Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya iyide ne olabilir ki hani güvenli modda donanımı kaldırıp tekrar da kuruyorum ama yok gene vasat bı performans. ayrıca benım yok derken neye gore yok? evde 2. bı baska marka wifi varmı?
  • İyi de bizim kablosuz kartı da broadcom marka zaten.. Ayrıca gerçekten güzel çekiyor..

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI
  • bir anlık da olsa görmek hoş oldu :)

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI
  • arkadaşlar masaüstündeki wallpaper nerden bulabilirim... ultimate e geçtim gitti...
  • dirkpitt.. Ben de bir kere 72 saat çıktı ama print screen yapmayı beceremedim.. (eskisinde FN tuşuylaydı)..

Bu arada Black Ops dün bitti.. Soğutucu sayesinde işlemci max 83 ekran kartı da max 67 görerek oyun tamamen bitti..
  • bende ki i3 330m olan model oyuzden sanırım bu boyle acaba bu kart degısırmı?
  • 4820tg nın abısı 4830tg ıyı mıdır ?

yenı yenı pıyasaya gırıyor fıyatı tuzlu geldı 1500 altına ıner mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 7 Mayıs 2011; 10:10:50 >
  • yeni girince fiyat yüksek olur tabiki.13" bakanlara kişisel tercih tabi ama pek önermem.o boyut hem ekran hem klavye açısından biraz konforsuz geldi bana.bir de 13"te hdmi çıkışı sağda.lcd'ye bağlıorum bana solda olunca işime geliyor

benim hızla ilgili sorunum var galiba.laptop sıfırdan 75sn'de desktop'u açıyor,üstüne bir 50sn daha kumsaatinin geçmesi ve ikonların gerçek görünümüne kavuşmasıyla sürüyor.1 tane hava durumu widget açık sadece.shut down ise 25sn gibi sürüyor.

laptop'ta sadece bitdefender antivirus,office 2010 ve bir oyun kurulu.280GB falan boş yerim var.hız sizde de böyle mi?

bir de firefox kullanan var mı?ekran kartı değişince firefox görüntüsü kayboluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 12 Mayıs 2011; 0:02:21 >

• aycbn hocam bu cihaz geç açlyor benim vista toshıbam 45 sanıyede tam hazır hale gelirken i5li w7 acer 2dkya yakn suruyor tam hazır hale gelmesi. Fireeox kullanmıyorum ama bu sorunu yasayan 2-3kişi daha vardı.
  • Arkadaşlar merhaba, sanırım ben de aranıza katılacağım. shiftdelete.net 2010 yılına ait en iyi notebook olarak acer'in Aspire TimelineX 4820TG-624G16Mnks modelini seçmiş.

http://shiftdelete.net/sdn-secti-yilin-urunleri-26033.html

bu modeli almak istiyorum ama bulamıyorum. internette bile türkçe bilgi yok. bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.taktım çünkü ben bu acer modeline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dradar -- 22 Mayıs 2011; 2:55:49 >
  • alalı 2 aya yakın olcak fakat işlemci fanından ses gelmeye başladı arada dün gece acayip geliyordu. napsam acep sıfır cihazın içini açıp daha kötü yapmasınlar sonraa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradar

Arkadaşlar merhaba, sanırım ben de aranıza katılacağım. shiftdelete.net 2010 yılına ait en iyi notebook olarak acer'in Aspire TimelineX 4820TG-624G16Mnks modelini seçmiş.

http://shiftdelete.net/sdn-secti-yilin-urunleri-26033.html

bu modeli almak istiyorum ama bulamıyorum. internette bile türkçe bilgi yok. bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.taktım çünkü ben bu acer modeline.

Bu model Türkiye'de yok. Boşuna arama.

