Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar masa üstü pc im deki yaklaşık 60 gb yedek dosyalarımı notebook uma yüklemek istiyorum. İki bilgisayarı, birbirine en kolay ve en hızlı veri aktarımı sağlayabilecek şekilde bağlamak istiyorum. Bana bildiğiniz yada tavsiye edebilceğiniz yöntemler nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxable

Arkadaşlar masa üstü pc im deki yaklaşık 60 gb yedek dosyalarımı notebook uma yüklemek istiyorum. İki bilgisayarı, birbirine en kolay ve en hızlı veri aktarımı sağlayabilecek şekilde bağlamak istiyorum. Bana bildiğiniz yada tavsiye edebilceğiniz yöntemler nelerdir?

Eğer başka bir yerden yanıt alırsan buraya o yanıtı da iletir misin? (Senin duymak istediklerin bunlar değildi ama kusura bakma artık)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutkara1

quote:

Arkadaşlar masa üstü pc im deki yaklaşık 60 gb yedek dosyalarımı notebook uma yüklemek istiyorum. İki bilgisayarı, birbirine en kolay ve en hızlı veri aktarımı sağlayabilecek şekilde bağlamak istiyorum. Bana bildiğiniz yada tavsiye edebilceğiniz yöntemler nelerdir?

Eğer başka bir yerden yanıt alırsan buraya o yanıtı da iletir misin? (Senin duymak istediklerin bunlar değildi ama kusura bakma artık)

Tamam iletirim size de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orodreth Elanesse

quote:

Orjinalden alıntı: manoffuture

örnek olarak f11 i verecem.diğerleri için de geçerli bu.yani zaten bu tuşlar heryerde çalışmaz.bazı programlarda atanmışsa kullanılır.mesela firefox ta f11 yapınca tam ekran oluyo ama masaüstünde f11 bir işe yaramıyor.tarayıcından dene istersen f11 e basmayı tek başına.

kastettiğim oydu zaten firefox kullanıyorum ve f11 tam ekran yapma çalışmıyor

yokmu yardım arkadaşlar f10 f11 tek başlarına çalışmıyor hiçbir şekilde
  • quote:

quote:

Dostum bir ethernet kablosunun bir ucunu masaüstüne diğer ucunu da notebook a bağladım. Vistada ağ iletişim merkezinde parola korulmalı dosya paylaşımını kapalı duruma getirdim. Sonra ağ görüntüle den diğer pc ye bağlandım. Yanlız transfer paya uzun sürüyor biligin olsun. Küçük dosyalar ya da döküman transfer edeceksen onlar hemen geliyor...

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: manoffuture

örnek olarak f11 i verecem.diğerleri için de geçerli bu.yani zaten bu tuşlar heryerde çalışmaz.bazı programlarda atanmışsa kullanılır.mesela firefox ta f11 yapınca tam ekran oluyo ama masaüstünde f11 bir işe yaramıyor.tarayıcından dene istersen f11 e basmayı tek başına.

kastettiğim oydu zaten firefox kullanıyorum ve f11 tam ekran yapma çalışmıyor

yokmu yardım arkadaşlar f10 f11 tek başlarına çalışmıyor hiçbir şekilde

kardeş aklıma bi bu gelmişti.onu da denemişsin.başka bişey diyemicem malesef.

• Arkadaşlar bu Kensington dizüstü kilidi yuvası var ancak kilit dizüstü ile birlikte gelmedi.Bende mi böyle bir şey var yoksa herkeste mi o kilit yok?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bir ethernet kablosunun bir ucunu masaüstüne diğer ucunu da notebook a bağladım. Vistada ağ iletişim merkezinde parola korulmalı dosya paylaşımını kapalı duruma getirdim. Sonra ağ görüntüle den diğer pc ye bağlandım. Yanlız transfer paya uzun sürüyor biligin olsun. Küçük dosyalar ya da döküman transfer edeceksen onlar hemen geliyor...

Çok teşekkürler paylaşım için. Yalnız bir sorum olacak, benim laptop'da vista çalışıyor ama masaüstü'nde xp. Sen de durum neydi. Bendeki bu durum sorun yaratır mı acaba.

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanozcilingir

Arkadaşlar bu Kensington dizüstü kilidi yuvası var ancak kilit dizüstü ile birlikte gelmedi.Bende mi böyle bir şey var yoksa herkeste mi o kilit yok?

Bende de çıkmadı ama diğer arkadaşlarda çıktı mı onu bilmiyorum arkadaşım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler paylaşım için. Yalnız bir sorum olacak, benim laptop'da vista çalışıyor ama masaüstü'nde xp. Sen de durum neydi. Bendeki bu durum sorun yaratır mı acaba.

