arkadaşalr iki ay önce aceraspire 5739g aldım.bir ay sonra ne oldu anlamadım windows başlatılamıyor dedi geri yükledi sistemi sonra teknosaya götürdüm fortmat attılar sonrA ses problemi içn sitenizdeki ekran kartı güncellemesini yaptım ancak yaparken önce olmadı uzun süre bekledi sonra kapttım açtım tekrar yükledim şimdi müzik dinlerken ses gelmiyor ama açılırken windows başlatılıyor kısmı açılırken aynı ses geliyor sinir bozucu moralim bozuldu çokk hala dinliyorum ne problem çıkıcak diye ne yapmalıyımtekrar format atıp tekrarmı güncelleştirmem gerekiyo
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
oznurelçi
Aygıt yöneticisinde soru ya da ünlem işareti olan aygıt var mı?
Arkadaşlar ben de sizler gibi 5739g sahibiyim. Benim cihazımın tüm BIOS ve driver (NVIDIA + REALTEK) güncellemelerini yapmis olmama ragmen zaman zaman ekran kartiyla ve sesle ilgili problemler yasiyorum. Acer bu sorunun VIDEO BIOS 'undan kaynaklandigini, bunun icin cihazi getirmemiz gerektigini soyluyor ve VIDEO BIOS dosyasini sitesine koymuyor. Aranizda cihazi servise gitmis arkadaslardan VIDEO BIOS u guncellenmis olan biri dosyayi buraya koyabilirse bizler de servise gondermek zorunda kalmadan problemi halledebiliriz.
Benim ekran kartim GT-240M, VIDEO BIOS versiyonum : 70.16.28.00.04
Sizler de video bios versiyonlarinizi paylasirsaniz en azindan problemsiz olan bir versiyonu varsa hepimizi onu yukleyebiliriz.
NOT: GPU-Z programi mevcut VIDEO BIOS'unuzu dosyaya yedekleyebiliyor, bu sekilde paylasimda bulunabiliriz.