Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krach55

quote:

Orijinalden alıntı: firatcan22

quote:

quote:

arkadaşlar bendeki 4820 tg yi fişle kullanırken pili çıkarıptamı kullanıyım..yoksa pili çıkarmadan mı kullanayım fişte......zaten genelde fişte kullanırım....sizce pilin uzun ömürü için hangisi daha iyi olur birde işlemci ekran kartı sıcaklıklarına nerdem nasıl bakıyoruz....yardım ederseniz sevinirim....

pille kullanma derim pili haftada 1 yada 2 kere kullan. bunun dışında git bence 50 60 tlye ups al tak derim . ben acer servisine sordumda pil için 220 tl dediler içim gitti:D
    sıcaklık içinde bu programı kullan
    http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

yani hocam sen diyosun ki pili yerinden sök ve mümkün oldugunca fişte kullan....birde fişte kullanabilmek için ups kaynagı al mı diyosun dogru anlamışmıyım hocam.....

birde 45 dk filan; 1366x768 çözünürlükte ve tüm ayrıntılar yüksek seviyede GTA4 ü oynadım...ve sıcaklıklar şöyleydi:

işlemci ve sanırım anakart: 72 derece
    ekran kartı 68 derece....

bu sıcaklıklar normal mi,,,, fanın seside çok çıkmadı ilk defa notebook kullandıgım için sıcaklık konusunu bilmıyorum....yardımcı olursan sevinirim...

direk fişe takıpta kullanablirsin hocam. ama elektirk kesildğinde pc ye kısa devre filn yaptırmasın diye ups al dedim. en azından elektirk kesintilernde dalgalanmaları zarar vermez . ben pille kullanıyorum kısa süre içinde alıcam ups öle kullancam.

sıcaklık dereceleri normal sonuçta gta4 ün grafikleri çok ağır ve kasıo zaman zaman. bence oyun için pek kullanma derim. bnm pcyi zorlayan oyun kullanmıyorum altına soğutucu al öle kullan parçalarda genleşme olmasın zamanla.

valla hocam benim bu notebook u almamın sebeblerinden biri de gta4 gibi oyunları oynamak.....kasma işinide düzelttim zaten.....neyse sen madem sogutucusuz kullanma diyosun bende bi sogutucu alayım o zaman...peki linkteki sogutucu nasıldır bi bakarmısın....

link: http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-nbw-a510-gp-a510-12---15.4-notebook-sogutucu-(2-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=54596#divDigerResimler

link2: http://www.hepsiburada.com/Liste/artes-ncp-302-notebook-sogutucu-siyah-154-120mm-/ProductDetails.aspx?productId=bs130242&categoryId=106859

sence bunlardan hangisini alayım....cevap bekliyorum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatcan22 -- 5 Haziran 2011; 23:00:38 >

• Güzel soru soğutucu bende çok aradım ama isteğim gibi bulamadım o yüzden almadım daha iyi araştır al forumda kullanan arkadaşlar vardı cooler masteri zaten soğtucu bölümnde yorumlarda var bir bak istersen.
  • quote:

Güzel soru soğutucu bende çok aradım ama isteğim gibi bulamadım o yüzden almadım daha iyi araştır al forumda kullanan arkadaşlar vardı cooler masteri zaten soğtucu bölümnde yorumlarda var bir bak istersen.

tmm hocam araştırırım senden de ricam senin almaya kesin karar verdiğin bi model olursa onu bana yazarsan çok sevinirim cevap bekliyorum iy geceler
  • ya arkadaşalar lütfen bi yardım edin pilissssss.......35 tl ye kadar alınabilecek AS4820 TG notebook uma iyi bir notebook sogutucusu önerin.......acil lazım ben aşagıda iki link buldumm......onlardan birini önerirmisiniz.... veya 35 tl ye alınabilecek bir sogoutucu önerin.......linkler aşagıda......bir yardım pilissss.....:

link 1:http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-nbw-a510-gp-a510-12---15.4-notebook-sogutucu-(2-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=54596#divDigerResimler

link 2 :http://www.hepsiburada.com/Liste/addison-anc-40d-usb-notebook-sogutucu-/ProductDetails.aspx?productId=bs130036&categoryId=106859

• Hocam tırıvırı şeylere para verme. Alüminyum olsun, hava akımı kuvvetli olsun... vs. O yüzden biraz para biriktirip Cradia 101B modelini almanı öneririm. Zalman NC3000 de olabilir.

