< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
12999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 Freedos 15.6' FHD 144Hz Taşın (3. sayfa)
-
-
Araştırıp düşünene kadar ürüne yine zam gelmiş hicbirseyi beklemeyeceksin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acer sitesinde TN olduğunu söylemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim bilgisayar bugün geldi. Ekran IPS. 144 Hz harika görünüyor. Malzeme kasa kalitesi, tasarımı vs aşık oldum. Toplamda 5 kademeli kırmızı aydınlatmalı klavyesi de çok güzel. 8 gb 3200 mhz daha ram ve 512 gb m2 ssd ilave ettim. Ben cihaza aşık oldum. Dolar artıyor yakında bu cihazlar 20 bin tl üzeri olacak. Sora sora eldekinden de olmayın beklemeyin alın derim.
-
Ne kadardı ki fiyatı hocam. Şu an 12.999
12599’a geliyordu
Hangi modeli almıştınız gtx1650 ekran kartlı olan modeli mi?
Evet üstad. Acer Nitro 5 An515-45. Hepsiburada kampanya yapmıştı geçen hemen aldım.
1000 TL Hepsiburada indirim kuponu ile aldıysanız güzel fiyattı.
Aşağıdaki modeller takibimde ama hala pahalı en az 1000 TL daha indirmeleri lazım o zaman daha tatlı olur eskiden bu fiyatlara 3060 'lı cihaz alınıyordu.
-
Eskiden dediğiniz ne kadar eskiden hocam. Ben bayadır takip ediyorum. Rtx3060 lı modeller en son geçen aylarda 24 seviyesine düşmüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın. Aldığınız RAM ve SSD'nin linkini bırakabilir misiniz rica etsem?
-
Ram i sahibinden üzerinden aldım 400 TL ye sıfır bilgisayardan sökülmüş Samsung 3200 mhz sorunsuz dual oldu. M2 ssd olarak ta 500 GB ex900 hp aldım.
www.teknosa.comHP EX900 2YY44AA 500 GB PCIe 2100-1500 MB/s 3D TLC Nand M.2 Nvme SSD Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/hp-ex900-2yy44aa-500-gb-pcie-21001500-mbs-3d-tlc-nand-m2-nvme-ssd-p-784950612?gclid=Cj0KCQjwtO-kBhDIARIsAL6Lord3I_9ME4S3MUgLwQ0sjlRBYQekT2qAteKh3ILh_fxHvrSyjPy3ZKQaAmcqEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
14 bin olmuş
-
Ben bugün satin aldım 14 bin liraydı. 1000 lirada indirim kuponu vermiş hepsi burada 13 bin liraya geldi...kargonun gelmesini bekliyorum
Tesekkurler hocam ben bilgisayardan cok az anliyorum aynı ssd yi senin linke tiklayarak satin aldim..
En ucuz oyuncu pc si bu heralde....bende satin aldim ama nasil kurulum yapicam nasil oyun yüklüycem hiç bilmiyorum hocam..😄..ekstra olarak 8 li ram 512 ssd satin aldim....buyuk.ihtimal.servise goturucem....sogutucu kullaniyor musunuz ne tavsiye edersiniz.
Ürün İncelemeyoutubeHem telefonla hem de mail yoluyla Acer servisinden kendimiz ekleme yaptığımızda garantinin bozulmadığına dair teyit aldım. Sizde ekleme yapmaya karar verirseniz videosunu çekmenizi öneririm, zira aksi bir durumda video ile yanlış bir işlem yapmadığınızı kanıtlayabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=1AAxzLNRk40&feature=youtu.beÜrün İncelemeyoutubeÜrün linki: https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-nhqb9ey004-p-HBCV000046NMN3?url_src=and-product-detail Herkese selam arkadaşlar, laptopun sıcaklık değerlerinden ve fan sesinden hiç bahsetmemiştim. Boştayken 37-40 derece aralığında ve sıfır fan sesi, sessiz ortamda bile duyamazsınız internette gezinirken fan sesini. Oyunların ağırlığına göre fan sesi artmakta tabi ki. Bir sonraki videom 8 gb ramle ve 16 gb ramle oyunlarda fps karşılaştırması olacak. Beni takipte kalın. #kutuaçılımıçılımı #kutuaçılışı #kutuaçma #ürüninceleme #ürünincelemesi #inceleme #incelemesi #acer #acernitro5 #acernitro #acergaminglaptop #gamer Herhangi bir reklam veya işbirliği değildir.https://www.youtube.com/watch?v=9AgdjEwxRBg&feature=youtu.be
Merhaba lehimli değil. Ben n11 den kuponla 350 liraya aynı özelliklerde 8 gb ram almıştım ama ben alırken dolar 19 du
Merhaba, cihazda şarjı limitleme özelliği var mı? İnternette bakınca 2020 sonrası Nitro modellerde Acer Care Center ile şarjın %80'e sınırlanabilir olduğu yazıyor ama ürün hazır sizdeyken model bazında sormak istedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X