir tv.
  • Lw 5500 bende de var. Biliyorsunuz tvnin internet bağlantısıı var. Ok. Ancak youtube den video izliyorum sıkıntı yok. Fakat internet üzerinden film izleyemedim şu ana kadar. Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrkng

Lw 5500 bende de var. Biliyorsunuz tvnin internet bağlantısıı var. Ok. Ancak youtube den video izliyorum sıkıntı yok. Fakat internet üzerinden film izleyemedim şu ana kadar. Yardımcı olabilecek var mı?

flash player 9 ve üzeri isteyen sitelerde film izleyemezsiniz LW serisinde, flash 9 ve üzeri destek maalesef yok.
  • yukleme yada yukletme sansımızda mı yok, makına mı kaldırmıyor yanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrkng

yukleme yada yukletme sansımızda mı yok, makına mı kaldırmıyor yanı?

Yukeleme ya da yukletme şansınız yok maalesef bu fonksiyonu. Firma güncelleme gönderse belki çözülebilirdi ama şu saatten sonra böyle fonksiyonel bir güncelleme gelmez bu seriye.
  • 47LW5500 aldım. Eski 2007 model Toshiba LCD'mden çok daha zayıf ve metalik bir ses veriyor, Toshiba'daki o tok sesi arıyorum gerçekten. Bu tür bir şey hisseden oldu mu?
  • Bende de 32 LW 5500 var hakikaten çok iyi 3DTV sanırım en uzun zaman en iyi kalacak tv de bu her yönden avantajlı. İnternetede bağladım. Müthiş özellikleri zaten herkes biliyor. 32 gibi küçük ekranlarda 3d pek anlaşılmıyor diyenlere kıllık olsun diye bu teknolojiyi yapmışlar sanıırm. LG demo diye bişey var her gelene izletiyorum. Korkma anlarını görseniz. Koparsınız.

Saygılar.

*3d film izliyosun.
    *HDMI ile bilgisayrdan oyun vs.
    *internet web browser
    *lgapp
  • BİŞEY SORUCAM ARKADAŞLAR İNTERNETTEN AÖF DERSLERİNİ USBYE YÜKLEDİM WİNDOWS MEDİA PLAYER UYUMLU ..BU DERSLERİ SONY MARKA LCD DE İZLEYEMİYORUM AÇMIYOR NE YAPMAM GEREKİR ACİL CEVAP BÜTÜNLEMELER GELDİ ÇATTI...
  • Bende Samsung 40ES7000 televizyon var.Şimdi internetten 3d film indirdim sbs dual mkv.Şimdi ben bu filmi televizyonda orginal 3d olarak izleyebilcekmiyim.Şarjlı 3d gözlük var.
  • Evet, eğer ki TV'nizle uyumlu gözlüğünüz varsa tabii ki izleyebilirsiniz.
  • arkadaşlar 42lw5500 lg tv var bir kaç kere farklı filmlerde şöle bir sorun yaşamaya başladım usb den filmi izlerken filmin belli bir bölümünde takılıyor vede tv kapanıp tekrar açılıyor böle bir hatala karşılaşan var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.