Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cooler99

quote:

Orijinalden alıntı: formardin

quote:

önce hemen bir recover dvd si oluştur.
    bununla nezaman istersen orjinal haline dönebilirsin.
    diski tamamen uçurup da yeni ultimate kurarsan bidaha geri dönemezsin :)

yok şuanda benim pc gayet iyi çalışıyor. sorun yok sadece ultimate kurmak istiyorum. recovery dvd leri pc yi aldığım zaman oluşturmuştum. şimdi de kursam sonradan yüklediğim programları içine alır mı misal opera, photoshop ,dreamwaver vs.

1-diski uçurmak derken pc çalışır durumda oluşturduğım dvd leri ultimate kurup pc uçarsa kuramazmıyım onu demek istedin .
    2-yoksa dvd yi oluşturmadan pc uçarsa o zaman mı orjinal haline dönem mi diyorsun.
    2. şıkta zaten mümkün değil inşallah 1.şıkta ki değildir :)

diski uçurmak derken dostum;
    yeni ultimate kurarken eğer diski tamamen biçimlendirirsen buna uçurmak diyoruz

yani tek tuşla falan format atma olayı biter. eski sürüm tamamen bellekten gider.

recover dvd aldıysan sorun yok. onları kaybetme. eğer sıkılıp orjinal haline getireyim dersen kendin de bu dvd yardımıyla geri döndürebilirsin.

ya hocam bu sefer hepten kafamı karıştırdın :D
    ben zaten recovery yii ayrı harici dvd ye aldım yani pc nin herhangi bir sabit diskine yazmadım.
    ve ultimate yüklerken zaten premiumun kurulu olduğu C diski biçimnlendrilecek format atılacak. dediğinize göre bu durumda eski orjinal haline dönemem o zaman. yoksa ben mi yanlış anlıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

önce hemen bir recover dvd si oluştur.
    bununla nezaman istersen orjinal haline dönebilirsin.
    diski tamamen uçurup da yeni ultimate kurarsan bidaha geri dönemezsin :)

yok şuanda benim pc gayet iyi çalışıyor. sorun yok sadece ultimate kurmak istiyorum. recovery dvd leri pc yi aldığım zaman oluşturmuştum. şimdi de kursam sonradan yüklediğim programları içine alır mı misal opera, photoshop ,dreamwaver vs.

1-diski uçurmak derken pc çalışır durumda oluşturduğım dvd leri ultimate kurup pc uçarsa kuramazmıyım onu demek istedin .
    2-yoksa dvd yi oluşturmadan pc uçarsa o zaman mı orjinal haline dönem mi diyorsun.
    2. şıkta zaten mümkün değil inşallah 1.şıkta ki değildir :)

diski uçurmak derken dostum;
    yeni ultimate kurarken eğer diski tamamen biçimlendirirsen buna uçurmak diyoruz

yani tek tuşla falan format atma olayı biter. eski sürüm tamamen bellekten gider.

recover dvd aldıysan sorun yok. onları kaybetme. eğer sıkılıp orjinal haline getireyim dersen kendin de bu dvd yardımıyla geri döndürebilirsin.

ya hocam bu sefer hepten kafamı karıştırdın :D
    ben zaten recovery yii ayrı harici dvd ye aldım yani pc nin herhangi bir sabit diskine yazmadım.
    ve ultimate yüklerken zaten premiumun kurulu olduğu C diski biçimnlendrilecek format atılacak. dediğinize göre bu durumda eski orjinal haline dönemem o zaman. yoksa ben mi yanlış anlıyorum :)

kafan karışmasın dostum.

sen recover DVD almışsın.
    çak bi ultimate gerisini boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: firatcan22

selam arkadaşlar bende önümüzdeki pazar vatandan acer in AS4820TG nin aşagıdaki linkteki modelini alcam bu modeli kullanan arkadaşlar ürün hakkında bana yorum yazabilirimi acillll bekliyorum...iyi geceler...::DDD

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843

Arkadaşlar bana yardım edebilecek kişi yokmu yaa....önümzdeki pazar alıcam.....o zamana kadar tecrübe edinmem lazım bu model ile iligili lütfen yardım,, pilissssss......

