Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
93.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende 1hafta oldu 5720g alali vista hosuma gitmedi XP kurdum, recover yarattim ilk once 3dvd olarak ancak driver lar yok ethernet karti vs. hicbirseyi kuramiyorum nete giremiyorum bu 5720g dernegini yeni buldum sizlerden yardim bekliyorum lutfen kafayi yemek uzereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metall82

Merhaba arkadaslar bende 1hafta oldu 5720g alali vista hosuma gitmedi XP kurdum, recover yarattim ilk once 3dvd olarak ancak driver lar yok ethernet karti vs. hicbirseyi kuramiyorum nete giremiyorum bu 5720g dernegini yeni buldum sizlerden yardim bekliyorum lutfen kafayi yemek uzereyim.

Önce xp driverlarını indirmeniz gerekiyordu desem size bir anlam ifade eder mi acaba.
    note book.gen.tr diye bir site var orada bulabilirsiniz nasıl yapacağınızı.
    Ama xp yükleyip 2 ay kullanıp sonrada bazı çakışma sorunları nedeniyle vistaya dönmiüş biri olarak xp önermiyorum.Ama vistada çalışmayan bazı özel programlar kullanmanız gerekiyorsa o zaman yapacak başka bir şeyinizde yok.
    SAYGILAR.
  • beyler benim elimde de bu leptoptan var ancak sürücü sorunu yaşıyorum acerin sitesinden indirmiş olduğum xp sürücülerinden wireless ve ekran kartı sürücüleri uymadı bu iki driverin linkini verebilir misiniz??
  • mrb arkadaşlar. ben de bu harika aleti yaklaşık 2 aydır kullanıyorum Geçenlerde format atmak zorunda kaldım. tekrar vista yı yükledim.Tüm driver ları da hallettim. Ancak ses de bi sorunum war. hışırtı oldukça fazla nedendir sizzce.
    Hepinize şimdiden çook teşekkür ediyorum..
  • merhaba mohpa arkadaş
    xp kurmayı düşünüyorum.acer'in sitesinden birçok driver buldum.fakat xp kuran arkadaşlar genelde ekran kartı sorunu yaşıyor.nasıl bi ayar yapıpta bu sorunu nasıl giderdin.anlatırsan memnun olurum.teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: mohpa

nihayet arkadaşlar inanan bi arkadaşım çıktı teşekkürler promesut kardeşim sorunsuz xp li günler dilegiyle kamera olayına gelince çözdügüne sevindim evet söledigin yol dogrudur ama ben kamera açısından hiç bişey kurmadım bende sendeki gibi olmadı direk tanıdı bazen oluyo böle şeyler düzelttigine sevindim eger bi problem yaşarsan xp de elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım promesut kardeş, bide xp için ekran kartı driveri bulamayan arkadaşlar belki bunada inanmıcaksınız ama bi dünya buldugum yer var ama ufak bi ayarla uyumlu hale getiriyosunuz direk indirdimi olmuyo isteyen olursa bunuda paylaşırım hemde bütün sürümlerini indirip uyduruyosunuz hani masa üstü için olan sürümler varya 163.75 veya 156.73 felan nvidianın kendi sitesinden indirip te uymuyodu ya işte ben onu uyumlu hale getiriyom ister inanın ister inanmayın hatta benim şu an kullandıgım sürüm 163.75 hepinize saygılarımı sunuyorum kalın saglıcaklan.....

• arkadaşlar biosu ses sorunları nedeniyle güncellerken bilgisayar açılmaz hale geldi.önerisi olan var mı?garanti kapsanmında mıdır?servise göndermekten başka çarem var mı?recovery cd im de yok...nti back up var. açıkçası içindeki bilgileri umursamıyorum çünkü harici hdd demde yedeği var hepsinin.ama bilgisayarım yaşasın
  • slm arkadaşlar. yukardaki bi soruma cvp yazmadın umarım buna yazarsınız. ben dediğim gibi format çekmiştim şimdi Bilgisayar açılırken ACER yazısının sol altında PREPARAT BOOT TO OS gibi bi yazı çıkıyo. bu daha önce de çıkıyo muydu hatırlamıyorum. siz de böyle bi yazı çıkıyo mu yoksa nedendir. önceki soruma da cvp yazzarsanız çok sewinirim...
  • SELAM BENDEDE 5720G VAR T545O PAYLAŞIMSIZ 256MB GEFORCE EKRAN KARTI BEN BAYA PROBLEM YAŞADIM SERVİS TARAFINDAN FAKAT FORUMDAN Bİ ARKADAŞIMIZ BANA BAYA YARDIMCI OLDU SAOLSUN .RECOVERY GİZLİ BÖLÜMÜ BOZUK ÇIKTI ORTADA KALDIM VE TPM DEN DRİVERLAR ARTI RECOVERY DVD İ İSTEDİM 15 YTL YE GÖNDERDİLER FORMAT ATTIM VE ŞİMDİ KULLANIYORUM YALNIZ KABLOSUZ BAĞLANTI KULLANIYORUM FORMATTAN ÖNCE %60 ÇEKİM GÜCÜYLE BAĞLANIYORUDUM FAKAT ŞİMDİ %10 İLE BAĞLANIYORUM SİZCE BU NEDEN OLABİLİR TEŞEKKÜR EDERİM

