Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gta 4'ü takıla takıla oynayabiliyorum. bunun sebebi ne olabilir? alet mi kaldırmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanacarrr

quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: serkanacarrr

ben alalı 3 ay kadar oldu genel olarak klavye pek de kullanışlı değil araya kaçan tozları temizlemesı zor..
    ama bana göre asıl sorun ekran kartı işlemci ram falan çok iyi ama ekran kartı o kadar da performansı yüksek parça değil o yüzden Ati den şaşmamak gerektiğini tecrübe ettim. Çok oynamak istememe rağmen Crysis i oynatmıyor diye atıyorum bu çamuru . Crysis i oynatmayan alet yeni çıkan oyunlara ne yapsın

benim yukarıda yazdıgım 30 oyunun içinde crysis de var crysis 2 war headde benım de gt320m ben high 1024*768 aa açık şekilde kasmadan oynuyorum yeni ekran kartı driverınız yukelyin.

benim PC le sizinkinin modelleri aynı (5741G-434G50Mn) driver lar falan da bios hariç hepsi güncel ama windows performans değerlendirmesinde sizin PC ye göre puanları genel olarak 0.1 puan daha düşük
    mesela sizin grafikler 5.9 benimki 5.7. oyun grafiklerin 6 benim 5.9. O yuzden mi benim PC oyunların hepsini kaldırmıyor ben anlamadım bu işi aynı PC ye sahibiz ama sizinki benim PC den iyi gibi(şuan tek eksiğim soğutucu )

anakart ve bileşenler farklı olabilir basit olarak ram markası farklıdır cl değerleri farklı olabilir. 0,1 de cok buyuk etkımez ama bence sen yınede bı kontrol et metro 2033 de ben high da rahat oynuorum very high da kasıyor

• arkadaşlar ben bu laptopu yaklaşık 3ay önce almıştım, ses sorunu vardı ama dahili hoparlorlerde bı sorun yok. kulaklık veya hoparlor bagladgm zaman cok kısık ve bozuk bı ses alıyorum neden oldugunu anlayamadm. ilk zamanlar cok onemsemıyodum bı ayarını felan bozmusmdr kolay duzeltilir diye ama ayarla bı alakası olmadıgını farkettm butun ses ayarlarını kurcaladm bı degsklık olmadı. ne önerirsiniz garantiyemi versem yoksa önce bi bilgisayarcıya felanmı gostersem, garantiye versem ne kadar sürede geri yollarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicroChip34

arkadaşlar ben bu laptopu yaklaşık 3ay önce almıştım, ses sorunu vardı ama dahili hoparlorlerde bı sorun yok. kulaklık veya hoparlor bagladgm zaman cok kısık ve bozuk bı ses alıyorum neden oldugunu anlayamadm. ilk zamanlar cok onemsemıyodum bı ayarını felan bozmusmdr kolay duzeltilir diye ama ayarla bı alakası olmadıgını farkettm butun ses ayarlarını kurcaladm bı degsklık olmadı. ne önerirsiniz garantiyemi versem yoksa önce bi bilgisayarcıya felanmı gostersem, garantiye versem ne kadar sürede geri yollarlar

Şimdi yapacagın şey şu eğer sorun cızırtı gibi ise ilk windows açılırken zzzzz diye bilgisayarın takılı kalması gibi ise sürücüde sorun var arada bende yapıyor.kısıklık tan sıkayet ediosan realtek high defination a gir dentim masasından oradan canlıyı seç yada kendi kafana göre basları ayarla bir de oyle dene yukarıda gürültü dengele falan dio orayıda ısaretle.birde kulaklıktan denerken tam içine sok biraz sert bastır yani yine olmazsa hafifçe yerinden oynat belki jakta sorun olmuş olabilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahandevrim

merhaba arkadaşlar gruba benide ekleyin.