Core i7 620M de çift çekirdekli bir işlemci zaten. Core i5 480M'li modelden farkı yok sayılır biraz işlemci hızı dışında. Ayrıca bu modelin yenisi geldi, daha güçlü ve daha farklı tasarımıyla;

http://www.sanalmarketim.com/urun/4e8b5080ab9ff6689156b0e0c6ef685e/ACER-AS4830TG-2414G50-Core-i5-2410M-4GB-500GB-GT540M-14#34;-Win-7-LX.RGL01.008

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as4830tg-2414g50-intel-core-i5-2410m-23ghz-4gb-500gb-14-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760569&categoryId=98

• arkadaşlar ya bişi sorucam.bende ki premiumü ultimate yapmak istiyorum. internetten indirdiğim ultimate kurmayı düşünüyorum cracli yani. diyelim ki yükledim ve bir sorun çıktı eski orjinal win7 premiuma nasıl geri dönerim. recovery cd lerini yaptım.cd ler bende .eğer sorun çıkar ve pc ile gelen win 7 ye dönmek istersem bu recovery cd lerini nasıl kurarım bunlarda aynı zamanda win 7 premium da da var değil mi .. detaylı anlatan olursa çok teşk ederim.
  • önce hemen bir recover dvd si oluştur.
    bununla nezaman istersen orjinal haline dönebilirsin.
    diski tamamen uçurup da yeni ultimate kurarsan bidaha geri dönemezsin :)
  • Arkadaşlar dün AS4820TG-484G50MNKS model olanını aldım. vatan bilgisayardan 1.294 tl ye. henüz elime geçmedi.

aynı modeli kullananlarla irtibat kursak iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler99

Arkadaşlar dün AS4820TG-484G50MNKS model olanını aldım. vatan bilgisayardan 1.294 tl ye. henüz elime geçmedi.

i5 480 modelini aldıysan hocam aynı model bnmkiyle bn 1085 tl ye aldım vatandan yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

quote:

Arkadaşlar dün AS4820TG-484G50MNKS model olanını aldım. vatan bilgisayardan 1.294 tl ye. henüz elime geçmedi.

i5 480 modelini aldıysan hocam aynı model bnmkiyle bn 1085 tl ye aldım vatandan yalnız

İşlemci Modeli i5-480M
    seninkiyle aynı olsa gerek. ben dün aldım. şu an acer 5920g kullanoyorum zaten 4 yıl oldu. yenilemeyi düşünürken web de bu özellikleri görünce dayanamadım hemen aldım

bu arada bir de 500GB Momentus XT diski, 7200 devir aldım diski değiştirmeyi düşünüyorum.
    sen nezaman almıştın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooler99 -- 29 Mayıs 2011; 22:05:33 >

• quote:

önce hemen bir recover dvd si oluştur.

yok şuanda benim pc gayet iyi çalışıyor. sorun yok sadece ultimate kurmak istiyorum. recovery dvd leri pc yi aldığım zaman oluşturmuştum. şimdi de kursam sonradan yüklediğim programları içine alır mı misal opera, photoshop ,dreamwaver vs.

1-diski uçurmak derken pc çalışır durumda oluşturduğım dvd leri ultimate kurup pc uçarsa kuramazmıyım onu demek istedin .
    2-yoksa dvd yi oluşturmadan pc uçarsa o zaman mı orjinal haline dönem mi diyorsun.
    2. şıkta zaten mümkün değil inşallah 1.şıkta ki değildir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: formardin

quote:

önce hemen bir recover dvd si oluştur.

yok şuanda benim pc gayet iyi çalışıyor. sorun yok sadece ultimate kurmak istiyorum. recovery dvd leri pc yi aldığım zaman oluşturmuştum. şimdi de kursam sonradan yüklediğim programları içine alır mı misal opera, photoshop ,dreamwaver vs.

1-diski uçurmak derken pc çalışır durumda oluşturduğım dvd leri ultimate kurup pc uçarsa kuramazmıyım onu demek istedin .
    2-yoksa dvd yi oluşturmadan pc uçarsa o zaman mı orjinal haline dönem mi diyorsun.
    2. şıkta zaten mümkün değil inşallah 1.şıkta ki değildir :)

diski uçurmak derken dostum;
    yeni ultimate kurarken eğer diski tamamen biçimlendirirsen buna uçurmak diyoruz

yani tek tuşla falan format atma olayı biter. eski sürüm tamamen bellekten gider.

recover dvd aldıysan sorun yok. onları kaybetme. eğer sıkılıp orjinal haline getireyim dersen kendin de bu dvd yardımıyla geri döndürebilirsin.

• selam arkadaşlar bende önümüzdeki pazar vatandan acer in AS4820TG nin aşagıdaki linkteki modelini alcam bu modeli kullanan arkadaşlar ürün hakkında bana yorum yazabilirimi acillll bekliyorum...iyi geceler...::DDD

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.