Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
93.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam xp uyumlu drıverlerı acerın panama sıtesınden ındırmenı tavsıye ederım ama acerın bu modelı vısta ıle super calısıyor bır de anlamadıgım dıger arkadaslar vıstada 1 gb kullanıyor dıyorlar benım laptopta nortonun tam surumu yuklu ama bılgısayar 700 mb ıle calısıyor acılısıda cok serı ve hızlı ben anlayamadım yanı
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Arkadaşlar 5720 modeli bi laptopumuz var xp yükledim bütün driverlerini tanıttım ses olayı dahil olmak üzere ama arada bi bi iki saniye kasıyo bi şarkı açınca filan yavaşlıyo ağırlaşıyo ama genel olak çalışyo niye öle yapıyo anlamadım yardımcı olursanız sevinrimi ÇOK ACİL ARKADAŞLARRRRR

Arkadaşlar cevap yokmu?
    Sonra yeni konu açıncada ana başlığa yazın diyolar burda kimse bakmıyoki..!!

• arkadaslar bana acer as5720g recovery dvdsı lazım yardımcı olabılecek arkadas yok mu acer servısını aradım baska bır bılgısayarın recovery dvdsı sorun yasatmaz dedıler allah rızası ıcın bana yardımcı olabılecek recovery dvdsını yollayabılecek arkadas yok mu bılgısayarın ozellıklerı ımzamda var mail beklıyorum arkadaslar s.ileli@mynet.com
  • imdaaaattttt yardım edınnnn acıl recovery dvd sı lazım allah rızası ıcın ben bılgısayarı aldıgımda olusturmadım aptal gıbı laptop coktu sımdı hıcbırsey yok bılgısayarda ve basımın etını yemekteler hergun bılgısayarın alt+f10 uda calısmıyor sanırım hıc recovery olusturmamısım arkadaslar dvd yollayacak arkadastan mınnettar kalırım cok dua ederım yardım edın lutfen....

• neden bu kadar çok burdan medet umduğunuzu anlamadım burası bir forum, fikir ve yorum paylaşma alanı. kimse tanımadığı bir kişinin adresine burdan DVD falan yollamaz adres falan da vermeyin hatta ben kişisel bilgilerin de paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum, sizin güvenliğiniz için. notebook'unuz garantili ise yetkili servisine götürün sorunu halletsinler. kafayı lara vurmanıza gerek yok.
  • hocam anladım soyledıgınıde servıs dısı kalıyormus bu durumda laptop aldıgıma alacagıma pısman oldum valla korkma hocam benım ozel bılgılerımle hıcbı halt yapamazlar yasamayan bır ınsan nasıl ozel bılgısını kullanabılırlerkı
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

neden bu kadar çok burdan medet umduğunuzu anlamadım burası bir forum, fikir ve yorum paylaşma alanı. kimse tanımadığı bir kişinin adresine burdan DVD falan yollamaz adres falan da vermeyin hatta ben kişisel bilgilerin de paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum, sizin güvenliğiniz için. notebook'unuz garantili ise yetkili servisine götürün sorunu halletsinler. kafayı lara vurmanıza gerek yok.
  • hacam servıste 85 dolar artı kdv ıstıyorlar buradan yardımcı olacak bır arkadasla bu nereden baksan 10 ytl falan mal olacak sen olsan napardın
  • İstediğin CD kutudan mı çıkıyo yoksa ayriyetten alınacak bişey mi?
  • yok aksoy hocam kendın oluşturuyorsun dvd yı empowerg teknolojı varya su enet epower e lock olan masa ustundekı yesıl arac orada erecovery bolumu var oraya tıklayacaksın acılan bolume tam hızlı secenegı var oradan tam secenegını sececeksın harddısk secenegı ve dvd secenegı var dvd secenegını sececeksın dvd olusturacak bılgısayarın coktugunde onunla orjınal halıne getırebılırsın hocam olusturdukdan sonra banada yollarsan sevınırım hocam olusturamazsan bı mesaj daha yaz tam ayrıntılısını ınternetten bulup yollayalım
    quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

İstediğin CD kutudan mı çıkıyo yoksa ayriyetten alınacak bişey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.ileli

yok aksoy hocam kendın oluşturuyorsun dvd yı empowerg teknolojı varya su enet epower e lock olan masa ustundekı yesıl arac orada erecovery bolumu var oraya tıklayacaksın acılan bolume tam hızlı secenegı var oradan tam secenegını sececeksın harddısk secenegı ve dvd secenegı var dvd secenegını sececeksın dvd olusturacak bılgısayarın coktugunde onunla orjınal halıne getırebılırsın hocam olusturdukdan sonra banada yollarsan sevınırım hocam olusturamazsan bı mesaj daha yaz tam ayrıntılısını ınternetten bulup yollayalım
    quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

İstediğin CD kutudan mı çıkıyo yoksa ayriyetten alınacak bişey mi?

