Şimdi Ara

ACER 2423 659+kdv BUDA NE? ŞAKAMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi kampanya... Gold'da gördüm, benim gibi ofis uygulamaları için bir dizüstü arayan aynı zmanda bilgisayardan anlamayan biri için çoookk ilgi çekici.!! Özellikleri aşağıda.... Ne dersiniz alınırmı? Yoksa yalan mı bu, hikayeden bir kampanya olmasın alıpta 2 ay sonra pişman olup klavyeyi yemeyelim. Bilen arkadaşlar lütfen yardım ve yorum. TEŞKKÜRLER şimdiden

Karakteristik ACER 2423NWXCI LINX CEL 1.5 14.1WXGA 256 40 CO
    CPU Cinsi - HIZI İntel Celeron M370 1.5GHz 2MB Cache İşlemci
    Ekran Boyu(Inch) 14.1”
    Ekran Tipi WXGA TFT LCD, 1280x800 çözünürlük
    Ekran Kartı 64MB İntel GMA900PCIe X16 VGA
    Bellek(MB) 256MB
    Bellek Tipi DDR2
    Floppy YOK
    Sabit Disk 40GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD CD-RW COMBO
    Faks-modem 56K V.92 modem
    Ses bütünleşik STEREO hoparlör
    Network 10/100 Mbps fast ethernet
    Entegre 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi
    Port 3 adet USB 2.0, VGA, PC Card Slot (Tip II), Mikrofon, Kulaklık, Line in
    Pil Ömrü 6 cell Li-Ion pil 2.5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.35kg
    Yazılım Linux İşletim Sistemi
    Ek Özellikler 334(G)x224(D)x28.6(Y)
    Mobil İntel 910GML Express Yongaseti
    şlar

• bak sana başka bir şaka 512 ramlı teslım ediyorlar cihazı
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM2354NLNX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bufalobill -- 8 Şubat 2006 22:21:10 >
  • Buda ne? Gerçekten şaka galiba. Bir mesaj daha yazdım heralde bu sefer 20 dolar daha düşer fiyatı :) Yorum için sağol ama bu nasıl bi alet onu söylememişsin. Bir bilen aranıyor... Bu cihaz alınırmı?
  • ACER ASPIRE 3613NWLMI CELERON 1.5GHZ 512MB 60GB bi de bu modeli araştır istersen...bu da 800 dolar + kdv....
    650'nin üstüne 150dolar koyup bu alınabilir......
  • ACER 2423NWXCI boyle bir model acerin hiçbir sitesinde yok teknik bilgiler veya destek yok bu nasıl oluyor yalnızca türkiyede ve bizleremi satacaklar
  • Fiyat cidden iyiymiş. Masaüstü pc yi iyice zorlamaya başlar yakında.
  • fiyat artık limitleri zorluyo heralde ,sadece ofis işi için ideal bi alet,pcdepoda 1 gb ramla oyun bile oynarsınız yazmış adam ama biraz zor gibi gözüküyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi510C VS Aidata AN-369
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

fiyat artık limitleri zorluyo heralde ,sadece ofis işi için ideal bi alet,pcdepoda 1 gb ramla oyun bile oynarsınız yazmış adam ama biraz zor gibi gözüküyo.

PCdepo daki yorumlar kesinlikle taraflı. Gerçekçi eleştirilere bile adamlar açık değil. Gaza getirici yorumlarla dolu o kısım.
    Oyundan kastı soliter veya mayın tarlası olsa gerek arkadaşın :)
  • soliterde kasablilir o makina...

• quote:

Orjinalden alıntı: sami

ACER 2423NWXCI boyle bir model acerin hiçbir sitesinde yok teknik bilgiler veya destek yok bu nasıl oluyor yalnızca türkiyede ve bizleremi satacaklar

evet ben de global sitelerinde filan göremedim 2423'ü...ama Travelmate ve Aspire Series olarak veriyorlar...yani bu seriye ait özel bi üretim bunlar...tabi ülkeden ülkeye de pazarlama stratejisi ile alakalı olarak farklı ürünler satılıyor...bu ürünün Japonyada kimse yüzüne bakmazken bizde böyle topicler açılır,şaka gibi gelir insana :))))

yine de sade bir ev kullanıcısı için bence kullanışlı bişeye benziyor...ama Aspire 3613'e bakmadan da bu alınmaz diyorum...512 ddr2,Dvdrw,60 Gb HD ve 15,4 ekran için 150 dolar fark istiyorlar..
  • acer global sitesinde var :

http://global.acer.com/products/notebook/index.htm

acer travelmate 2420 series

ama banada 3613 daha mantıklı geliyor
  • O Celeron M islemcinin L2 bellegi 1MBdir, 2MB seklinde yazilan sey yanlistir. 2MB onbellekli Celeron M yoktur.
  • doğru : 2 M cache li celeron olmaz. gold un stesinde yanlış yazıo.

neyseki pcdepo da doğru :) 256 mb ram hediyede doğrumu acaba ...
  • evet doğru bügün bizde arkadaşa aldık

quote:

Orjinalden alıntı: tarikp

doğru : 2 M cache li celeron olmaz. gold un stesinde yanlış yazıo.

neyseki pcdepo da doğru :) 256 mb ram hediyede doğrumu acaba ...
  • Aspire 3613 modeline nereden bakabiliriz? ben bulamadım tr. sayfalarda???
  • arkadaşlar bu makinaya xp yüklemek sorun yaratırmı?
    üzerinde linux var, nasıl yukleyebiliriz.
  • Hayir hocam istersen bi partition manager programi ile hdd yi bolersin, cift os ile calisacak hale getirirsin, ayni anda hem Win hem lniux faln kullanirsin, sorun yaratmaz.

Hatta acronis true image ile faln kendine bi recovery partition bile hazirlayabilirsin.
  • rubisco çok saol dostum ama söylediklerini yapabilecek kadar bilgisayara hakim biri değilim,
    almayı düşündüğümüz makinadan belli değil mi?
  • arkadaşlar benim naçizane soruma cevap verebilecek EHİL bir kişi yokmu koca forumda. Varsa rica ediyorum ilgilensin sağolsun varolsun... 900-1000 dolar civarı sağlam bi model tavsiyesi olan varmı. DELL 6000 alıcaktım kalmamış heralde?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.