Şimdi Ara

Acer 5739G XP yüklücem yardım edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze şimdiden tesekkurler , acer 5739G dizüstü bilgisayarım var orjinal aldığımdaki vista kurulu üstünde ama sıkıldım vista kullanmaktan ve zaten vistayı sevmiyorum xp atmak istiyorum , acerin resmi sitesinden xp driver larını indirdim hepsini , 5739G xp kuran varmı kullanan nasıl memnunlarmı herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım, yardımcı olcak kimse varmı arkadaşlar.

• yokmu yardım edecek kimse....
  • win7 tavsiye ederim ama illa xp diyosan notebookGENtr sitesinin forumundan makinene nası yüklenir görebilirsin..
  • ARKADAŞIM BENDE 6930G KULLANIYORUM EKRAN KARTIN ATI ISE BUUK IHTIMALDE ATI MOBILITY ICIN DRIVER BULMAK INANILMAZ ZOR BEN XP KURDUM BI AYDIR EKRAN KARTI DRIVERIM YOK DRIVERI KURMUYOR HALA ARIYORUM KURMASI ICIN BI PROGRAM VAR AMA BENDE ISE YARAMADI 2 ARKADASTA YARAMIS BENCE URAŞIRIM DIOSAN EKRAN KARTI DRIVERILE XP KUR AMA WINDOWS YEDIDE GAYET HIZLI VE FAZLA PROBLEMI YOK...
  • Kardeş SATA driverları yüklü bi XP ile format atıp kurabilirsin.,yoksa hata veriyor
  • Arkadaslar Samsung un Sitesinde Ati 4650 XP Driveri var Kurmayı Bi Deneyin Olursa Hic Ugrasmazsınız MOd VS falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Freedos laptop aldım yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.