Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek
    bluetooth için (eğer format atmadıysanız kendi geldiği gibi ise pc FN +F3 E BASARAK OFF YAZAN BLUETOOTH SIMGESINE TIKLAYIP ON HALE GETİRİORUZ.

Hocam fn+f3 wireless açıp kapatıyor. Makinayı bugün aldım henüz hiç format atmadım ama bluetooth ile ilgili hiçbirşey bulamadım. Özelliklerinde var görünüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_wob_x

quote:

bluetooth için (eğer format atmadıysanız kendi geldiği gibi ise pc FN +F3 E BASARAK OFF YAZAN BLUETOOTH SIMGESINE TIKLAYIP ON HALE GETİRİORUZ.

Hocam fn+f3 wireless açıp kapatıyor. Makinayı bugün aldım henüz hiç format atmadım ama bluetooth ile ilgili hiçbirşey bulamadım. Özelliklerinde var görünüyordu.

FN+F3 E BASTIGINDA LAUNCH MANAGER CIKIYOR HEM BLUETOH HEM DE WIRELESS SIMGESI ON OFF ÇIKMAKTA ACER LAUNCH MANAGER I YUKLEMELISIN ACER SITESINDEN LAUNCH MANAGER I INDIREBILIRSIN .
  • bir önceki driver kuruluydu bugün yenisini kurdum mafia 2 deki kasma bi nebze olsun düzeldi en azından donmalar olmuyor hafif kasması dışında bu driver iyi oldu. Acer a sen sanırım daha önce atmıştın mesaj hala cevap gelmedi mi ben vatandan aldım pc yi acaba vatan da yapabilir miyiz bu değişimi sormayı düşünüyorum
  • birsürü site araştırdım fakat laptop için ekran kartları satan bi site hala bulamadım, nasıl satın alacağız ki? bana bu iş yatacak gibi gelmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtanGuven

quote:

quote:

Dayanım süresi 2 saat 40 dk olarak gözüküyor prizden çıkarttığımda.

Everetten dediğinizde neyi kast ettiniz ? Anlayamadım :S

everest ultimate 550 programını indirirek programdaki güç seçeneklerine tıklayarak pilin markası ve dayanım % si ni söylemeniz gerekmektedir.

Dediğiniz gibi yaptım.

Aygıt Adı: Li_Ion_400mA
    Üretici: SANYO
    Tasarlanan Kapasite: 47520 mWh
    Tam Dolu Kapasite: 46386 mWh
    Şuanki Kapasite: 39431 mWh (85 %)
    Dayanma Seviyesi: %2

fikir vermesi acısından kendiminkini yazayım

BilgiAlanı Değer
    Güç Yönetim Özellikleri
    Şu Anki Güç Kaynağı AC Hat
    Akü Durumu 100 % (Yüksek Seviye)
    Dolu Akü Ömrü Bilinmiyor
    Kalan Akü Ömrü Bilinmiyor

Pil Özellikleri
    Aygıt Adı Li_Ion_4000mA
    Üretici PANASONIC
    Seri Numarası 60C
    Benzersiz Kimlik 60CPANASONIC Li_Ion_4000mA
    Pil Türü Yeniden doldurulabilir Li-Ion
    Tasarlanan Kapasitesi 47520 mWh
    Tam dolu kapasite 46440 mWh
    Şu anki kapasite 46440 mWh (100 %)
    Voltaj 12482 mV
    Dayanma Seviyesi 2 %
    Güç Durumu AC Hat

• quote:

Orijinalden alıntı: cesafu

bir önceki driver kuruluydu bugün yenisini kurdum mafia 2 deki kasma bi nebze olsun düzeldi en azından donmalar olmuyor hafif kasması dışında bu driver iyi oldu. Acer a sen sanırım daha önce atmıştın mesaj hala cevap gelmedi mi ben vatandan aldım pc yi acaba vatan da yapabilir miyiz bu değişimi sormayı düşünüyorum

fiyat gelmedi dolar kuru farklı falan dediler ama değişim yapıyorlarmıs vatan dada yaparsın bımekse dede her yerde yaparsın ama gt320m i vatanda paraya cevıremezsın evın bi köşeşinde hatıra diye kalır :D
  • quote:

quote:

quote:

Dayanım süresi 2 saat 40 dk olarak gözüküyor prizden çıkarttığımda.

Everetten dediğinizde neyi kast ettiniz ? Anlayamadım :S

everest ultimate 550 programını indirirek programdaki güç seçeneklerine tıklayarak pilin markası ve dayanım % si ni söylemeniz gerekmektedir.

Dediğiniz gibi yaptım.

Aygıt Adı: Li_Ion_400mA
    Üretici: SANYO
    Tasarlanan Kapasite: 47520 mWh
    Tam Dolu Kapasite: 46386 mWh
    Şuanki Kapasite: 39431 mWh (85 %)
    Dayanma Seviyesi: %2

değerler normal görünüyor jakta bir sorun olabilir dayanma seviyesi normal giriş jakını kontrol etmelisiniz temassızlık olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf

iide bu driver eski deilmi ben 1 ay önce kurdum 96 serisiydi halbuki burda 89 diyo ne iş.