yaklasık 1 hafta önce elektroworld ankamalldan 1499 tlye aspire 5741g i5 430m, 4gb ram , 500 hdd li olan modelden aldım. hatta orada kalmamış antares magazasından getirttiler falan.
    laptoplar arasında en alınabilecek ve bu paraya bu özellik diyen makina bence. aynısının i3 lüsü 3gb ramlisi vb 320 hddlisi falanda var. aslında bimekste bu yeni bi aspire çıkmış daha farklı tasarımlı touchpad kısmı siyah olan onu almak istiyodum fakat araştırdım herşeyi aynı hatta bu daha iyi sanırım onun L2 cache 3mb bunun L3 cache 3 mb. L2- L3 farkı nedir bilmiyorum ama iyi bişey sanırım cnku yaklasık 6 ay önce gemstone 5542g aldım amd işlemcili 4gb ram rezil birşey 1mb L2 cachesi var. evde yatıyor su anda babanem okey oynuyor onda:) hatta daha önceki acer aspire 5600 wlmi bile ondan daha iyiydi diyebilirim.

alınca registration acer den kayıt edim dedim ama adamlar sanıırm bi kişinin birden fazla bilgisayar alamayacagını zannedip aynı e mail ile kaydetmeye izin vermiyorlar şimdilik o konu askıda.
    rami okudugum kadarı ile 8 e kadar yükseltiliyor. süper ve geliştirilebilir bir bilgisayar en kısa zamanda 8licem
    ekran kartı daha önce ati çok kullandım ama nvidia en son geforce 5200 üm vardı :) performansını denemedim henüz ki zaten genelde oyun fazla oynamam battlefield ve pes dışında.
    hdd zaten uç noktalarda 500 yeterli bnce gerçi yedeklerim için kampanyası varmış 1 tb western digital harici disk aldım ekranlı vb güzel bişeye benziyor tavsiye olunur.
    fan konusuna gelince beni rahatsız etmiyor hiç kastırmadıgımdan sanırım:)
    ekran bilmiyorum sizdede öylemi ama bu led ekranlarda windowsun pencerelerindeki siyah yazıların içinde pembe yeşil vb renklerde var keskin ve net değil clear type ayarı yaparkenki gibi görünüyor. 5600 ümdeki ekran daha net bence.
    klavyenin üst kısmındaki hoparlörlerin oldugu kısma toz deliklere doluyor temizlemesi eziyet.
    klavyesinin içine birşey kaçınca çıkarması sorun tuşların arasına giriyor.
    usb malesef 3 tane. 5542de 4 dü.
    5542 de line in ses girişi varken bunda yok. müzik çalarken ses tiz geliyor notebook hoparlörü olarak yeterli bence.
    5542 de dolby home theater vardı. ama forumdan takip ettiğim kadarı ile gemstone acerlerin cogunda ses problemi var. bendede vardı ses böle patlak hoparlörden gelir gibi geliyordu her zaman. sorun donanımsal değil yazılımsal. alt f10 yaptım windowsu yeniden yükledim düzeldi.
    daha önceden 5600 de içine gömülü D2D recovery yi yanlışlıkla sildiğimden en kısa zamanda fabrika cd si oluştur diye saatin orda çıkan yazılımdan yedek oluşturucam.
    genel olarak kendinden daha pahalı makinelerden daha iyi bence. en azından fiyat performans için uygun.
    windows 7 nin kasılması dogal cnku acerin ıvır zıvır bi ton yazılımı geliyor silebiliyorsanız silin yoksa içine win 7 ultimate atın uçak gibi gidiyor:)
    batarya süresini henüz test etmedim. 5542 tam dolu iken 2.25 saat gidiyordu. amd olmasından dolayı dogal karşılıyorum ama bu sanırım 3 saat gider gibime geliyor. speedstep olayı ile vardır bi ilişkisi diye mantık yürüttüm.
    birde son olarak bu son bi kac kasada klavye tuşları çok çabuk parlama yapıyor. düzenli olarak yag sökme etkili ekran temizleyici ile temizliyorum laptopu.
    güncelleştirmeler bios vb yaptıktan sonra ara sıra tecrübelerimi bu topic e aktaracagım. teşekkürler

BAHSETTİĞİN PEMBE YEŞİL VB RENKLERİN EKRANLA İLGİSİ YOK EKRAN COK KALITELI HD LED EKRAN .BUNU DUZELTMEK İÇİN GÖRÜNÜM KİŞİSELLEŞTİR VE SAYDAMLIĞA TIKLAYIP ONU DÜŞÜREBİLİRSİN SAYDAMLIGINI NE KADAR ARTIRIRSAN O KADAR FAZLA RENKLER GORULUR

