Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
2
Favori
92.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar xp'yi kurdum,vista ile kullandım bir kaç gün.seste hışırtı olmaya başladı sinir bozucu hal almaya başladı.xp'yi sildim fakat sorun gitmedi sanki arttı
    bu sorunu yaşayan arkadaşlar bios güncellemesi yapmış.

-biosu güncellemesini direk kuruyormuyuz?

-bazı arkadaşlarda güncelleme yaparken çalışan programların kapatılılması gerektiğini söylüyor.

Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nech -- 24 Mart 2008; 22:12:31 >
  • tamam ben hallettim
  • bi sorum daha var şimdi ben pes 2008 oynuyom biraz kasıyo grafikler falan bunu nasıl düzeltebilirim.
  • ya arkadaşlar gözünüzü seveyim,bu korsan dvd ile vista kursak ve sonra kendi orjinal serialimiz ile aktifleştirsek bu gizli olan partition silinirmi?bu şekilde ilk aldığımız gün gibi olurmu?cd/dvd den kurtar denince c deki bütün veriler silinecek diyor bu gizli partitionun silineceği anlamınamı gelir?
  • Arkadaşlar Vista driverlerini bulabileceğim bir link yada site bulabilirmisiniz.ÇOK ACİL!!!
  • Vista driver linkini buldum.Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.Bu driver acil olduğu için konu açmıştım.Artık konu driver hakkında olacak.
    Yani xp veya Vista driver linklerini kolayca bulabilirsiniz.
  • İşlemci Intel® Core 2 Duo T9300 (2.5Ghz 6MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    Chipset Intel® PM965 Express
    Wireless Intel Pro Wireless 4965 802.11a/b/g/n
    Ekran Özellikleri 17" WXGA+ TFT LCD 1440x900 Çözünürlük
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce 8600M GT 1GB TC (512MB-1GB)
    Bellek 3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Sabit Disk 640GB SATA
    Optik DVD Double Layer DVD+RW
    Bluetooth Yok
    Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ağırlık 3,62kg
    Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    Pil 6 Hücreli Li-Ion pil
    Ethernet Gigabit Ethernet

BENDE BUNDAN VAR 3500DOLARA ALDIM

• quote:

Orjinalden alıntı: gtr467

İşlemci Intel® Core 2 Duo T9300 (2.5Ghz 6MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    Chipset Intel® PM965 Express
    Wireless Intel Pro Wireless 4965 802.11a/b/g/n
    Ekran Özellikleri 17" WXGA+ TFT LCD 1440x900 Çözünürlük
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce 8600M GT 1GB TC (512MB-1GB)
    Bellek 3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Sabit Disk 640GB SATA
    Optik DVD Double Layer DVD+RW
    Bluetooth Yok
    Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ağırlık 3,62kg
    Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    Pil 6 Hücreli Li-Ion pil
    Ethernet Gigabit Ethernet

BENDE BUNDAN VAR 3500DOLARA ALDIM

Hayırlı olsun.
    kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 15 Nisan 2008; 18:25:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Vista driver linkini buldum.Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.Bu driver acil olduğu için konu açmıştım.Artık konu driver hakkında olacak.
    Yani xp veya Vista driver linklerini kolayca bulabilirsiniz.

Demiştim ama "visceroid" denilen birisi konuyu kapatmış.Nedenini biliyorum.Yazdığına bakarsanız görürsünüz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22522322/mpage_1/key_//tm.htm#22522322
  • Arkadaşlar ben yedek dvd alamadan bilgisayara format attım. Sonrasında vista kurmak istedim ama hdd görünmüyor. Ne yapmalıyım?
  • arkadaslar herkese merhaba dıyorum bı sorunum odugunu dusunuyorum buradakı cok degerlı bı kardesımden recovery dvd aldım ve bilgisayarımı onunla yukledıkten sonra kendı vısta keyımle aktıvasyon yaptım ve sagolasıca kardesımın bana gondermıs oldugu dvdlerı ımha ettım onun vıstasını tehlıkeye atmamak ıcın ve kendı keyımle boot cd olusturdum yanı ımaj aldım sımdı bı sorunu cozdum ya dedım bılgısayar ılk gunkı gıbı olsun ugrasıyorum ama arkadasların forumda yazdıgı gıbı C:\> mbrwrwin install rtmbr.bin dosyasını bulamıyorum tum yazılanları denedım bılgısayara format atmıstım sımdı elımde boot cd var ama alt+f10 calıstırmak ıstıyorum engın bılgılerınızden yararlanmak ıstedım bu dosyayı bırısı aynı modelde upload edebılırse sevınırım saygılarımı sunuyorum bana recovery gonderen saygıdeger kardesımede mınnetlerımı bıldırıyorum kolay gelsın
  • arkadaşlar merhaba acer 5720g için touchpad xp driver ini bulamıyorum birçok driver denedim ama touchpad çalışmıyor...yardımcı olurmusunuz ?
  • ya bakın beyler bende 5720g war aralık ayında aldım we hiçbi sorunum olmadı xp kurmanızıda tawsiye etmiorum forumda yazılanlara we duyduklarıma göre seste we ekran kartında problem oluyor...tamam vista da pek ii diil ama pc nizin tamamen sorunsuz çalışması için vista en uyumlusu...
  • arkadaşlar bir sorum olacak ben acer 5920 için hakem heyetinden iade kararı çıkarttım şimdi ne yapmam lazım tüketici mahkemesine mi başvurmam lazım ne kadar sürede tamamlanır birde bazıları kullanım miktarını düşüyorlay diyor ben laptopu alalı 5 ay olmadı zaten 2 ayı serviste geçti ben paramı nasıl geri alabirim yardım

not: 30 iş günü doldu diye il hakem heyeti iade kararı verdi tutar 2380 ytl 2189 yasal sınır geçiyor karşı tarfın itiraz etme hakkı varmış... karara
  • bende 1.5 ghz işlemci war, gercekten vista da cok hantal, xp de de cok sorun cıkıo.. .
  • Acer 5720g modelinin son bios güncellemesini siteen indiremiyorum... Elinde olan arkadaşlar paylaşabilirmi....
  • Arkadaşlar laptopımda ölü piksel var galiba servise götürsem değiştirirlermi yoksa tamir mi ederler
  • arkadaşlar ben de 5720 kullanıyorum.
    önce xp driverlarını buldum daha sonra xp ye cevirdim. ama bazıdriverler tanımıyordu mesela benim ekran kartı geforce 8400 bunu 7400 destekliyo.
    ayrıca vista olan drivrlerın bazıları xp uyum sağlıyo. bilginize benim sorunum ses te müzik dinlerken baygınlık geçiriyorum
    ben xp i beğenmedim kullanırken bazen hata veriyo. elinizde recovery cd si olan bir arkadaş var mı????
    not bende xp driverlarının yedekleri var ama cd yi bulamıyorum. isteyen olursa ghost var. saygılarımla
  • empowering technology parolasını unuttum beyler :S bilgisayarda bi arıza oluştu formatlamam lazım,çünkü açılmıyor format pc,format içinde empowering technology pasw. gerekli :( yardımcı olabilcek biri varsa çok makbul geçecek gerçekten...
  • arkadaşlar pc den backup yapmıştım dün backup ı yükledim ama bu sefer wirelles ın driverını yüklememiş nedeni ne olabilir sizce?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.