Şimdi Ara

Acer Aspire 3 i7 İşlemcili - 4199 TL (HB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada günün fırsatı olarak belirtmiş.

Ancak başka sitede fiyatını veya yorumlarını göremedim. Sizce nasıldır? Bana da bu segmentte bir laptop gerekli.

• 300-400TL daha fazla verip HP iadesi ile bu laptopu almak daha mantıklı.
    akakce.com
    HP Pavilion 15-EC0019NT 8UD79EA Ryzen 7 3750H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-pavilion-15-ec0019nt-8ud79ea-ryzen-7-3750h-8-gb-512-gb-ssd-gtx1650ti-15-6-full-hd-fiyati,617596804.html

• yahu ryzen 7 nerde i7 nerde . test sonuçlarına bakıp şu ryzen çöplerini millete tavsiye etmeyin. sonra pişman oluyor insanlar. masaüstünde yine iyi sayılır ama dizüstü için amd pişmanlıktır şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seferihsn kullanıcısına yanıt
    Mx230 ile ne yapacak o işlemciyi peki? Oyun amaçlı mı ofis amaçlı mı öneriyoruz?

İşlemci performans farkı var, aynı fikirdeyiz. Fiyat/performans olarak bakarsak çok uygun değil bana göre.

Ekran IPS aynı zamanda.

Herkesin kendi seçimidir.

İlla alın değildir önerim. Alternatif gösterebilmekti.

Alanlara hayırlı olsun.

Ryzen5 3550H GTX1650 ve Ryzen7 3750H GTX1660Ti li laptopları kullandım.
    Fiyatlarına da bakarsak çok daha mantıklı bu devirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Şubat 2020; 12:16:13 >
  • Ekran kartı yetersiz kalmis bu sisteme. Ekran IPS olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

yahu ryzen 7 nerde i7 nerde . test sonuçlarına bakıp şu ryzen çöplerini millete tavsiye etmeyin. sonra pişman oluyor insanlar. masaüstünde yine iyi sayılır ama dizüstü için amd pişmanlıktır şimdilik.
    İ7 U İŞLEMCİ :)

arada fark yok neredeyse..
    laptopa gelırsek ne ıcın kullanılacagına baglı olarak eh işte denilebilir...

daha uyguna daha performanslı makinalar var..
    iş için o panel olmamıs... o kadar butceye ips olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 20 Şubat 2020; 14:8:55 >
  • Kardeşim bir türlü anlatamıyoruz sizin gibilere. Önerdiğin laptop oyun laptobu. Bu ise düşük profil işlemcili ofis/genel kullanım laptobu. Biri kalas gibi ağır (>2.5kg) iken diğeri <2kg. Oyun oynamayacak adam niye hamallık etsin boşuna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki bilgisayarın alakası yok bilmediginiz konularda fikir beyan etmeyin. bu d segmenti araba almak isteyen birine arazi aracı onermekten farksız bir şey.
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Bende öneren kişiye oyun için mi önerdin ofis için mi önerdin diye sordum farkındaysan.

Ben fiyat aralığına göre bir alternatif sundum.

Kusura bakma 4200TL'ye i7 işlemcili ofis bilgisayarı almam. 2000-3000TL bandında çok daha mantıklıları vardır. 4000 üstüne çıkıyorsam 500-700gr ağırlık farkına bakmam.

Kişisel olarak değişir bunlar hep.

2000-3500TL ofis
    3500TL ve üzeri oyun için düşünürüm ben laptop için.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Şubat 2020; 15:52:46 >
  • Dar beyinliler kafalarına bir algı yapıştırmış

öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ryzen mı öğğğğğğğğğğğğğğğğ

diğer bir kısmı da "bu fiyata ips olmayan ekra alınmaz!!"cılar. gel al o fiyata ips varsa.

bilgisayar, ihtiyaca göre alınır. ofiste mi kullanacaksın? oyun mu oynayacaksın? taşınabilirliği mi önemli? daha çok hangi alanda kullanılacak.

yoksa ben de sana work station önerivereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.