Malesef bende Pc ye format atmıştım.Yani recovery lanmış oluyor.Bende yeni yeni anlıyorum recoveryin kıymetini

• quote:

Orjinalden alıntı: canatron

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

arkadaşlar bugün laptop'u netten aldığım hdmi-dvi kablosu ile lcd tv'ime bağladım..görüntüyü zor bela tv ye aktarabilsemde ses olayını başaramadım..acaba sesi nasıl tv ye aktaracam...yani şöle oldu..laptopta görüntü yok tv de var ama tvde ses yok laptopta vardı..laptop un hoperlöründen duyabiliyodum...

daha önce bağlayanlar acaba nasıl yaptınız bağlantınızı ve böle bir problemle karşılaştınızmı?

ben televizyona bağaldım görüntü bir kere geldi gitti.sonra neye bastıysam bir daha geri gelmedi yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim..

Bağladığın TV kaç ekran Ben 22" monitöre bağladım sorun olmadı.Ekran büyükse ekran kartı kaldıramamış olabilir

• quote:

Bağladığın TV kaç ekran Ben 22" monitöre bağladım sorun olmadı.Ekran büyükse ekran kartı kaldıramamış olabilir

hiç alakası yok ister 15" bağlayın ister 82" tv bağlayın ekran kartı monitörü çalıştıran ya da kaldıran bişey değil ki. Sorun çift monitör bağlantı ayarından olsa gerek orda, VGA çıkış seçilip lcd ekran kapatıldıysa görüntüyü eski haline getirmek için VGA'dan herhangibir monitöre bağlayın.
  • güzel makinalar fakat 64 bit ekran kartı işe yaramıyo pişmanım oyun oynatmaz arkadaslar biraz uğraşırsanız xp ve linux vb.. yükleyabilirsiniz.. bios güncellemesi ile wiressles sorunu gidiyor
  • arkadaslar ben aranıza yeni katıldım

acer 5720g kullanıorum 3 aydır ve cok memnunum ama tek bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirm

videoları tam ekran izleyemiyorum media player youtube da falan anca gom playerla oluo sizde de oylemi acaba yani tam ekran yap dediğimde kenarlar siyah oluo video yu ortalıo

bunun bi cozumu varmı ekran kartım nvidia

cok tesekkurler simdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametakti

arkadaslar ben aranıza yeni katıldım

acer 5720g kullanıorum 3 aydır ve cok memnunum ama tek bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirm

videoları tam ekran izleyemiyorum media player youtube da falan anca gom playerla oluo sizde de oylemi acaba yani tam ekran yap dediğimde kenarlar siyah oluo video yu ortalıo

bunun bi cozumu varmı ekran kartım nvidia

cok tesekkurler simdiden

O dediğiniz olan filmin yada video nun 4:3 formatında olmasından kaynaklanıyor. 16:9 ve 16:10 formatlı filmlerde tam ekran izleyebiliyorsunuz.
  • arkadaslar sımdı bır sıtede acer 5720 orjınal recovery cd buldum hemde xp olarak sımdı dogrulugunu anlayıp sıtenın guvenılırlıgını anlamaya calısıyorum eger basarabılırsem lin olarak verecegım saygılarmla
  • Merhabalar.
    Vatanın kampanyasından bende acer aspire 5720g aldım. aldığım gün xp kurduk. bir sorun çıkmadı daha sonra kullandıkca internette konuşurken karşı taraftan sesi düzgün alırken benim sesi karşı tarafa kesik kesik gittiğini gördüm. driver ları yeniden yükledim. bi kaç versiyon xp denedik. bu arada yüklü olan vista ve image dosyasınıda sildik yedek almadan bu bi hataydı ama oldu. şimdi tekrar başka bir vista yükledim. nette konuşurken ses biraz düzeldi ama bu seferde mp3 yada film açtıığımda seste takılma oluyor. k litt 3.75 codev ve bsplayer vista sürümüne uyumlu player yüklü. sorunun driverdanmı yoksa donanımdanmı kaynaklandığını anlayamadım. benzer sorun yaşayan yada çözüm önerebilencek bir arkadaş varsa memnun olurum.
    birde orginal 5720g vista image nerden bulabilirim. bi hayır sahibi upload ederse çok sevineceğim. şimdiden herkese teşekkür ederim.