• quote:

quote:

arkadaşlar ben bu laptopu yaklaşık 3ay önce almıştım, ses sorunu vardı ama dahili hoparlorlerde bı sorun yok. kulaklık veya hoparlor bagladgm zaman cok kısık ve bozuk bı ses alıyorum neden oldugunu anlayamadm. ilk zamanlar cok onemsemıyodum bı ayarını felan bozmusmdr kolay duzeltilir diye ama ayarla bı alakası olmadıgını farkettm butun ses ayarlarını kurcaladm bı degsklık olmadı. ne önerirsiniz garantiyemi versem yoksa önce bi bilgisayarcıya felanmı gostersem, garantiye versem ne kadar sürede geri yollarlar

Şimdi yapacagın şey şu eğer sorun cızırtı gibi ise ilk windows açılırken zzzzz diye bilgisayarın takılı kalması gibi ise sürücüde sorun var arada bende yapıyor.kısıklık tan sıkayet ediosan realtek high defination a gir dentim masasından oradan canlıyı seç yada kendi kafana göre basları ayarla bir de oyle dene yukarıda gürültü dengele falan dio orayıda ısaretle.birde kulaklıktan denerken tam içine sok biraz sert bastır yani yine olmazsa hafifçe yerinden oynat belki jakta sorun olmuş olabilir ...

cızırtılı

zzz sesi arada gelıyo ama ona takılmadım. o canlılık ayarları felan hepsini denedim bi farkı olmadı, kulakllık hoparlor 2sindede sorun oluyo. ses hem kısık hem bozuk cızırtılı çıkıyo, bu hoparlor u ve kulaklıgı mp3 ve masaustu pc ye bagladgmda hıcbı sorun olmuyo. sanırım jak bozuk, ama bu ılk aldıgım gunde boyleydı resmen bozuk mal satmışlar
    acaba garantiye versem ne kadar surede gerı yollarlar

• quote:

quote:

quote:

cızırtılı

zzz sesi arada gelıyo ama ona takılmadım. o canlılık ayarları felan hepsini denedim bi farkı olmadı, kulakllık hoparlor 2sindede sorun oluyo. ses hem kısık hem bozuk cızırtılı çıkıyo, bu hoparlor u ve kulaklıgı mp3 ve masaustu pc ye bagladgmda hıcbı sorun olmuyo. sanırım jak bozuk, ama bu ılk aldıgım gunde boyleydı resmen bozuk mal satmışlar
    acaba garantiye versem ne kadar surede gerı yollarlar

geçmiş olsun satıcıya kocaman bir ürünününü sürekli takip edersen en geç 15 iş günü içinde alırsın acer teknik servisi o kadar iyi değil

• cızırtı sesine gelince merak ettim bugun ilk kez kulaklık taktım makinaya. kulaklıktan ses böyle realtek in efektleri varmış gibi geliyor derinden ve hiç bass vb yok. kıllandım çıkarıyorum hoparlörlerden ses gayet normal. kulaklık çıkışı ile mikrofon girişinin yapıları aynı ışık yardımı ile inceledim. ayıplı ürün almışım farkında değilim. ama neyseki toplu igne ile ordaki metallerden birinin ucu temazsızlık yapıyormuş onu düzelttim ve sorun düzeldi.
  • yaavs aarkdaşlaar biri bi şeyler sölesin bu makine nie içinde cd yokken cd sürtme sessi geliyor bu ses harddiskten geliyor... bu şekilde cd okur gibi ciyaklaması normalmi sizin de böle bir sorununuz var mı??? acil cevap lütfen uyuz oldum bu sesse mkineden tiksinmeye başladım metalik bir sürtme sesi geliyor arada bir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

yaavs aarkdaşlaar biri bi şeyler sölesin bu makine nie içinde cd yokken cd sürtme sessi geliyor bu ses harddiskten geliyor... bu şekilde cd okur gibi ciyaklaması normalmi sizin de böle bir sorununuz var mı??? acil cevap lütfen uyuz oldum bu sesse mkineden tiksinmeye başladım metalik bir sürtme sesi geliyor arada bir...