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krach55

quote:

Arkadaşlar dün AS4820TG-484G50MNKS model olanını aldım. vatan bilgisayardan 1.294 tl ye. henüz elime geçmedi.

aynı modeli kullananlarla irtibat kursak iyi olur

i5 480 modelini aldıysan hocam aynı model bnmkiyle bn 1085 tl ye aldım vatandan yalnız

İşlemci Modeli i5-480M
    seninkiyle aynı olsa gerek. ben dün aldım. şu an acer 5920g kullanoyorum zaten 4 yıl oldu. yenilemeyi düşünürken web de bu özellikleri görünce dayanamadım hemen aldım

bu arada bir de 500GB Momentus XT diski, 7200 devir aldım diski değiştirmeyi düşünüyorum.
    sen nezaman almıştın?

2 ay olmadı daha hocam bn değiştirmedim orjinalliğini bozmadım . celeron işlemciden sonra iyi geldi aın pişman olmazsınız.

• quote:

selam arkadaşlar bende önümüzdeki pazar vatandan acer in AS4820TG nin aşagıdaki linkteki modelini alcam bu modeli kullanan arkadaşlar ürün hakkında bana yorum yazabilirimi acillll bekliyorum...iyi geceler...::DDD

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843

acil al derim aynı var memnunum yalnız aldığında kurlumu orda yaptır sorun çıkarsa hemen yenisini getiriolar yenisini açıyorlar. bugunde vatanda %25 indirimi var 1.145 tl ye inmiş. alın kaçırmayın.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bana yardım edebilecek kişi yokmu yaa....önümzdeki pazar alıcam.....o zamana kadar tecrübe edinmem lazım bu model ile iligili lütfen yardım,, pilissssss......

kardeş bu kadar özelik ve 1145 tl sudan ucuz. ne bekliyorsun git al .arkana bakmadan da mağazadan kaç :) ben işlemci olarak daha düşüğünü 1688 tl ye almıştım.geçen sene bimeksten.

• Merhabalar ben de gecen hafta bu bilgisayari aldim. Tek kotu noktasi wi-fi cekim gucu pek iyi degil. evde bile odadan odaya degisiyor, bunu duzeltme ya da upgrade etme yolu var midir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

yeni girince fiyat yüksek olur tabiki.13" bakanlara kişisel tercih tabi ama pek önermem.o boyut hem ekran hem klavye açısından biraz konforsuz geldi bana.bir de 13"te hdmi çıkışı sağda.lcd'ye bağlıorum bana solda olunca işime geliyor

benim hızla ilgili sorunum var galiba.laptop sıfırdan 75sn'de desktop'u açıyor,üstüne bir 50sn daha kumsaatinin geçmesi ve ikonların gerçek görünümüne kavuşmasıyla sürüyor.1 tane hava durumu widget açık sadece.shut down ise 25sn gibi sürüyor.

laptop'ta sadece bitdefender antivirus,office 2010 ve bir oyun kurulu.280GB falan boş yerim var.hız sizde de böyle mi?

bir de firefox kullanan var mı?ekran kartı değişince firefox görüntüsü kayboluyor mu?

hd ekrana geçince benim de firefox un kafası karıştı
    sebebini bilen varsa paylaşırmı...

• selam arkadaşlar bu gün öglen sonu itibarıyle bende linkte belirttigim as4820tg modelini vatandan 1135 e aldım ve sizlerin arasına katıldım.....ürün çok hoşuma gitti....ürünü şarj etmeden önceki pili ilie yaklaşık....3-3.5 saat kullandım.... ürünün tasarımı ve duruşu vede konfigrasyonu ile gerçekten ifyatının üstünde eder bi kalite de belki de bu benim ilk notebook um oldugu içindir...bilemiyorum..ama hakikaten çok hoşuma gittti....ürün keşke tuş takımını tuşlarını biraz yakınca yapsalarmış iyi olurmuş....ama yinede oldun hoş duruyor....ekranın yanları ve üstü aliminyum kaplama olması da gayet iyi bişey.....oyun kurup henüz deneyemedim...onu kurunca ayrıyeten yazarım......sıcaklık ve ses konusuna gelince:
    hiç ses mes falan yok....sessizce çalışıyor...ısınma ise kayda deger derecede hiç olmadı....birde sistem sömüren bir oyun yükleyince ses ve sıcaklıga bakar yine yazarım....şimidilik...üründen alıntılarım bu....yani herkese tavsiye ederim....bu arada vatanda hala kampanya devam ediyor aşagıda benim aldıgım linkte ki modeli vatanda 1135 tl ye indi...kaçırmayın derim.....