ARKADAŞIM SENİN KURDUGUN DRIVER 258,96 TEMMUZDA CIKMIS BI DRIVER

BENIM LINKTE VERDİĞİ 14 EKİM 2010 ÇIKIŞLI 260,89 DRIVER I DRIVERLARDA SON RAKAMLAR 96 89 MOBILE KARTLAR YANI NOTEBVOOK KARTLARI ICIN VERILEN SEGMENT NUMARALARDIR YENI ESKI OLDUGUNU ILK 3 RAKAM BAKARAK ANLIYACAKSIN 258 Dİ TEMMUZDA BU SEFER KI 260

DRIVERI YUKLE GELİŞMLE VAR
  • quote:

birsürü site araştırdım fakat laptop için ekran kartları satan bi site hala bulamadım, nasıl satın alacağız ki? bana bu iş yatacak gibi gelmeye başladı

cesafu,kardeşim zaten bulamazsın çünkü mobil ekran kartları soyle 3 4 tane stok yapayım satayım cinsinden satıcılar bulundurmaz nedenıde kartlar zaten notebookların 1/3 fiyatında vatan computer e gidiosun yada acer hd5870 istiyorum diosun ödemeyi yapıosun yurt dısından 1 hafta içinde getirip takıolar
  • bestbuy.com da ge force satılıyor ama laptoplar için göremedim orada da bi ara ati satmış kendisi ama talepleri karşılayamayacak duruma gelince vazgeçmiş ayrıca bu aralar atinin yeni 6000 serisinin fiyatlarının düşeceği duyurulmuş 30 $ kadar falan bu ge force un yeni kartlarındaki fiyatlarla rekabet için onların fiyatlarına da bakmak lazım kardeşim :d
  • quote:

bestbuy.com da ge force satılıyor ama laptoplar için göremedim orada da bi ara ati satmış kendisi ama talepleri karşılayamayacak duruma gelince vazgeçmiş ayrıca bu aralar atinin yeni 6000 serisinin fiyatlarının düşeceği duyurulmuş 30 $ kadar falan bu ge force un yeni kartlarındaki fiyatlarla rekabet için onların fiyatlarına da bakmak lazım kardeşim :d

hd6000 ler pahalıdır ama tabiki hd5870 ler den falan iyidir :D artık bi şeyler yapıcaz :D
  • yeni driverla mafia 2 yi biraz daha rahat oynadım ama yinede bu oyun beklediğimden fazla kastı özellikle büyük çatışma sahneleri ölüm resmen
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu cihazdan kullananlara. Bu cihazın ekranı sanki minik karelerden oluşmuş gibi ve bu kareler normalden daha belirgin gibi görünüyor. Bu normal midir? Sizdeki modellerde de mi böyle? Çok yakından bakıldığında görülen piksellerden bahsetmiyorum. Ekranda eski LG LCD monitörümde düz görünen yerlerde sanki minik karelerden oluşan bir doku var. Görmesi oldukça zor. Ekrana iki karış mesafeden bakıldığında çok zor farkediliyor. Ben bunu ekranın LED olmasına bağladım ama yine de sizlere danışmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu cihazdan kullananlara. Bu cihazın ekranı sanki minik karelerden oluşmuş gibi ve bu kareler normalden daha belirgin gibi görünüyor. Bu normal midir? Sizdeki modellerde de mi böyle? Çok yakından bakıldığında görülen piksellerden bahsetmiyorum. Ekranda eski LG LCD monitörümde düz görünen yerlerde sanki minik karelerden oluşan bir doku var. Görmesi oldukça zor. Ekrana iki karış mesafeden bakıldığında çok zor farkediliyor. Ben bunu ekranın LED olmasına bağladım ama yine de sizlere danışmak istedim.

Merhabalar;

Led oldugundan kaynaklı uzaktan fark etmiosun yakına gelince minik minik karelere bolundugunu goroyorsun ayrıca ben ekran temizliği yaparken losyonu sıktıgımdada ıslak ken net bir biçimde küçük küçük karelere ayrılmıs (harita metod defterli olur ya eski (tabi küçük karelisi) aynı onun gibi)

Görüşünüz doğru ekranın Led olmasından ötürü 5739g de böyle bir durum göremedim ben mesela. 5739 larda ekran led değildi.

• Cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.

• Bir soru daha sorayım o zaman. Bu laptopun wireless performansı oldukça düşük. 5mbps'den yukarı çıkmıyor. Upload'da sorun yok. Yeni sürücü falan da bulamadım Acer sitesinde. Broadcom sanırım. Bu konuda ne yapılması gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? En azından bir 10-20Mbps falan bile olsa wireless hızı, bana yeter.
  • 25 ekim yani bugün nvidia ekran kartı yeni sürümü çıkmış. 260.89 yerine 260.99. yüklemek isteyenlere duyurulur.
  • Bu kadar kısa sürede bir güncelleme daha çıktığına göre, bir öncekinde ciddi bir sorun olmalı. Kısa zamanda yamamazlardı yoksa.
  • quote:

Bir soru daha sorayım o zaman. Bu laptopun wireless performansı oldukça düşük. 5mbps'den yukarı çıkmıyor. Upload'da sorun yok. Yeni sürücü falan da bulamadım Acer sitesinde. Broadcom sanırım. Bu konuda ne yapılması gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? En azından bir 10-20Mbps falan bile olsa wireless hızı, bana yeter.

benim 48-54 mbps arası eğer biirşey download etmek istiyorsan download hızn yeterli gelmiyorsa sana Speed Lorrd Programını indirip kurabilirsin %150 DAHA HIZLI DOWNLOAD SAĞLIYOR BEN ONU KULLANIYORUM.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.