Kendime pc bakınıyordum uygun fiyatlı. Genelde 10 bin civarına ekran kartsız modeller varken 13 bine bunu buldum. Sabahtan beri araştırıyorum daha uyguna bulamadım,aldım gitti Benim gibi orta yollu pc arayanlar varsa kesinlikle bir baksınlar. Güzel özellikleri; 144 hz. 1 adet m2 boş slot 1 adet 2.5'' hdd boş slot Tek slot 8 gb ram Kötü özellikleri; Bana göre klavye ışık rengi, sadece kırmızı yanıyor ve rengi değişmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 Freedos 15.6' FHD 144Hz Taşın

-
-
Kötü özelliklere 50 font bold içinde GTX 1650 yazılması gerekiyor. 13k'ya alınan bir laptopta 1650 suç olması lazım. Sondan 3.neslin en alt ürünü. 3050'li laptoplar yakalamak lazım bu fiyata. Bu fiyata bulunamazsa da 2-3 eklenip alınması lazım. Yazık günah bu paraya. 7000 serisi APU'lar bundan daha iyi performans gösterecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 27 Mayıs 2023; 12:14:46 > -
Ne kadar ekmek o kadar köfte. 11 ksı zaten ekran kartsız haline gider ekran kartı 2 k diye düşünülmesi lazım. Rtx 3050 globalde 6 GB refreshli hali değilse çok da üstünlüğü yok GTX 1650'e.
Normal işler için sıfır notebook alacakken ekran güzel olsun aydınlatma olsun vs derken bu fiyata geliyor, GTX 1650 ile mantıklı seçenek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 10 k ya onboard alacakken 3 k daha ekleyip bunu aldım. 3 k ekleye ekleye 3070 e kadar gidilebilirquote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-stormKötü özelliklere 50 font bold içinde GTX 1650 yazılması gerekiyor. 13k'ya alınan bir laptopta 1650 suç olması lazım. Sondan 3.neslin en alt ürünü. 3050'li laptoplar yakalamak lazım bu fiyata. Bu fiyata bulunamazsa da 2-3 eklenip alınması lazım. Yazık günah bu paraya. 7000 serisi APU'lar bundan daha iyi performans gösterecekler.
Bence bu fiyata kötü değil özellikler. 10 k ya hem onboard hem de 5500u alacakken 3 k ya iyi upgrade oldu benim için
Dolarda uçuşa geçmişken 1 2 aya bu fiyatları bile ararız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 27 Mayıs 2023; 13:11:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben aldım taksitli şekilde bekliyorum
10k abartı bir rakam onboard için. Bu laptop kalitesinde onboard laptoplar 7k 8k ancak ediyor. böyle bir bükme oluşursa zaten daha iyi ürünler gelir
-
Ekran kartı hariç aynı özelliklerde 7 k ya varsa link atın hocam onu alırım. Daha kargoya bile verilmedi pc.
Bu bilgisayar acaba 2 tb ssd yi destekler mi?
-
Benim pc geldi. Şimdilik çok memnunum, normal kullanımda ne fan sesi var ne bişey. Resimdekinden daha şıkmış nitro 5 in kasası. 8 gb ram de aldım, gelince takıcam direkt
Hangi rami tercih ettiğiniz, genel olarak memnun musunuz? Bir de hali hazırdaki 8 gb ram lehimli mi anakarta?
boş slotları nasıl öğreniyorsunuz şu modeli aldım ssd eklenebiliyormu nasıl öğrenebilirim,NH.QGYEY.001
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
m2 ssd aldınızmı hocam internettte baktım bazılarının ucunda tek bazılarında çift çentik var nitro 5 lere hangisi uyar biliyormusunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 23 Haziran 2023; 15:34:44 >
Üstad bende döviz korkusundan aldım bu cihazı. İçindeki ram marka model mhz nedir acaba ? Aynısından sipariş vereyim olmadı.
-
-
ben aldım hacı. 3 ay öteleme de yaptım. bence kaçırma.
-
Mobildeyim detaylı bakamadım 1000 TL indirimi nasıl aldınız satıcı kim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada bana Özel yüklemiş hocam neden bilmiyorum 😀
Satıcı Hepsiburada
satıcısı hepsiburada olan ürünlerde anlık geldi. sınırlı sayıdadır yazıyordu.
En Beğenilen Yanıtlar

Ekran kartı hariç aynı özelliklerde 7 k ya varsa link atın hocam onu alırım. Daha kargoya bile verilmedi pc. |

Gunpower-storm demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
![]() Bence bu fiyata kötü değil özellikler. 10 k ya hem onboard hem de 5500u alacakken 3 k ya iyi upgrade oldu benim için Dolarda uçuşa geçmişken 1 2 aya bu fiyatları bile ararız |
Benzer içerikler
- arctic freezer 36 duo
- bim monster laptop
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X