dostum ben de 1 ay olcak yaklasık olarak öle bi ses hiç duymadım
    laptop hakkında dusuncelerim de ; cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yta001

quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

yaavs aarkdaşlaar biri bi şeyler sölesin bu makine nie içinde cd yokken cd sürtme sessi geliyor bu ses harddiskten geliyor... bu şekilde cd okur gibi ciyaklaması normalmi sizin de böle bir sorununuz var mı??? acil cevap lütfen uyuz oldum bu sesse mkineden tiksinmeye başladım metalik bir sürtme sesi geliyor arada bir...

dostum ben de 1 ay olcak yaklasık olarak öle bi ses hiç duymadım
    laptop hakkında dusuncelerim de ; cok memnunum

teşekkür ederim anlaaşıldı garantiye gidecek harddiskten geliyor bu ses
  • Arkadaşlar yaklaşıl 1hafta önce teknosadan Acer 5741g notebook aldım.şuana kadar performansından gayet memnunum bir tek sorun var oda ısınma pc uzun kullanımda oyun felanda oynamıyorum sadece net vb.şeylerr değerler hep kırmızı ve yanıyor gösterio arada bir yeşile dönüyor.oyun oynadığımda ise 50+ dereceleri görüyor değerler.Teknosadaki yetkili tanıtırken değerler hep maviydi ve orda oyun oynama fırsatımda oldu oyundan cıktığımda değeler hemen maviye geri döndü benim kullanmamla ne değişiklik var ki bu kadar ısınıyorr tuşlarrrda çok sıcak oluyorrr nedeni nedir acaba ?
  • arkadaşlar. Yeni bios sürümü çıkmış. v1.14 acaba ne değişmiş işin uzmanları araştırıp bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicmustafa1978

arkadaşlar. Yeni bios sürümü çıkmış. v1.14 acaba ne değişmiş işin uzmanları araştırıp bilgi verirse sevinirim.

uzun kullanımlardaki sistem stabilitesini sağlamak için yapılmıstır.ahci güncellemesi yapılmasında faydaa görüyorum
  • Merhaba. bilgisayarı aldığım günden bu yana aldığım harici mouse'u kallanıyorum. birkaç gündür bilgisayarın kendi mouse'u hiç çalışmamaya başladı normalde kullanmasam da çalıştığını biliyorum yazı yazarken felan elim çarpınca tepki veriyordu ama şu an hiç çalışmıyor. mouse bozulmuş olabilir mi yoksa ben kullanmadığım için kendiliğinden inaktif felan olmuş olabilir mi?
  • selam beyler,utku kardeş ben de aynı modeli kullanıyorum ekran kartı dışında güzel bilgisayar zaten en düşük puanı da ekran kartından alıyor gt 300m serisinin en düşük kartlarından biri,utku saydığın oyunları 1366x768 çözünürlükte high da oynaman çok zor özellikle crysis gibi gta4 gibi ekran kartlarının canını okuyan oyunlarda nasıl bu performansı aldığını anlayamadım performans arttırmak için birşeyler yaptıysan bilmek isterim ben de diğer türlü bu tarz oyunları orta grafiklerde ancak oynatıyor notebookcheck de de benchmarklarına bakabilirsiniz benim oynadığım oyunlar şunlar ;

