Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krach55

quote:

Orijinalden alıntı: firatcan22

quote:

quote:

arkadaslar bende as4820tg nin core i5 2.66 ghz. 4 gb lik olan modelinden var acaba bu modellerde ekran kartı degiştirilebiliyormu......üzeride ana ekran kartı 1 GB ati HD 5650 modellii.....

emin değilim ama değiştirilemiyor olması lazım neden değiştirmek istiyorsun

yok hocam degiştirmek falan istemiyorum.......ekran kartım dan notebook umdan son derece memnunum sadece merak etmiştim

4820 lerde görmedim ama acerin başka modellernde değiştiren insanlar gördüm. anakart ile uyuşmama sorunu çıkma ihtimali yüksek anakartlara göre ayarlanıyor bazı ekran kartları ısınma sorunu çıkar zaten olsa bile . söküceksin dağıtıcaksın laptopu sorun çıkarsa verdğin paraya yazık olur

bu konuda size sonuna dek hak veriyorum...bu arada hocam sizin notebook unuzla aranız nasıl...yani aldıgınıza memnunmusunuz....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar bende as4820tg nin core i5 2.66 ghz. 4 gb lik olan modelinden var acaba bu modellerde ekran kartı degiştirilebiliyormu......üzeride ana ekran kartı 1 GB ati HD 5650 modellii.....

emin değilim ama değiştirilemiyor olması lazım neden değiştirmek istiyorsun

yok hocam degiştirmek falan istemiyorum.......ekran kartım dan notebook umdan son derece memnunum sadece merak etmiştim

4820 lerde görmedim ama acerin başka modellernde değiştiren insanlar gördüm. anakart ile uyuşmama sorunu çıkma ihtimali yüksek anakartlara göre ayarlanıyor bazı ekran kartları ısınma sorunu çıkar zaten olsa bile . söküceksin dağıtıcaksın laptopu sorun çıkarsa verdğin paraya yazık olur

bu konuda size sonuna dek hak veriyorum...bu arada hocam sizin notebook unuzla aranız nasıl...yani aldıgınıza memnunmusunuz....

hocam memnunum fakat bir kaç sorun oldu. laptop bi ara açılmadı harddisk bozulmuştu. garantiye verdim değişim yapıldı harddisk. içine kurulan sistemde office 2010 yerine 2007 yüklemişlerdi. birde harddiskte kafa atma sorunu vardı. geri verdim tekrardan harddisk değiştti. ama office sorunu düzeltilmedi. Teknik servise acer eski olan sürümü göndermiş. yeni sürümün gelmesini bekliyoruz. laptopun harddsiki tekrar değişti ama aynı sorun var bu son seri harddisklerde kafa atma sorunu varmış. teknik servis güncel yazılım geldğinde tekrardan çağırcak bni harddiskede bakacaklar atıosa değiştrcekler yazılımıda güncelliyecekler. Şimdi arkadaşlar derki officemi takıldın. evet takıldım ona göre gidip orjinal office aldık serial girip ful oluyor. Kaldırıp kurma işlemiyle neden uğraşıyım ki :D

• Arkadaşlar bu laptopu 1280e alacağım. Tavsiye edermisiniz yoksa i5-2410 dell mi alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaşlar bu laptopu 1280e alacağım. Tavsiye edermisiniz yoksa i5-2410 dell mi alayım

delldeki işlemci yeni nesil modeli nedir özelikleri nedir ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu laptopu 1280e alacağım. Tavsiye edermisiniz yoksa i5-2410 dell mi alayım

Model dell b41h43 vatanbilgisayardan indirimli 1250 tlye gelecek
  • quote:

hocam dediginiz notebook u vatanın sitesinde bulamadım...ama dell in i5 2410 modelinin işlemci hızı sanırım 2.53 ghz..... fakat as4820tg lerin işlemci si ise i5 480m vede hızı 2.66 ghz turbo ile 2.93 ghz......eger benim fikrimi sorarsan acer as4820 tg al derim çünkü ben dell in 5010 modelini alıcaktım fakat dh de o modelin konusuna baktım.....herkes ekrandaki kararmadan şikayetçi yani ekran sorunu oluyormuş....ben 3 ay önce vatandan as4820tg yi 1135 tl ye indirimde almıştım vede şimdi allah a şükür notebook umdan gayet memnunum....bala kalırsA acer al derim....
  • quote:

quote:

quote:

Model dell b41h43 vatanbilgisayardan indirimli 1250 tlye gelecek

baktım hocam harddisk 320 var onda ekran kartı nvidia laptoplarda nvidia çok sorun yaratır. tavisyem ati. acer 4820 tg al öneririm hocam . dellin eve servisi var fakat. söylüyüm dell 1300 kullandım hiç arıza vermedi. emekli olması gerekti artık. kasaları sağlamdır dellerin. donanımında sorun çıkarmaz.

• Dell i5-2410 ve 15'4 , Acer i5-480m işlemcili.Bu yönden dell daha üstün değil mi? Son bir soru sormak istiyorum gt525 ile hd5650 aynı ayarda değil mi?
  • quote:

Dell i5-2410 ve 15'4 , Acer i5-480m işlemcili.Bu yönden dell daha üstün değil mi? Son bir soru sormak istiyorum gt525 ile hd5650 aynı ayarda değil mi?

vallaa hocam benim bildigim kadarıyla dell i5 2410 işlemcinin ki acer i5 480m kinden hızı bir parça düşük ama bu çok etkileyecek bi durum mu bilemem,, birde hd5650 gt525 den daha iyi diye biliyommm.....hem @krach hocamın de dedigi gibi notebooklar nvidiayi erkan kartlarını pek sevmiyormuş düzen tutma baglamında......zaten acer as4820tg nin dell den bir düşük yani ekranın 14'' olması başkada dell in o modelinin, acerin bu modelindekinde başka bir avantajı yok...benim tavsiyem as4820tg den yana....ama yinede sen bilirsin...istersen biraz daha araştır......kara senin iyi geçeler...::DDD

• Tsk ederim sanırım acer alıyorum.Eski laptopum da acer di.Tasarım çok güzel
  • 4830tg de chipset sata intel e.k wifi güncel suruculerı 4820tg degercekten baya fark ettırıyor arkadaslar deneyın..
  • Bu laptop hakkında yorumları okuyorum pek olumlu gelmedi.Sanırım laptop bütün sorunlu olanlar buraya gelmiş :) dell bölümüne giriyorum orasıda aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu laptop hakkında yorumları okuyorum pek olumlu gelmedi.Sanırım laptop bütün sorunlu olanlar buraya gelmiş :) dell bölümüne giriyorum orasıda aynı.

valla hocam laptoptan şikayetçi değiliz gayet menunuz taşınablirliği olsun ekranı olsun ben sana şukar söylüyüm ekran parlaklığı bnde gündüz bile evde en düşük seviyede 7 saat görüyor. ben sadece harddiskten memnun değilm oda laptopla alakası yok serviste değişim sonrası ürteim hatası sanırım. teknik serviste çok hızlı 3 günde laptopunu veriyorlar .
  • quote:

Bu laptop hakkında yorumları okuyorum pek olumlu gelmedi.Sanırım laptop bütün sorunlu olanlar buraya gelmiş :) dell bölümüne giriyorum orasıda aynı.

hocam bende şikayetçi degilim ve gayet son derece memnunum... @krach55 hocama aynen ve sonuna dek katılıyorum..... tasarım olsun özellik olsun pil ömrü olsun hele helede aldıgım fiyat olsun mükemmel bi notebook......milleti bilmem ama bence acer as4820tg timeline x serisi, dell in aynı seviye notebook uyla kıyaslanamayacak kadar süper bi notebook....tekrar tekrar almanızı tavsiye edeyorum.....::DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

4830tg de chipset sata intel e.k wifi güncel suruculerı 4820tg degercekten baya fark ettırıyor arkadaslar deneyın..

hocam bu konuyu bi açarmısın bayagı aydınlat bu konuda bizi yaniiii
  • 3 sene önce aldığım laptopum da acerdi. Çok memnundum.Arkadaş geçen ay i3 işlemcili dell aldı.Internetde dolaşırken sayfayı aşağıya kaydırdığında takılarak kayıyordu.Bendeki 3 senelik laptop (acer 5100) yağ gibi kayıyordu.Aceri beğenmeyen çok olsada benim sevdiğim bir marka.Vatanbilgisayardaki cihazda 3g modem varmı?Yabancı sitelerde 3g ile ilgili yazılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 24 Ağustos 2011; 1:43:17 >
  • quote:

3 sene önce aldığım laptopum da acerdi. Çok memnundum.Arkadaş geçen ay i3 işlemcili dell aldı.Internetde dolaşırken sayfayı aşağıya kaydırdığında takılarak kayıyordu.Bendeki 3 senelik laptop (acer 5100) yağ gibi kayıyordu.Aceri beğenmeyen çok olsada benim sevdiğim bir marka.Vatanbilgisayardaki cihazda 3g modem varmı?Yabancı sitelerde 3g ile ilgili yazılar var

3G yok hocam mavitutta yok
  • i5 işlemciler arasında 200-300 MHz ilave ile kullanım performansında bir fark göremezsiniz. laptop alırken bu tercih sebebi olmamalı.ama 4820,3820 modelleri çift ekran kartı,pil ömrü,sessizliği,inceliği ve hafifliğiyle piyasada asus 33,43jc dışında rakibi olmayan modeller.

kötü yanı piyasadaki her marka/model laptop gibi bir dolu sw yüklü geldiğinden, kapasitesinden düşük performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 26 Ağustos 2011; 9:15:23 >
  • Bu bilgisayara format atmak için ctrl+f10 tuşuna basarak rovery menüden format atılıyor sanırım.Sistem yedeğini alıp ültimate kursam.Daha sonra tekrar yedek cd ile home basic kurarsam, ondan sonraki formatları hep cd ile mi kurarım yoksa yine ctrl+f10 a basıp rovery menüden mi format atarım?
  • quote:

Bu bilgisayara format atmak için ctrl+f10 tuşuna basarak rovery menüden format atılıyor sanırım.Sistem yedeğini alıp ültimate kursam.Daha sonra tekrar yedek cd ile home basic kurarsam, ondan sonraki formatları hep cd ile mi kurarım yoksa yine ctrl+f10 a basıp rovery menüden mi format atarım?

ctrl + F10 değil o Alt + F10 Bu şekilde format atablirsin isteğin kadar. fakat basic yerine ultimate kurarsan alt + F10 bir daha çalışmaz dvd ile kurarsın devamlı. Bence gerek yok atmaya derim karar sana kalmış. Birde ben serviste sormuştum onu silersen başka windows yüklersen garanti dışı kalacağını belirttiler.( Ne kadar doğru bilemem )
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.