O tür ucuz şeyler kendilerini soğutamazlar. Paran da boşa gider.
  • Merhabalar ben de gecen hafta bu bilgisayari aldim. Tek kotu noktasi wi-fi cekim gucu pek iyi degil. evde bile odadan odaya degisiyor, hatta bazi odalarda hic cekmiyor, bu sorunu yasayan var mi? varsa nasil cozdunuz bu sorunu?
  • Çekim gücünde bir sorun yok mükemmel çekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

Çekim gücünde bir sorun yok mükemmel çekiyor...

demek bizim alet sorunlu, servise goturmek de fayda var.
  • arkadaslar ben notebook la sürekli gta 4 oynuyorum....sürekli oynadıgımda notebook un tüm ısı verileri 68-71 dereceyi geçmiyor....sizce oyun oynarken bu ısılar ilerde bana sorun çıkartırmı...cevabınızı bekliyorum iyi günler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatcan22 -- 14 Haziran 2011; 0:10:38 >
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Aspire 4820TG 3GB olan modeli var. Spdif çıkışından o kadar araştırmama rağmen kablosunu bulamadım. bir kaç tane kablo denedim ama ses alamadım. Dün takarken şunu farkettim spdif olan yere mono jack ı takarken içerden kırmızı ışık yanıyor az birşey gözüküyor ? bu kabloyu temin eden fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ? ayrıca notebook u z5500 e bağlayacağım dts ya da dd ses almayı düşünüyorum. konu hakkında öneriniz nedir ?
  • ttaf marka fiber optic toslink kablo buldumhttp://forum.donanimhaber.com/m_49230299/mpage_3/tm.htm linkinde olan 3.5 mm jack olan kendinden hem o uca hemde optic uca dönebilen bir kablo buldum akşam Z5500 de ses sistemimde deneyeceğim. Bilgisini sizinle de paylaşırım.
  • ya arkadaslar ben notebook sogutucusunu aldım ve şu an usb den kullanıyorum..vede memnunum..dh den notebook sogutucularını araştırırken birisinin....''notebook sogutucusunun elektrigini notebook unuzun...usb sinden kullanmayın çünkü kullandıgınızda uzun bir süre sonra notebookun anakartının güney köprüsü (south bridge) yanıyormuş ve notebook un anakartının degişmesi gerekiyormuş'' demişti forumda.....sizce böle bişey varmı..kafam allak bullak oldu...bi yardım pilis......eger varsa öle bişi..sogutucuya bir adaptör türü güç kaynagı ayarlıcam.....birde ben sürekli gta4 oynarken ve sogutucu çalışırken notebook un işlemci ısısı 63-66 civarları oluyor....sizce bu ısı degerleride normal mi acilen cevaplarınızı bekliyorum......lütfen beni cevapsız ve yorumsuz bırakmayın iyi geceler.....:DDD
  • 1066 yazıyor ama ramler 1333 sanırım bu arada 3gb modelını alıpda sonradan 8gb yada 6 gb yapan bırısı varmı 3 gb yetmemeye basladı bana 4 gb almayı dusunuyorum toplamda 6 gb yeter gıbı gelıyor bana sızce anakartı 6 gb desteklıyormudur yada taktıktan sonra verım alabılırmıyım notebook ramları bıraz verımsız oldugunu duydum.
  • quote:

ya arkadaslar ben notebook sogutucusunu aldım ve şu an usb den kullanıyorum..vede memnunum..dh den notebook sogutucularını araştırırken birisinin....''notebook sogutucusunun elektrigini notebook unuzun...usb sinden kullanmayın çünkü kullandıgınızda uzun bir süre sonra notebookun anakartının güney köprüsü (south bridge) yanıyormuş ve notebook un anakartının degişmesi gerekiyormuş'' demişti forumda.....sizce böle bişey varmı..kafam allak bullak oldu...bi yardım pilis......eger varsa öle bişi..sogutucuya bir adaptör türü güç kaynagı ayarlıcam.....birde ben sürekli gta4 oynarken ve sogutucu çalışırken notebook un işlemci ısısı 63-66 civarları oluyor....sizce bu ısı degerleride normal mi acilen cevaplarınızı bekliyorum......lütfen beni cevapsız ve yorumsuz bırakmayın iyi geceler.....:DDD

YAAAAA ARKADAŞLAR YOKMU SORULARIMI CEVAP VERECEK GÜZEL İNSANLAR.....CEVAP BEKLİYORUM PİLİSSSSS.........:ddd

• quote:

quote:

ya arkadaslar ben notebook sogutucusunu aldım ve şu an usb den kullanıyorum..vede memnunum..dh den notebook sogutucularını araştırırken birisinin....''notebook sogutucusunun elektrigini notebook unuzun...usb sinden kullanmayın çünkü kullandıgınızda uzun bir süre sonra notebookun anakartının güney köprüsü (south bridge) yanıyormuş ve notebook un anakartının degişmesi gerekiyormuş'' demişti forumda.....sizce böle bişey varmı..kafam allak bullak oldu...bi yardım pilis......eger varsa öle bişi..sogutucuya bir adaptör türü güç kaynagı ayarlıcam.....birde ben sürekli gta4 oynarken ve sogutucu çalışırken notebook un işlemci ısısı 63-66 civarları oluyor....sizce bu ısı degerleride normal mi acilen cevaplarınızı bekliyorum......lütfen beni cevapsız ve yorumsuz bırakmayın iyi geceler.....:DDD

YAAAAA ARKADAŞLAR YOKMU SORULARIMI CEVAP VERECEK GÜZEL İNSANLAR.....CEVAP BEKLİYORUM PİLİSSSSS.........:ddd

usb üzerinden mousede çalıyor bir sorun oldmu şimdiye kadar olmadı öle bişey olmaz tabiki. kafat prizden usb ile bağla gerek yok 5 10 lira bişeydir. bigisayarın sıcaklığı normal bir problem olmaz. 50 derece bile görürsün fakat soğutucun çok iyi ve kaliteli olmalı ben almadım halen kafama yatan bişey bulamadım. sonuçta parçlara yüklendikce pc ısınır belli bir sıcaklığa ulştığından dışarı atmayı sağlar. bir problem yok

• quote:

quote:

quote:

usb üzerinden mousede çalıyor bir sorun oldmu şimdiye kadar olmadı öle bişey olmaz tabiki. kafat prizden usb ile bağla gerek yok 5 10 lira bişeydir. bigisayarın sıcaklığı normal bir problem olmaz. 50 derece bile görürsün fakat soğutucun çok iyi ve kaliteli olmalı ben almadım halen kafama yatan bişey bulamadım. sonuçta parçlara yüklendikce pc ısınır belli bir sıcaklığa ulştığından dışarı atmayı sağlar. bir problem yok

yani hocam sen diyosun ki usb den kullanmaya devam et...bi sıkıntı çıkmaz için rahat olsun.......notebook un sıcaklıgıda iyi,, bir problem çıkarmaz diyosun demi.....

