1 ay once acer aspire notebook aldım..ilk uzerinde vista yukluydu daha sonra xp ye cevirdim.. xp ye cevirdikten sonra wireless driverında sorun yasadım orjinal cd deki wireless driverı yuklememe ragmen driverı gormuyordu daha sonra wireless driverını buldum..modeli buydu Broadcom.4321.802.11n bu driverı yukledikten sonra driverı gordu ama bu sefer internete wirelessten baglandıgım zaman sestee sanki bilgisayar zorlanıyormus gibi bir ses cıkıyor..oncelikle bilgisayarın perfomansına baktım herhangi bir sorun goremedim sonra wirelessi kapattım müzigi açtım herhangi bir problem yoktu..bir cozum bulamadım..bulan bir kişi varsa yardımlarını bekliyorum verceginiz her cevap için tesekkurler şimdiden..kolay gelsin
yokmu yaw bu soruna çare bulabilecek babayiğit :)
Hocam sorun biraz karışık gerçekten...Ben wirelessle ses boğulmasının arasında bir alaka kuramadım...Pc zorlanıyor derken,takılma veya donmamı oluyor?Yada seste gidip gelmelermi?Biraz daha ayrıntı verebilirmisin??
yaa bilgisayarda müzik dinliyorumm wirelessi acıyorum acar acmaz müzik gene çalıyor ama arada rrrrrr die ses cıkarıyor ..ilk basta pc zorlanıyor zannettiim ama yok abi pcde herhangi bi sorun yok..wirelessi actıgım zaman pc delleniyor 3 kez format attım gene aynı :S