• merhaba 5720G dernegi..bende vistayı begenmeyip xp ye gecenlerdenim fakat recovery cd si yaratmadım pek anlamadıgımdan bu işllerdern:)

şimi vatan a goturdum bilgisayrı biz bişe yapamayız dediler teknik servis e gitmesi gerekiomuş onlarda 50 ytl felan alıolarmış . bu recovery cd sini nasıl temin edebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim..

tekrar iyigunler tşkler..
  • slm rayukan
    bende bilgisayarı ilk aldığım da yaşadım bu sorunu ertesi gün bilgisayrı açtığımda sonra hiçbir sorun çıkmadı.fakat birkaç gün önce yine hışırtı geldi yeniden başaltınca sorun gitti.ne yapman gerektiğini bilmiyorum belki ses kartını tekrar kurman işe yarayabilir. bu sorunu kısa bir süre bende yaşadım, paylaşmak istedim seninle.umarım en kısa zamanda halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nech -- 14 Mart 2008; 16:55:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nech

slm rayukan
    bende bilgisayarı ilk aldığım da yaşadım bu sorunu ertesi gün bilgisayrı açtığımda sonra hiçbir sorun çıkmadı.fakat birkaç gün önce yine hışırtı geldi yeniden başaltınca sorun gitti.ne yapman gerektiğini bilmiyorum belki ses kartını tekrar kurman işe yarayabilir. bu sorunu kısa bir süre bende yaşadım, paylaşmak istedim seninle.umarım en kısa zamanda halledersin

paylaşım için teşekkürler nech. yeniden kurmayı denedim ama olumlu bi sonuç alamadım. bide yukarda da sordugum bi soru wardı. bilgisayarı açarken ACER yazısınnın sol altında PREPARAT BOOT TO OS diye bi yazı çıkıyo bu normal mi sende de war mı böyle bi yazı.. ben format çektim de hatırlamıyorum daha önce de çıkıp çıkmadıgını ama bana normal değilmiş gibi geliyo. tekrar saol...

• Tekrar merhaba,
    anlattığım sorundan dolayı lap top u vatan geri götürdüm . Aldılar bakıcaz dediler . 29/02/2008 tarihinde verdiğim lap top tan hala haber yok arıcaz dediler aramadılar ben aradım bilgi veremeyiz dediler. Vatan dan birşey aldığıma pişaman durumdayım. en son araya başkalarını sokarak vatanın servise gönderdiğini öğrendim. parça bekliyolarmış falan filan. 1 aylık zamanı gecirdiğim için değiştirmiyolar. ama kullanıcı hatası olmayan donanımsal yani türkçesi bozuk bir malı sattılar ve bence değiştirmeleri gerekirken değiştirmediler. sözün kısası ankara VATAN dan aldığınız ürünleri iyice kontrol edin. yoksa benim gibi hem parasını ödemeye devam eder hemde üründen faydalanamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartthief06

Tekrar merhaba,
    anlattığım sorundan dolayı lap top u vatan geri götürdüm . Aldılar bakıcaz dediler . 29/02/2008 tarihinde verdiğim lap top tan hala haber yok arıcaz dediler aramadılar ben aradım bilgi veremeyiz dediler. Vatan dan birşey aldığıma pişaman durumdayım. en son araya başkalarını sokarak vatanın servise gönderdiğini öğrendim. parça bekliyolarmış falan filan. 1 aylık zamanı gecirdiğim için değiştirmiyolar. ama kullanıcı hatası olmayan donanımsal yani türkçesi bozuk bir malı sattılar ve bence değiştirmeleri gerekirken değiştirmediler. sözün kısası ankara VATAN dan aldığınız ürünleri iyice kontrol edin. yoksa benim gibi hem parasını ödemeye devam eder hemde üründen faydalanamazsınız.

aynı yerden aynı modeli bende aldım..ama herhangi bi sorun çıkmadı şuana kadar...bu işler birazda şans işi..ister acer olsun ister asus olsun hepsi elektronik nede olsa..biyerde bişekilde sorun çıkartabiliyor..ama can sıkıcı taib bunlar...umarım yakında kavuşursun notebook una..