Bende ki durum ikisi de vistaydı. Xp den vista yı bilmiyorum ama dh nin forum sitesine girdiğinde "Network, İnternet ve Güvenlik" adlı bölüme tıklarsan orada görmüştüm orada sorulmuş... Bu şekilde oradan devam edebilirsin.

• Teşekkürler taxable
  • arkadaşlar bana bu bilgisayar için türkçe kurulum yedekleri lazım.. türkçe kullanan ve 3 dvd'lik sistem yedeğini almış bir arkadaş pm atabilir mi?
    ankara olursa daha kolay olur olmazsa da masraflar problem olmasın.. kısa zamanda türkçe sistem dvdleri lazım..
  • quote:

Teşekkürler taxable

Rica ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ragesoul

arkadaşlar bana bu bilgisayar için türkçe kurulum yedekleri lazım.. türkçe kullanan ve 3 dvd'lik sistem yedeğini almış bir arkadaş pm atabilir mi?
    ankara olursa daha kolay olur olmazsa da masraflar problem olmasın.. kısa zamanda türkçe sistem dvdleri lazım..

yok mu hiçkimsede sistem yedeği arkadaşlar? nerde kaldı dayanışma..
  • Merhaba arkadaşlar

disk üzerindeki bölümlendirmeleri kendi istediğimiz gibi nasıl yapabiliriz? vista disk yönetimiyle
    bunu sağlıyor sanırım ama ben yapmak istediğimde dinamik disklerde yapılamayacağına dair
    bir hata veriyor. Partition magic programında da vista ile uyum problemi var. son çare olarak
    fdisk kalıyor bu durumda da vista için ayrılmış olan X: bölümü de silinecek, acaba fdisk yapsam
    recovery cd ile yeniden problemsiz bir şekilde pc'mi formatlayabilir miyim? yada bölümlendirmeyi
    değiştiren arkadaşlar varsa nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?
  • millet bizim makinalar için çıkan en son ekran driveri nedir artı ve eksilerini yazabilecek varmı
  • quote:

quote:

arkadaşlar bana bu bilgisayar için türkçe kurulum yedekleri lazım.. türkçe kullanan ve 3 dvd'lik sistem yedeğini almış bir arkadaş pm atabilir mi?

yok mu hiçkimsede sistem yedeği arkadaşlar? nerde kaldı dayanışma..

Beytepe'ye kadar gelirsen benden dvd alabilirsin
  • selam arkadaşlar

bende 3 ay önce bu bilgisayara sahip olmuştum ama okula kayıt yerleşme filan derken ilgilenemedim bilgisayarla
    şimdi vista çıldırtıyor beni :) üstüne bide 3-5 trojan bulaşınca ... antivirüs trojan progbramı filanda yükleyemiyorum direk restart çekiyor salak salak hatalar yani işte neyse :)
    xp yüklemek istiyorum .. xp cdm var 3 tanede recovery cd si çekmiştim ilk aldığımda
    3 tanemi çekmek lazımdı 4 tanemi ondada şaşırdım ? 1 nolu cd ye baktımda şimdi boş cd :)
    bilgisayarmı çekmedi 3 tanemi olması lazımdı ?
    birde format çekmek için vista cd si çıkmadı içinden cd lerede sadece recovery çekti vista cd si filan çekmedi :S
    xp driverlarını yükledim bu arada :S

ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim format çekmek istiyorumda xp tercihim :)
  • Satılık çok temiz T7700

ilgilenen mesaj atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TopSakaL

selam arkadaşlar

bende 3 ay önce bu bilgisayara sahip olmuştum ama okula kayıt yerleşme filan derken ilgilenemedim bilgisayarla
    şimdi vista çıldırtıyor beni :) üstüne bide 3-5 trojan bulaşınca ... antivirüs trojan progbramı filanda yükleyemiyorum direk restart çekiyor salak salak hatalar yani işte neyse :)
    xp yüklemek istiyorum .. xp cdm var 3 tanede recovery cd si çekmiştim ilk aldığımda
    3 tanemi çekmek lazımdı 4 tanemi ondada şaşırdım ? 1 nolu cd ye baktımda şimdi boş cd :)
    bilgisayarmı çekmedi 3 tanemi olması lazımdı ?
    birde format çekmek için vista cd si çıkmadı içinden cd lerede sadece recovery çekti vista cd si filan çekmedi :S
    xp driverlarını yükledim bu arada :S

ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim format çekmek istiyorumda xp tercihim :)

2 tane dvd isimi görmüstü benim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.