Bios update yapmak için eski versiyonları yüklemenize gerek yok. Direk en son versiyonu yükleyebilirsiniz. Eski versiyonda yapılan iyileştirmeler son versiyonda da mevcuttur.
anladım teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: DemonicMajesty
quote:
Orjinalden alıntı: aslanemre58
Sıcaklıklar hiçte normal değil.Başka oyunlarda böyle sorunlar oluyor mu?
Burnout Paradise'ı denedim bugün. 5-10 dakika sonra sıcaklıklar aynı seviyelere çıkıyor. 15-20 dakika sonrada bilgisayar kendini kapatıyor. PES, Left4Dead, Burout Paradise üç oyundada aynı sorun gerçekleşiyor. Yani problem oyunla alakalı değil. Isınıp kapanacak olduktan sonra ne diye koymuşlar 512MB ekran kartını anlamadım
bende imzamdakı laptopdan var left 4 dead ı yaklasık 1 saat oynadıgımda 80 dereceyı buluyor ama gta san gibi oyunlarda gecende 2 saat oynadım 75 ı gecmedı hatta 65 derece olunca FAN hızlı calısıp daha ıyı sogutma yapıyor ve 75 e bazen geliyor bence l4d hareketlı oyun oldugundan ve sıstemı cok yoran bır oyun oldugundan dolayı ısınma fazla oluyor laptopda
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Rex
arkadaşlar 5738g'nin 1.34 bios güncellemesi çıktı. yükleyip deneyen var mı?
öteki biosları (1.24 vs.) yüklemek gerekiyor mu çünkü farklı şeyler yazıyor.
lınkını koyarmısın bızım ıcınde
arkadaslar bendede 5738 varkapanma var sıcaklıktan v1.13 ustelık ve crysıs gıbı dusuk bır oyunu oynarken ses donuyor sesın donmasıyla bırlkte pcde donuyoır halıyle buna bır coum bulaıblen ve arkadslar son bırsey bır kac yerde 5738 cın ekran kartları gordum 5520 lerdekı gıbı harıcı o nersıne takılıyor anaklartta ben ole bır soket gormedım :D
dejau_ahmet
kullanıcısına yanıt
Crysis düşük bir oyun değil sizin ekran kartı düşük g105m gibi bir kart var sizde sanırım crysis'in ilk çıkanında bile düşük ayarlarda oynamalısınız ayrıca bu oynadığınız oyun ekran kartını dolayısıyla sistemi zorladığından ısınma mevcut sizde ayrıca bayağı eski bir model tozlanma söz konusu sizde temizlik yaptırmanız gerekir ses sorunu ve diğer sorunlarınız bundan kaynaklı sıcaklıktan dolayı seste donma ve bozukluk oluyor.Fanı temizletin işlemci ve ekran kartına termal macun sürdürün.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Crysis düşük bir oyun değil sizin ekran kartı düşük g105m gibi bir kart var sizde sanırım crysis'in ilk çıkanında bile düşük ayarlarda oynamalısınız ayrıca bu oynadığınız oyun ekran kartını dolayısıyla sistemi zorladığından ısınma mevcut sizde ayrıca bayağı eski bir model tozlanma söz konusu sizde temizlik yaptırmanız gerekir ses sorunu ve diğer sorunlarınız bundan kaynaklı sıcaklıktan dolayı seste donma ve bozukluk oluyor.Fanı temizletin işlemci ve ekran kartına termal macun sürdürün.
tAVSIYELERIN ICIN TESEKKUR EDERIM BUNLARI DAHA ONCE YAPTIM BIR HAFTA OLMADI MAKINE NEDENI BILINMEZ BIR SEKILDE DONUOR :D SSD ILE DENEMEK KALDI aYNI ZAMANDA SATNE OYUNUN ICINDE UYGUN MODLARI SECME OZELLIGI VAR SEC DEDIGIMDE OYUN EN PERFORMANSLI MODU SECIYOR BEN DUSURDUGUM HALDE DURUM BU :)SAOL YINEDE
dejau_ahmet
kullanıcısına yanıt
HDD testi yaparmısın hdtune programını kurun bencmark grafik testi ve error scan bölümünden bedsector testi yapın buraya resmi atın
Merhaba konunun üzerinden baya vakit geçti. Benim laptop uzun süredir eniştemde idi 2010 senesinde de donuyordu şimdide donuyor. Oyun oynamayı geçtim film indirirken bile donuyor. BIOS en son güncellenen 1.34 ama yine de donuyor, temizlik desen içini açtırıp kompresör ile hava üflettim. Hiç ama hiç anlamış değilim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme