Şimdi Ara

12999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 Freedos 15.6' FHD 144Hz Taşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
5
Favori
8.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendime pc bakınıyordum uygun fiyatlı. Genelde 10 bin civarına ekran kartsız modeller varken 13 bine bunu buldum. Sabahtan beri araştırıyorum daha uyguna bulamadım,aldım gitti Benim gibi orta yollu pc arayanlar varsa kesinlikle bir baksınlar.

Güzel özellikleri;

144 hz.

1 adet m2 boş slot

1 adet 2.5'' hdd boş slot

Tek slot 8 gb ram

Kötü özellikleri;

Bana göre klavye ışık rengi, sadece kırmızı yanıyor ve rengi değişmiyor.

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qb9ey-004-p-HBCV000046NMN3?url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Gunpower-storm demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Kötü özelliklere 50 font bold içinde GTX 1650 yazılması gerekiyor. 13k'ya alınan bir laptopta 1650 suç olması lazım. Sondan 3.neslin en alt ürünü. 3050'li laptoplar yakalamak lazım bu fiyata. Bu fiyata bulunamazsa da 2-3 eklenip alınması lazım. Yazık günah bu paraya. 7000 serisi APU'lar bundan daha iyi performans gösterecekler.

Hocam 10 k ya onboard alacakken 3 k daha ekleyip bunu aldım. 3 k ekleye ekleye 3070 e kadar gidilebilir
    Bence bu fiyata kötü değil özellikler. 10 k ya hem onboard hem de 5500u alacakken 3 k ya iyi upgrade oldu benim için

Dolarda uçuşa geçmişken 1 2 aya bu fiyatları bile ararız
  • Kötü özelliklere 50 font bold içinde GTX 1650 yazılması gerekiyor. 13k'ya alınan bir laptopta 1650 suç olması lazım. Sondan 3.neslin en alt ürünü. 3050'li laptoplar yakalamak lazım bu fiyata. Bu fiyata bulunamazsa da 2-3 eklenip alınması lazım. Yazık günah bu paraya. 7000 serisi APU'lar bundan daha iyi performans gösterecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 27 Mayıs 2023; 12:14:46 >
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte. 11 ksı zaten ekran kartsız haline gider ekran kartı 2 k diye düşünülmesi lazım. Rtx 3050 globalde 6 GB refreshli hali değilse çok da üstünlüğü yok GTX 1650'e.

Normal işler için sıfır notebook alacakken ekran güzel olsun aydınlatma olsun vs derken bu fiyata geliyor, GTX 1650 ile mantıklı seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Kötü özelliklere 50 font bold içinde GTX 1650 yazılması gerekiyor. 13k'ya alınan bir laptopta 1650 suç olması lazım. Sondan 3.neslin en alt ürünü. 3050'li laptoplar yakalamak lazım bu fiyata. Bu fiyata bulunamazsa da 2-3 eklenip alınması lazım. Yazık günah bu paraya. 7000 serisi APU'lar bundan daha iyi performans gösterecekler.

Hocam 10 k ya onboard alacakken 3 k daha ekleyip bunu aldım. 3 k ekleye ekleye 3070 e kadar gidilebilir
    Bence bu fiyata kötü değil özellikler. 10 k ya hem onboard hem de 5500u alacakken 3 k ya iyi upgrade oldu benim için

Dolarda uçuşa geçmişken 1 2 aya bu fiyatları bile ararız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 27 Mayıs 2023; 13:11:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben aldım taksitli şekilde bekliyorum

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

10k abartı bir rakam onboard için. Bu laptop kalitesinde onboard laptoplar 7k 8k ancak ediyor. böyle bir bükme oluşursa zaten daha iyi ürünler gelir  

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Ekran kartı hariç aynı özelliklerde 7 k ya varsa link atın hocam onu alırım. Daha kargoya bile verilmedi pc.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgisayar acaba 2 tb ssd yi destekler mi?

• Benim pc geldi. Şimdilik çok memnunum, normal kullanımda ne fan sesi var ne bişey. Resimdekinden daha şıkmış nitro 5 in kasası. 8 gb ram de aldım, gelince takıcam direkt

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Hangi rami tercih ettiğiniz, genel olarak memnun musunuz? Bir de hali hazırdaki 8 gb ram lehimli mi anakarta?

• boş slotları nasıl öğreniyorsunuz şu modeli aldım ssd eklenebiliyormu nasıl öğrenebilirim,NH.QGYEY.001

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• m2 ssd aldınızmı hocam internettte baktım bazılarının ucunda tek bazılarında çift çentik var nitro 5 lere hangisi uyar biliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 23 Haziran 2023; 15:34:44 >
  • Üstad bende döviz korkusundan aldım bu cihazı. İçindeki ram marka model mhz nedir acaba ? Aynısından sipariş vereyim olmadı.

• 12500 e alınır mı arkadaşlar acil ???

12999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşın

• ccc123 C kullanıcısına yanıt

ben aldım hacı. 3 ay öteleme de yaptım. bence kaçırma.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Mobildeyim detaylı bakamadım 1000 TL indirimi nasıl aldınız satıcı kim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HWS kullanıcısına yanıt

Hepsiburada bana Özel yüklemiş hocam neden bilmiyorum 😀

Satıcı Hepsiburada

• HWS kullanıcısına yanıt

satıcısı hepsiburada olan ürünlerde anlık geldi. sınırlı sayıdadır yazıyordu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.