editle gelen not: f li tuşarın üstündeki mavi yazılı tuşları nasıl kuullanıyoz...bunu lütfen bi yazarmısınız...yiy geceler

• quote:

selam arkadaşlar bu gün öglen sonu itibarıyle bende linkte belirttigim as4820tg modelini vatandan 1135 e aldım ve sizlerin arasına katıldım.....ürün çok hoşuma gitti....ürünü şarj etmeden önceki pili ilie yaklaşık....3-3.5 saat kullandım.... ürünün tasarımı ve duruşu vede konfigrasyonu ile gerçekten ifyatının üstünde eder bi kalite de belki de bu benim ilk notebook um oldugu içindir...bilemiyorum..ama hakikaten çok hoşuma gittti....ürün keşke tuş takımını tuşlarını biraz yakınca yapsalarmış iyi olurmuş....ama yinede oldun hoş duruyor....ekranın yanları ve üstü aliminyum kaplama olması da gayet iyi bişey.....oyun kurup henüz deneyemedim...onu kurunca ayrıyeten yazarım......sıcaklık ve ses konusuna gelince:
    hiç ses mes falan yok....sessizce çalışıyor...ısınma ise kayda deger derecede hiç olmadı....birde sistem sömüren bir oyun yükleyince ses ve sıcaklıga bakar yine yazarım....şimidilik...üründen alıntılarım bu....yani herkese tavsiye ederim....bu arada vatanda hala kampanya devam ediyor aşagıda benim aldıgım linkte ki modeli vatanda 1135 tl ye indi...kaçırmayın derim.....

editle gelen not: f li tuşarın üstündeki mavi yazılı tuşları nasıl kuullanıyoz...bunu lütfen bi yazarmısınız...yiy geceler

ctrl tuşunun yanında fn tuşu var ona basılı tutara yukartaki mavi tuşlara basıosun simgeli

• Selam millet

Aranıza bugun itibariyle katılmış bulunmaktayım Vatandaki o indirimi kacırmak gercekten kotu oldu ama artık yapcak bişi yok

14 saatlik sarja takcm bilgisayrı ama 3 saattir hala sarj bitmedi cok begenerek aldım bakalım hayırlısı
  • @Onriz

kardeş öncelikle hayırlı olsun vede inidirimi kaçırdıgınada üzüldüüm...nese takma kafana pc nin keyfine bak ben çok memnunum......:DDDD
    bu arada arkadaşlar....ekran kartlarını degiştiren tuş nerde bilen vaRmı acep.....yardım pilissss
  • quote:

@Onriz

kardeş öncelikle hayırlı olsun vede inidirimi kaçırdıgınada üzüldüüm...nese takma kafana pc nin keyfine bak ben çok memnunum......:DDDD
    bu arada arkadaşlar....ekran kartlarını degiştiren tuş nerde bilen vaRmı acep.....yardım pilissss

dostum tuş olarak DVD rom un yanındaki tuşla değiştirebilirsin.
    veya masaüstünde meydana sağ tıkla ''değiştirilebilir grafikleri yapılandır '' seçeneğinden değiştirebilirsin.

fişe takılınca otomatik ATİ devreye giriyor.
    pilde açınca da İNTEL ekran kartı devreye giriyor otomatik olarak.

1 haftadır kullanıyorum biraz kurcukladım

bu fiyata bu kalite inanılmaz.
    sony falan olsa 2.500-3.000 civarı olurdu fiyatı

• arkadaşlar bu iki model arasında kaldım...sizce hangisi.aradaki farka değermi...? ve çok fark var mı?

ACER Timeline AS4830TG-2414G50 Intel Core i5 2410M 2.3GHZ 4GB 500GB 1GB GT540M 14" Notebook LX.RGL01.008

ACER AS4820TG CORE İ5-480M 2.66GHZ-4GB DDR3-500GB-14.1''-DVDRW-1024MB HD5650-CM-W7BAS
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

arkadaşlar bu iki model arasında kaldım...sizce hangisi.aradaki farka değermi...? ve çok fark var mı?

