Şimdi Ara

ACER 5930G Adaptör Yuvası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım ACER 5930G laptopta uzun süredir adaptör yuvasında temassızlık var.Güç kablosunu taktığımda birden kendini atıyor.Arka kapağı açtım ve yuvanın arkasındaki parçanın sabitlendiği ayakların bi tanesinin koptuğunu gördüm. Bundan dolayı jackı taktığımda parçanın geriye hareket ediyor ve sabitlenmiyor.
    Şuan süre olarak garanti kapsamında ama kapağı açtım ondan dolayı garanti kapsamında olmadığını düşünüyorum.Sizce tamiri mümkün mü? Mümkünse ve garanti kapsamında değilse bana ne kadara patlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaKuRaWa

Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım ACER 5930G laptopta uzun süredir adaptör yuvasında temassızlık var.Güç kablosunu taktığımda birden kendini atıyor.Arka kapağı açtım ve yuvanın arkasındaki parçanın sabitlendiği ayakların bi tanesinin koptuğunu gördüm. Bundan dolayı jackı taktığımda parçanın geriye hareket ediyor ve sabitlenmiyor.
    Şuan süre olarak garanti kapsamında ama kapağı açtım ondan dolayı garanti kapsamında olmadığını düşünüyorum.Sizce tamiri mümkün mü? Mümkünse ve garanti kapsamında değilse bana ne kadara patlar?

elin havya tutuyorsa lehimle orayı, lehimlenmeyecek gibi ise 7-8 Lira bişey sahibinden.com da veya gittigidiyorda aradığın güç giriş yuvasını bulursun,, eğer garantili ise bence direkt gönder,, hiç uğraşma,,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.