Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarda wireless problemi had safhada sürekli kopma yaşanıyor modemle aynı oda da olmasına rağmen
    ve diğer odaya geçtiğimde hiç çekmiyor zaten.bugün de wireless ışığı yanmıyor hiç görmüyor driver indirip yükledim herhangi bir sonuç yok
    fn+f3 yapıyorum ışık yanmıyor bluetooth açılıp kapanıyor sadece
    böyle bir sorun yaşayan var mı öneriniz nedir donanımsal bir problem mi servise götürmem gerekicek sanırsam?
  • arkadaşlar ben bu notebook a usb 3.0 ve almayı düşündüğüm ssd kart için e-sata 3.0 takabilirmiyim?ayrıca benim model i5 4 gb lı ram i daha fazla yükselir mi acaba?özellikle usb 3.0 lazım çünkü elimdeki hdd ler in usb 3.0 desteği var.mesela şunu alsam takabilirmiyim?
    http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-3ex1-s-link-sl-3ex1-pcmci-express-to-usb-3,0-kart/productdetails.aspx?I_ID=47494

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 9 Ağustos 2011; 1:48:58 >
  • takamazsın arkadas ram i yükselir 8gb a kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Son -- 9 Ağustos 2011; 16:22:52 >
  • ne ekran kartı nede baska bısı bu acer drıver özürlü galıba.. hıc guncellemek dıye bısı yok bunlarda.. 1 yıldır hep aynı..
  • evet ürün cıktıgı zaman yayınlıyor cok nadir güncelliyor 4830tg den güncellerini indir bir kac parcası aynı 4820tg ile mesela wireless ı ethernet kartı erkan kartını sorma ben 11.8 preview kullanıyorum aradıgın br sey varsa sor yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Son -- 10 Ağustos 2011; 11:02:41 >
  • 4820TG zaten iyi çalışıyor driverlerinda sorun yok. Bu arada benim harddisk tekrar değişcek sanırım 3.kez değişcek :) yeni seri hd lerde hata var sanırım
  • Garanti kapsamında aynı şikayetle servise 3 defa gelen ürün yenilenmeli diye biliyorum haberin olsun!

Arkasini acip kendim ram upgrade edince garanti disi kalir mi?

Win7 64bit var.mevcut ram 2+1 iken 2+4 yapmayi dusunuyorum.ilerde de 4+4 dual yaparim dedim gerek duyarsam

Bir de lcd tv'ye hdmi kablodan film izlemek icin görüntü aktarıyorum.ikiz monitör veya direk monitör görüntüsünü verirsem(laptop monitör iptal) sorun yok.ama extended görüntü ile film oynatırsam film 15-20sn'de bir karelenme yapıyor.yani masaüstu normalken gom player'i cekip yana lcd'ye alıyorum.intel de ati de devrede olsa ayni.bunu deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Ağustos 2011; 18:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Garanti kapsamında aynı şikayetle servise 3 defa gelen ürün yenilenmeli diye biliyorum haberin olsun!

Arkasini acip kendim ram upgrade edince garanti disi kalir mi?

Win7 64bit var.mevcut ram 2+1 iken 2+4 yapmayi dusunuyorum.ilerde de 4+4 dual yaparim dedim gerek duyarsam

Bir de lcd tv'ye hdmi kablodan film izlemek icin görüntü aktarıyorum.ikiz monitör veya direk monitör görüntüsünü verirsem(laptop monitör iptal) sorun yok.ama extended görüntü ile film oynatırsam film 15-20sn'de bir karelenme yapıyor.yani masaüstu normalken gom player'i cekip yana lcd'ye alıyorum.intel de ati de devrede olsa ayni.bunu deneyen var mı?

Zaten Yenisini taktılar her defasında :)

Garanti dışı kalmaz diye biliyorum arkasında etiket yoksa sök problem değil. rame ihtiyacın yoksa yapma pil tüketimini arttırırsın forumda bir kaç kişi yapmıştı pil süresinde fark vardı. Ben garantiye verdikten sonra arkasına etiket yapıştırdılar açılırsa garanti dışı kalır diye. Takarsanda servise götürürken söküp götürürsün lcd ye bağlayamadım hiç lcd yok olsa denerdim. ama bnde led tv almayı düşünüyorum hdmi ile bağlayıp film izlemek için

• E o zaman başka marka taksınlar.sanki acer marka hdd var :)

Ayni işlemciye sahip 4gb ramli şirket laptopum benimkinden 3-4 kat hızlı.program kurulumu,explorer'a basınca açma süresi,sıfırdan bootup süresi,yeni pencere veya word excel açma süreleri falan.free memory de sıfıra yakın hep.o nedenle hep hdd'den çalışıp yavaşlıyor.4gb'li laptopumda ise free 850mb falan.ms ofis,utorrent,1oyun,gom player ve bitdefender yüklü sadece.Win7 perfomans notu ram 5.5. 6gb olursa notu 6.5 falan olur rahatlar biraz diyorum.

Pil omruyle çok alaka kuramadım.tam tersi ram artinca hdd daha az calisacagi için pil ömrü uzar gibi geldi bana.hdd dediğin fiziksel donen bir motor sonuçta.