ACER Timeline AS4830TG-2414G50 Intel Core i5 2410M 2.3GHZ 4GB 500GB 1GB GT540M 14" Notebook LX.RGL01.008

ACER AS4820TG CORE İ5-480M 2.66GHZ-4GB DDR3-500GB-14.1''-DVDRW-1024MB HD5650-CM-W7BAS

4830 4820 nin üst modelinir yeni piyasa çıktı işlemcisi anakartı filan yeni nesildir. alabliosan 4830 al 4830lara neden nviada takmışlar anlamadım ama yinede klavyesi filan ciklet daha iyi bence 4830 al derim ama şunu belirtyiyim 4830 forumuna bir bak varsa. sanırım 4830larda pili sökemiyorsun
  • onu diycektim bende...yedek pil almam gerekiyor. çünkü gidiceğim yerde elektirik kesintisi çok oluyor...bugün gidip bir bakim me.markete
  • arkadaşlar bendeki 4820 tg yi fişle kullanırken pili çıkarıptamı kullanıyım..yoksa pili çıkarmadan mı kullanayım fişte......zaten genelde fişte kullanırım....sizce pilin uzun ömürü için hangisi daha iyi olur birde işlemci ekran kartı sıcaklıklarına nerdem nasıl bakıyoruz....yardım ederseniz sevinirim....
  • quote:

arkadaşlar bendeki 4820 tg yi fişle kullanırken pili çıkarıptamı kullanıyım..yoksa pili çıkarmadan mı kullanayım fişte......zaten genelde fişte kullanırım....sizce pilin uzun ömürü için hangisi daha iyi olur birde işlemci ekran kartı sıcaklıklarına nerdem nasıl bakıyoruz....yardım ederseniz sevinirim....

pille kullanma derim pili haftada 1 yada 2 kere kullan. bunun dışında git bence 50 60 tlye ups al tak derim . ben acer servisine sordumda pil için 220 tl dediler içim gitti:D
    sıcaklık içinde bu programı kullan
    http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krach55 -- 5 Haziran 2011; 17:50:19 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bendeki 4820 tg yi fişle kullanırken pili çıkarıptamı kullanıyım..yoksa pili çıkarmadan mı kullanayım fişte......zaten genelde fişte kullanırım....sizce pilin uzun ömürü için hangisi daha iyi olur birde işlemci ekran kartı sıcaklıklarına nerdem nasıl bakıyoruz....yardım ederseniz sevinirim....

pille kullanma derim pili haftada 1 yada 2 kere kullan. bunun dışında git bence 50 60 tlye ups al tak derim . ben acer servisine sordumda pil için 220 tl dediler içim gitti:D

yani hocam sen diyosun ki pili yerinden sök ve mümkün oldugunca fişte kullan....birde fişte kullanabilmek için ups kaynagı al mı diyosun dogru anlamışmıyım hocam.....

birde 45 dk filan; 1366x768 çözünürlükte ve tüm ayrıntılar yüksek seviyede GTA4 ü oynadım...ve sıcaklıklar şöyleydi:

işlemci ve sanırım anakart: 72 derece
    ekran kartı 68 derece....

bu sıcaklıklar normal mi,,,, fanın seside çok çıkmadı ilk defa notebook kullandıgım için sıcaklık konusunu bilmıyorum....yardımcı olursan sevinirim...

• quote:

quote:

quote:

yani hocam sen diyosun ki pili yerinden sök ve mümkün oldugunca fişte kullan....birde fişte kullanabilmek için ups kaynagı al mı diyosun dogru anlamışmıyım hocam.....

birde 45 dk filan; 1366x768 çözünürlükte ve tüm ayrıntılar yüksek seviyede GTA4 ü oynadım...ve sıcaklıklar şöyleydi:

işlemci ve sanırım anakart: 72 derece
    ekran kartı 68 derece....

bu sıcaklıklar normal mi,,,, fanın seside çok çıkmadı ilk defa notebook kullandıgım için sıcaklık konusunu bilmıyorum....yardımcı olursan sevinirim...

direk fişe takıpta kullanablirsin hocam. ama elektirk kesildğinde pc ye kısa devre filn yaptırmasın diye ups al dedim. en azından elektirk kesintilernde dalgalanmaları zarar vermez . ben pille kullanıyorum kısa süre içinde alıcam ups öle kullancam.

sıcaklık dereceleri normal sonuçta gta4 ün grafikleri çok ağır ve kasıo zaman zaman. bence oyun için pek kullanma derim. bnm pcyi zorlayan oyun kullanmıyorum altına soğutucu al öle kullan parçalarda genleşme olmasın zamanla.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.