Şimdi Ara

12999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 Freedos 15.6' FHD 144Hz Taşın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
5
Favori
8.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satıcısı önemli değil hocam,10 bin TL üzerinde olması yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    3 ay ötelemeli hangi kartla yapmıştınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Ürün sepette miydi yoksa favoriye mi ekliydi baktım ama maalesef hiçbiryerde göremedim indirim kuponunu şans işte Vatan’dan 10.999 TL’lik ürünü alacaktım konuyu görünce bir umut yazdım ama..

• HWS kullanıcısına yanıt
    Kuponlarım bölümünde görünüyor 10.000 tl üzeri 1000 tl indirim bana da gelmiş son kullanım 1 Temmuz

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Premium üyesi misiniz peki olayı anlamaya çalışıyorum yani ürünün favoriye eklenmiş olması veya en az 1 kez ziyaret edilip sepete eklenmiş olması ya da zaten sepette olması gibi faktörler bu hediye kuponu tanımlanmasına etki ediyor mu yoksa tamamen rastgele mi tanımlıyorlar veya mobil uygulamayı kullanma sıklığına aylık belirli bir alışveriş limitini aşan kullanıcılara mı kupon gönderiliyor anlamadım.

• Mağazayı takip edip etmeme ile alakalı olabilir diye Hepsiburada satıcısını uygulama üzerinden takip ettim belki bir faydası olur bilemiyorum.

Normalde bugün Vatan'a gidip mağazadan Acer Aspire 7 5500U işlemcili GTX1650 ekran kartlı modeli alacaktım ama konuyu görünce bir umut girip baktım lakin nafiye bana kupon mupon gelmemiş uygulamayı da çok sık kullanmam ama telde ne zamandır yüklüdür bildirimler bile kapalıydı şimdi onu da açtım arka planda yenileme de kapalıydı onu da açtım ama pek bir fayda edeceğini sanmıyorum.

Ürünü sepete ekledim sildim ve şuan favoride bekliyor belki tekrar kupon gönderirler diye bir umut yarına kadar bekleyeceğim olmadı Vatan'daki modeli alacağım yapacak bir şey yok sonuçta her ikisi de GTX1650 ekran kartlı ama kasa kalitesi bu modelin bariz daha iyi 2 adet M.2 yuvası ve 2 adet SODIMM bellek yuvası var ve 144Hz. IPS ekran vs. neyse şans işte.

• dün 20 bine bilgisayar alıp kurdum bugün hesaba 1000 lira indirim gelmiş bilsem bunu alırdım ram ssd ekleyince canavar olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Premium uyeyim inanın kupon kriterlerini bilmiyorum daha önce de MacBook da geçerli kupon göndermişlerdi kullanmıştım

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Ben de şimdi Premium'a üye oldum 1 TL 'ye belki yeniden taşınabilir bilgisayar kategorisinde kupon tanımlarlar diye bir umut bekleyeceğim tanımlarlarsa bu modeli alacağım alacak olan varsa mutlaka değerlendirsin oldukça kaliteli bir modeldir özellikle Nitro serileri kargo da bedavaya gelecek Premium üyeliğe eğer yeniden kupon falan dağıtmazlarsa 1 ay sonunda Premium üyeliğini iptal ederim yapacak bir şey yok.

• Bende premium üyesiyim. Ekranda çıktı 1000 tl indirim faydalandım. Ram için önerisi olan varsa sevinirim.

• Kuponun premiumla alakası yok arkadaşlar. Bana premium değilken geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alakasız bir şekilde bunu satın aldim 😁

Bayağı borca girdik 3 ay öteleme 6 ay faizsiz taksit yaptım güzel oldu gibi.

12999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşın

Arkadaşlar 3 ay öteleme üzerine bir de nasıl 6 ay faizsiz taksit yapabiliyorsunuz? Bende 12500 liralık bu bilgisayar 14 civarına geliyor. Üzerine çok fazla koyuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Akbank peşin fiyatına 9 yapıyor erteleme sadece bunda çıktı.3 ay erteleme +6 taksit neredeyse peşin fiyatına oluyor

Herhalde 1 tane vardı onu da siz aldınız.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt

Akbank ile oldu hocam.

İyi mi yaptım sizce ? Bilmiyorum hâlâ

• Bu fiyatı bir laptopa vereceğime benzer fiyata daha hızlı hazır sistem almayı tercih ederdim. Sanırım Vatan'dan mağazadan Acer Aspire 7 5500U GTX1650 ekran kartlı modeli alacağım fiyatı indirim sonu Pazartesi günü 2-3 bin tl artacaktır.

İyi de nitro serisi aspire serisine göre daha iyi değil mi? Kasa, klavye, ilave hafıza seçenekleri, soğutma yeteneği filan.

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Elbette daha iyi kasa kalitesi olsun 2 adet m.2 slot ssd desteği olsun ve garanti 144Hz IPS ekranı olsun ve işlemcisi üst model olsun hatta soğutması bile çok daha iyi olduğuna eminim lakin 1000 TL indirim kuponu olmaksızın bu fiyatı verip de almam Acer Aspire 7 modelini mağazadan alır geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 23 Haziran 2023; 20:11:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.