CALL OF JUAREZ =eski oyun
    CALL OF JUAREZ:2 =bu oyunu full grafikte rahat oynadığımı düşünüyordum ta ki kuzenimdeki gt240m ekran kartında oynayana kadar aradaki farkı görünce anlarsınız
    CRAYSIS WARHEAD =full grafikte oynamak gt320m i bırak piyasadaki birçok ekran kartında oldukça zor high a yakın biraz kasarak oynadım bunu
    PES 2010/PES 2009 = bunlar zaten basit oyunlar
    DRAGON AGE ORIGINS = oyun full grafikte kasma yapıyor fullden düşük ortadan yüksek bir şekilde çok hafif kasarak oynadım
    ASSASIN S CREED = full de oynamak imkansız grafikler çok ağır orta ayarda oynanıyor
    ASSASINS CREED 2 = 1 e göre daha iyi oynanıyor 1 den daha yüksek detaylarda kasmadan oynadım
    RISE OF THE ARGONAUTS =oyunun kendi dinamiğinden kaynaklanan donmalar yaşanıyodu onun dışında göze çarpan bi kasma yoktu
    STREET FIGHTER = basit gibi görünüp en çok kasan oyunlardan biri bikaç detayı düşürüp gerisini yüksek grafiklerle oynayabiliyorsunuz
    COD : MODERN WARFARE = gece ve sık bitki örtüsü olan bölümlerde high da gözle görülür kasmalar var
    COD : MODERN WARFARE 2 = bu da 1 e göre daha az kastı hatta high da çok rahat oynadım
    MOUNT N BLADE WARBAND = kasma yok
    dediğim gibi aslında daha yüksek bir ekran kartında bu oyunları oynadıktan sonra anlayabiliyorsunuz aradaki farkı diğer yandan bana göre gt 240m eski nesil olmasına rağmen tam bir oyun canavarı
    keşke bu kasa da o ekran kartı olsaymış o zaman harika bir makina olurdu işte.sonuç olarak laptopumdan memnunum fakat ben de ilerleyen zamanlarda ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum herkese iyi geceler.

• Özgürcan fn+F7 yapmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesafu

selam beyler,utku kardeş ben de aynı modeli kullanıyorum ekran kartı dışında güzel bilgisayar zaten en düşük puanı da ekran kartından alıyor gt 300m serisinin en düşük kartlarından biri,utku saydığın oyunları 1366x768 çözünürlükte high da oynaman çok zor özellikle crysis gibi gta4 gibi ekran kartlarının canını okuyan oyunlarda nasıl bu performansı aldığını anlayamadım performans arttırmak için birşeyler yaptıysan bilmek isterim ben de diğer türlü bu tarz oyunları orta grafiklerde ancak oynatıyor notebookcheck de de benchmarklarına bakabilirsiniz benim oynadığım oyunlar şunlar ;

CALL OF JUAREZ =eski oyun
    CALL OF JUAREZ:2 =bu oyunu full grafikte rahat oynadığımı düşünüyordum ta ki kuzenimdeki gt240m ekran kartında oynayana kadar aradaki farkı görünce anlarsınız
    CRAYSIS WARHEAD =full grafikte oynamak gt320m i bırak piyasadaki birçok ekran kartında oldukça zor high a yakın biraz kasarak oynadım bunu
    PES 2010/PES 2009 = bunlar zaten basit oyunlar
    DRAGON AGE ORIGINS = oyun full grafikte kasma yapıyor fullden düşük ortadan yüksek bir şekilde çok hafif kasarak oynadım
    ASSASIN S CREED = full de oynamak imkansız grafikler çok ağır orta ayarda oynanıyor
    ASSASINS CREED 2 = 1 e göre daha iyi oynanıyor 1 den daha yüksek detaylarda kasmadan oynadım
    RISE OF THE ARGONAUTS =oyunun kendi dinamiğinden kaynaklanan donmalar yaşanıyodu onun dışında göze çarpan bi kasma yoktu
    STREET FIGHTER = basit gibi görünüp en çok kasan oyunlardan biri bikaç detayı düşürüp gerisini yüksek grafiklerle oynayabiliyorsunuz
    COD : MODERN WARFARE = gece ve sık bitki örtüsü olan bölümlerde high da gözle görülür kasmalar var
    COD : MODERN WARFARE 2 = bu da 1 e göre daha az kastı hatta high da çok rahat oynadım
    MOUNT N BLADE WARBAND = kasma yok
    dediğim gibi aslında daha yüksek bir ekran kartında bu oyunları oynadıktan sonra anlayabiliyorsunuz aradaki farkı diğer yandan bana göre gt 240m eski nesil olmasına rağmen tam bir oyun canavarı
    keşke bu kasa da o ekran kartı olsaymış o zaman harika bir makina olurdu işte.sonuç olarak laptopumdan memnunum fakat ben de ilerleyen zamanlarda ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum herkese iyi geceler.