• merhaba hocam ben yaklasık olarak bır aydır ımage ıstıyorum bu sıtede ama haklı olarak hıcbır arkadasımız vıstasını tehlıkeye atıpta recovery olarak ımage yollamıyor onlarda haklıdır ve dıyecek bırsey yok laptopu servıse gonderırsen 85 dolar artı kdv ıle orjınal halıne cevırıyorlar servısten recovery dvd ıstersen 15 ytl artı kargo ıle yaklasık 20 ytl ye patlıyor tpm teknolojı yuzde yuz garantı vermıyor ama tpm e baglı dıger yetkılı servısler kesın cozum oldugunu soyluyorlar ben recovery dvdye tpm aracılıgıyla ulastım sanada tavsıye ederım ses problemı yasayan bır kac arkadasımız daha var ama benım laptopta herhangı bır problem yasamadım sesle ılgılı gorusmelerde gayet net ben devamlı mpeg ve wınamp kullanıyorum herhangı bır sorun yok ama genelde xp yukleyen arkadaslarda bu sorun var nedense bu sorunu asanlarda var sana yardımcı olacaklarına emınım saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: heartthief06

Merhabalar.
    Vatanın kampanyasından bende acer aspire 5720g aldım. aldığım gün xp kurduk. bir sorun çıkmadı daha sonra kullandıkca internette konuşurken karşı taraftan sesi düzgün alırken benim sesi karşı tarafa kesik kesik gittiğini gördüm. driver ları yeniden yükledim. bi kaç versiyon xp denedik. bu arada yüklü olan vista ve image dosyasınıda sildik yedek almadan bu bi hataydı ama oldu. şimdi tekrar başka bir vista yükledim. nette konuşurken ses biraz düzeldi ama bu seferde mp3 yada film açtıığımda seste takılma oluyor. k litt 3.75 codev ve bsplayer vista sürümüne uyumlu player yüklü. sorunun driverdanmı yoksa donanımdanmı kaynaklandığını anlayamadım. benzer sorun yaşayan yada çözüm önerebilencek bir arkadaş varsa memnun olurum.
    birde orginal 5720g vista image nerden bulabilirim. bi hayır sahibi upload ederse çok sevineceğim. şimdiden herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: canatron

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

arkadaşlar bugün laptop'u netten aldığım hdmi-dvi kablosu ile lcd tv'ime bağladım..görüntüyü zor bela tv ye aktarabilsemde ses olayını başaramadım..acaba sesi nasıl tv ye aktaracam...yani şöle oldu..laptopta görüntü yok tv de var ama tvde ses yok laptopta vardı..laptop un hoperlöründen duyabiliyodum...

daha önce bağlayanlar acaba nasıl yaptınız bağlantınızı ve böle bir problemle karşılaştınızmı?

ben televizyona bağaldım görüntü bir kere geldi gitti.sonra neye bastıysam bir daha geri gelmedi yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim..

Fn ve F5 tuşuna basınca monitör değiştirir.yani 2 ekran bağlı ise arasında geçiş yapabilirsin.Tekrar bağla dene bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 29 Şubat 2008; 19:28:41 >

• Arkadaşlar ben de bir 5720G kullanıcısıyım (C2D T7300 2.0 GHz, 2GB RAM, 160GB HD, GeForce 8400M GS Turbocache (min256MB max 1GB)) Video kaydedeyim diye AmCAP yükledim, biraz da ayarlarını kurcaladım, bir iki video da çektim. Sonra birden kamera bulunamıyor uyarısı verdi. Acer crystal Eye Webcam'i açtım, o da aynı uyarıyı verdi, hemen ardından USB 'ye takılı bir aygıt tanınamıyor uyarısı geldi. Aygıt yöneticisine baktım, webcam'i bulamıyorum. USB'lerin hepsi normal çalışıyor, yalnızca birinde unknown device diyor. Kameranın ışığı da sanki bana küfür eder gibi hala yanıyor. Siteden Suyin için camera driver falan yükledim, bana mısın demedi. Böyle bi sorun için servise gitmek de istemiyorum. Donanımsal bi sorun olduğunu da zannetmiyorum, düşme çarpma kırılma vs. hiçbirşey olmadı, hatta kamera arıza vermeden 5dk. önce çektiğim videolar var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • selam arkadaşlar
    bende 5720g aldım T5450 1,66GHz, 2GB ddr, 256MB ekran kartı

farcry(adnın zemini ve deniz bembeyaz görünüyor),
    fifa 2008(oyun menüler çok yavaş ve esc yapınca arka plan hareketli olduğu zaman ekran gelip gidiyor)
    yükledim vistadan dolayı randıman alamıyorum
    sorun yaşıyorum
    xp yüklemeden sorunsuz oynanaya bilirmiyim yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.