• Vatan ürün yada para iadesi konusunda çok uğraştırıcı bir firma.3 yıl inca 4+1 ses sistemi almıştım.Kumanda sisteminde bir sorun vardı,subwoofer dan sürekli bas geliyordu ses açıp kapamaya çalışınca bir yıl boyunca 4-5 kez aynı hatadan servise gitti.Hepsinde de hiç bir şey yapılmadan geldi.1 yıl sonunda babamın tüketici kanununu yalayıp yutup vatan computer bostancı şubesini basması üzerine ürünü geri alıp yerine ürün değerinde hediye çeki verdiler.creative ınspire 4+1 aldım 20 ytl ekleyip taş gibi çalışıyor 2,5 senedir.
    Gene lafı çok uzattım.Demek istediğim Tüketici kanununu iyice yalayıp yutup basın vatanı müdürünüz gelsin ule deyin.Olay hallolur.Kibarlıktan anlamıyorlar.Ama indirimleri dolayısıyla vatanı seviyorum.....
    quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

quote:

Orjinalden alıntı: heartthief06

Tekrar merhaba,

aynı yerden aynı modeli bende aldım..ama herhangi bi sorun çıkmadı şuana kadar...bu işler birazda şans işi..ister acer olsun ister asus olsun hepsi elektronik nede olsa..biyerde bişekilde sorun çıkartabiliyor..ama can sıkıcı taib bunlar...umarım yakında kavuşursun notebook una..

• o yazı bende de çıkıyo rayukan. bende xp kurmak istedim dün akşam. hem vista olsun hemde xp olsun diye,fakat yükleyemedim "sabit diskin açık olduğuna ve bağlantıların doğru olduğunu kontrol edin" gibisinden bi uyarı çıktı.bende, belki bios ayarlarında farklı işletim sistemine karşı bir koruma olduğunu düşünüp bir şeyler kurcaladım. bilgisayara şifre koymuşum bilmeden.her açılışta şifre girmek zorunda kalıyorum. hatta format attık(fabrika ayarları) başka nedenlerden dolayı yine de açılışta şifre istiyo..bios ayarlarını da fazla kurcalamk istemiyorum.ne yapacam bilmiyom.
    görüşmek üzere

quote:

Orjinalden alıntı: rayukan

quote:

Orjinalden alıntı: nech

slm rayukan

paylaşım için teşekkürler nech. yeniden kurmayı denedim ama olumlu bi sonuç alamadım. bide yukarda da sordugum bi soru wardı. bilgisayarı açarken ACER yazısınnın sol altında PREPARAT BOOT TO OS diye bi yazı çıkıyo bu normal mi sende de war mı böyle bi yazı.. ben format çektim de hatırlamıyorum daha önce de çıkıp çıkmadıgını ama bana normal değilmiş gibi geliyo. tekrar saol...

• arkadaşlar bende laptop alacamda iki laptop arasında kaldım ikiside acer

şu model var bunda ekran kartı hd2300 ve işlemci core2duo
    http://sahibinden.com/ihtiyactan_acil_satilik_acer_5720g_laptop_son_fiyat_980_ytlWQQaXQQ7167383WQQpXQQdisplayitem

bide bu var bunda işlemc amdx2 ve ekran kartı nvidia 8400g-m
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=6920501

sizce hangisi olsun ikisindede 2gb ram var aynı fiyat sayılr yardım lütfen

• arkadaşlar xp kurmak için sata driverlarini xp cd'sini kurmak şart mı?
    normal bir xp cd'sinde bu driver yok mudur?
    saygılar herkese
  • arkadaşlar dün xp kurdum.vista ile birlikte kullanıyorum.xp çok çabuk açılıyor(20-25saniye) kurulum aşamasında VGA_Intel_v6.14.10.4847win2k_xp kurulmadı sisteme uygun değil gibi bir şey çıktı.ama aygıt yöneticisinde tanımlanmamış aygıt gözükmüyor.
    genelde sorun yok gibi. xp de seste hışırtı oluyor bazen,vistaya da bulaştı sanırım.
    internet explorer vistada açılmamaya, bazen ya da geç açılıyo.
    işte böyle bakalım nele olacak
  • Bende bu modeli kullanıyorum arkadaşlar..
    fakat lakin Vista kullanmak istemiyorum... resmi stesinde XP sürücülerini bulamadım.. ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.