ben en son driver ı yükledim kardeşim.258,96 olan open gl 3,2 destekli olanı.benım ekran kartı puanı 6,0 gt 320m 1366*768 de oynadıklarım var gta 4 ve crysis 1024*768 de oynadım gta 4 ü 1366*768 de oynadıgımda texture yı bıraz dusunuyorum crysis de kasma yasamadım ben high da oynuorum.metro 2033 de very high da kasma oluyor fps düşüşleri yasıorum 1366*768 de very high 1024*768 de hafif derecede canavarlar saldırırken kasma oluyor en stabil oynadıgım high 1024*768 ms (antialaising ) 4x açık şekilde oynurum.ekran akrtı tabiki müthiş değil ama kötüde sayılmaz gt 240 m eski yonga bakma 6,4 puanı verdiğine sevgiliminde 5739 g var gt 320m de oynadıgım metro 2033 de 1024*768 de kasma gösteriyor burada yenı yonganın performansı ve cuda çekirdek sayılarının farkı bbariz artık fps 3dmark puanlarına cok bakmayın kimi 3d ekran kartların fazla 3d mark vermesi içerdiği 3 d destek yuzunden bunu için ki windows puan verirken aero ve oyun performansı diye ayırıor bazı ewkran kartları var aero 6,8 oyun perfortmansı 5,8-6,0 larda örnek olarak acer ın 5742g modelindeki gt420m i verebilrim aero 6,5 oyun 5,8 de. ben ultimate orjinal keyim vardı windows 7 ultimate temiz format çektim.şu an dahada hızlı bir makina var acer ın 11 ekimde yayınladıgı stabil bios 1,14 ü kurdum.temiz format atmadan önce oyunlarda kasmalar yasıodum cod modern warfare 2 gibi gta4 de texture yetmemesi gibi (gta 4 de oyunun kendısı değil 1,04 patch yuklu halı oyunun kendısını en ıyı pc bile highda oynuamıor patch guncellemesı yapıp denemen gerek)

ekran kartını sordum 5650 için 350 tl (gt 320 m takası acer a verip yenısını alma =180 lira fark)
    ati 5850 (ki dehşet bir kart) 580 tl 400 tl gt320m i verirsek gibi bir fiyat oyunlarda 7,3 ü bluyor 5850
    5870 de 450 tl gibi bir fiyat (dha bi dehşet :D ) 5870 ile düşünüorum ben geforce larda gt400m serileri var ati güncellemelerle oyunlardakı sorunu giderebliirse cok yakında 5870 alacağım bir de 128 gb lık bir ssd düşünorum bu ay ıcınde alacagım kıngston marka laptoplara takılıyor zaten =) 7,3 7,5 gibi bir değer gösteriyormus 128 gb diye duydum yetecegını dusunuorum sadece wındows kuracagım zaten 3 tane harci 1 tb lık dıskım var cıkan 500 de kutulayıp kullanmayı dusunuorum hem kasa güzel hem de cok daha yuksek performansl bir laptop olacak

sonuc olarak ekleme yapmasamda hala canavar tavsiyem temiz format güncel driver ve power suite yazılımı ile kayıt defteri düzenlemesi ile daha hızlı bir pc power suite pc ni tarayarak en iyi performans ortamını olusturuor oyunlarda farkıda hıssedeceksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: cesafu

Özgürcan fn+F7 yapmayı denedin mi?

oldu lan teşekkürler
  • 5870 gerçekten iyi ama fiyat da laptopun 3 te 1 inden fazla o yüzden ben hemen almayı düşünmüyorum laptop daha kendi parasını çıkartmadı :D ram konusunu ne yaptın 4 mü 8 mi öncelikle ram takmayı düşünüyorum, ayrıca yok be abi gt 240m iyidir eski nesil ama 300 serisinden önceki neslin en iyi kartı oyun performansı da gerçekten iyi call of juarez call of duty mw 1-2 street fighter 4 gibi oyunları son grafiklerde çatır çatır oynatıyor, birşey daha sorayım ekran kartlarının uyumluluğu konusunda bir bilgin var mı bizim makinelere hangilerini takabiliyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.