Çok iyi edersin.Tv'de orta çaplı bir home theater da takılı.sesi de hdmi'dan dolby ile verince süper ses kalitesi veryor.eski laptopumda fan sesini bile Tv'den duyardim:)).ama iste goruntudeki o karelenme can sıkıcı.klon ekranda yapmıyor salak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Ağustos 2011; 21:00:40 >

• sata 3.0 uyumlu bir ssd taksak notebook tan tam verim alabilirmiyiz?sata 3.0 destekler mi acaba?notebook un açılış,kapanış ve kopylaama süreleri yavaşladı da.
  • bakalım servise gidince göreceğiz. yeni imaj bekliyoruz teknik servisle konuştum çok ilgilendiler saolsunlar olmadı başka marka takarız dediler. bana 4gb ram yetiyor. crome kullanıorum oda uçuo zaten D: şahsen bilemem ram olayınıda dedğiniz doğru fakat forumda bir kaç kişi pil süresinde sıkıntı çektiğini yazmıştı tek tek okuyarak geldim buraya kadar :) takabiliyorsanız takın ama garanti dışı kalcağını sanmıyorum zarar vermedğiniz sürece .
  • @aycibin, not 6.5 falan olmaz. Kaldı ki o notlar, puanlar bir şeyin göstergesi değil. Pratikteki ölçümler, değerler önemli. 4 GB bellek ile yapamayacağınız bir şey yok. Render alma gibi işlerle uğraşmıyorsanız 2-3 GB bugün oyun dahil her türlü ihtiyacınızı karşılar. 4 GB ise standart gibi görünse de gereksiz.

@Lithium, SATA 6 Gbps'den bahsediyorsunuz sanırım. Cihazda SATA 3 Gbps (2.0 dediğiniz) desteği var. O yüzden 6 Gbps destekleyen bir ürün taksanız da 3 Gbps sınırına takılırsınız. Boşuna para vermiş olursunuz. OCZ Vertex 2 gibi bir cihaz işinizi görür ve boşuna fazladan 6 Gbps için para vermiş olmazsınız.
  • 4820tg lerde 2 tane ram slotu varmış ya bnde 8 e yükseltiyim diyordum bi 4 daha ekliyip yalan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

4820tg lerde 2 tane ram slotu varmış ya bnde 8 e yükseltiyim diyordum bi 4 daha ekliyip yalan oldu.

hocam sende slotttaki 2 gb lıgın birini sök...yerine bi 4 gb lik tak 6 gb olsun.....bence oda yeterli aslında...4 gb gayet iyi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatcan22

quote:

4820tg lerde 2 tane ram slotu varmış ya bnde 8 e yükseltiyim diyordum bi 4 daha ekliyip yalan oldu.

hocam sende slotttaki 2 gb lıgın birini sök...yerine bi 4 gb lik tak 6 gb olsun.....bence oda yeterli aslında...4 gb gayet iyi....

hocam 4 yetiyor zaten indirimde gördm alayım dedim :D nese artık şuanlık gerek yok .
  • kingston 1066'lık sipariş etmiştim.sonra nolur nolmaz bi içini açıp bakiyim dedim.1333'lük 2+1 samsung takılı.hemen siparişi iptal etim.2gb 1333'lük samsung aldım.2+2 yaptım yeter diye.6 olursa zataen asenkron olacağından dual performans vermezdi.bir de gerek kalmaz dedim.

4gb'lık şirket bilgisayarım 32bit win7 olduğundan 3.43GB görüyor benimki ise 3.68GB kulluanılabilir.daha çok didiklemedim ama 3 excel,3 word,3 firefox,utorrent,gom player aynı anda açtım yeni pencere falan açarken hdd'e atlayıp tıkanma yaşatmadı. bu da iyi bişey işte. ama 3GB win7 için hakkaten az oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Ağustos 2011; 20:26:06 >
  • arkadaslar bende as4820tg nin core i5 2.66 ghz. 4 gb lik olan modelinden var acaba bu modellerde ekran kartı degiştirilebiliyormu......üzeride ana ekran kartı 1 GB ati HD 5650 modellii.....
  • quote:

arkadaslar bende as4820tg nin core i5 2.66 ghz. 4 gb lik olan modelinden var acaba bu modellerde ekran kartı degiştirilebiliyormu......üzeride ana ekran kartı 1 GB ati HD 5650 modellii.....

emin değilim ama değiştirilemiyor olması lazım neden değiştirmek istiyorsun
  • quote:

quote:

arkadaslar bende as4820tg nin core i5 2.66 ghz. 4 gb lik olan modelinden var acaba bu modellerde ekran kartı degiştirilebiliyormu......üzeride ana ekran kartı 1 GB ati HD 5650 modellii.....

yok hocam degiştirmek falan istemiyorum.......ekran kartım dan notebook umdan son derece memnunum sadece merak etmiştim
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam degiştirmek falan istemiyorum.......ekran kartım dan notebook umdan son derece memnunum sadece merak etmiştim

4820 lerde görmedim ama acerin başka modellernde değiştiren insanlar gördüm. anakart ile uyuşmama sorunu çıkma ihtimali yüksek anakartlara göre ayarlanıyor bazı ekran kartları ısınma sorunu çıkar zaten olsa bile . söküceksin dağıtıcaksın laptopu sorun çıkarsa verdğin paraya yazık olur

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.