sogutucu işine gelince hocam ben vatan dan cooler master a510 modelini aldım ve gayet memnunum....öyle çok bi seslide çalışmıyor ve ısıyı 7-8 derece düşürüyor oyun oynarken.......zaten vatandada en çok satılan oymuş...
    eger sen para konusunda sıkıntım yok diyosan sana zalman 3000 modelini tavsiye ederim...biraz tuzludur fiyatı ama....aliminyum yapısıyla gayet iyi sogutuyor diye duydum.....forumda bi araştır istersen..i

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani hocam sen diyosun ki usb den kullanmaya devam et...bi sıkıntı çıkmaz için rahat olsun.......notebook un sıcaklıgıda iyi,, bir problem çıkarmaz diyosun demi.....

sogutucu işine gelince hocam ben vatan dan cooler master a510 modelini aldım ve gayet memnunum....öyle çok bi seslide çalışmıyor ve ısıyı 7-8 derece düşürüyor oyun oynarken.......zaten vatandada en çok satılan oymuş...
    eger sen para konusunda sıkıntım yok diyosan sana zalman 3000 modelini tavsiye ederim...biraz tuzludur fiyatı ama....aliminyum yapısıyla gayet iyi sogutuyor diye duydum.....forumda bi araştır istersen..i

bir sorun olmaz diyorum ama elektronik parçalar zamanla ısındıkça genleşme meydana gelir sorunlar zamnla ortaya çıkar. zalamnı bliyorum hocam bütün hepsini araştırdım kafama yatan bulamaadım o model aklımda ama daha iyi bişi arıyorum ince zarif ve maksimum performans alablceğim senn aldığın hiç hoşuma gitmio tip olsın filan

• aspire 4820 benim gördüğüm en serin ve sessiz çalışan laptoplardan.bu kadar soğutma ihtiyacını ben anlamadım

kağıt üzerinde donanım çok iyi fakat pek performanslı diyemem.boot up,shut down,hibernate,word,excel,explorer,firefox açılışları gibi uygulamalarda eski HP core duo(1GB ram,80GB ide hdd,win xp) laptopum kadar yavaş olması canımı sıkıyor.hatta explorer'da yeni tab açarken bile bekliyor.üstelik daha çok az şey yüklü ve ilk günden beri böyle.

belki ram win7'ye az geliyordur bunda ram upgrade eden oldu mu? toplam 3GB var ama 2GB + 1GB mıdır,kaç memory slot'u var emin değilim.6GB olsun istiyorum.

bir de üzerindeki ramler ddr3 pc8500 1066Mhz sanırım.piyasada genelde 1333Mhz'ler var.onlara bakamicaz demek oluyor.nadir de olsa 1066'lıklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Temmuz 2011; 9:30:12 >

• merhaba arkadaşlar benda yaklaşık 1 hafta önce 4820tg aldım.
    i5-480M
    ATİ-HD5650 1GB
    4GB DD3 modelini notebook estetik,hafiflik ve özellik olarak çok güzel ama,bu özelliklere rağmen istediğim performansı göremedim.8 saat demişler,hadi ben 6 saattir o diye heveslenmiştim,internet,resiim yükleme film izlemeyle en fazla 3saat 40 dk yı gördüm bide oyun oynasam 2 saat olurdu heralde:( 30dk oynamadım ısınmaya başladı,tamam çok değil ama pes gbi bi oyun için daha 3-4 günlük bi bilgisayarda bu ısı şaşırttı beni.Uzun pil ömrü ve oyunlara geçtiğimde yüksek performans için ne yapmalıyım yardım edermisiniz.Özelliklere bakıyorum uçması lazım.:) Acaba ben mi yanlı kullanıyorum diyorum? Yardımcı olurmusunuz lütfen?
  • arkadaşlar yardımcı olamaz mısınız? bilgisayarda hiç bişey yapmadığım halde ısınıyor,BIOS drıverını acer rın sitesinden güncellemk sorunu çözer diye duydum ama hangi driverını
    4-5 tane driver var zira sitedede yanlış driver yüklemesinde pc nin ısı dengesini bozabilir siniz diyor.? Bi cevap lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.