Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, t7700 ile ilgilenen varsa üç ay önce aldığım ve şimdi ihtiyaçtan satmak istediğim jelatinli ve temiz acer için pm atabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_21603294/tm.htm
  • arkadaşlar ürünü alalı yaklaşık 4 ay fln oldu şimdiye kadar gayet memnundum fakat şimdi küçük bi sorunum var. geçenlerde xp yüklemeyi denedim yükledimde fakat naptıysam ses problemini çözemedm bende sildim tekrardan fakat o günden beri pc me masaüstünden recovery yapamıyorum olmuoyor. önceden fabrika ayarlarına geri dön dediğim zaman reset atar ve yüklemeye başlardı şimdi ise pc açılmaya devam ediyor kısacası fabrika ayarlarına geri dön diyemiyorum. bunu nası çözebilirim lütfen yardımcı olun. acaba bunun sebebi xp yi kurarken bootseck die bi dosyayla oynuyoduk acaba ondan mı kaynaklanıyor.
    teşekkürler
  • 5920g t9300 acer makınam var bır turlu turbo chache kuramıyorum sıstem gereksımlerını karsılamıyor dıye bır yanıt verıyor lutfen bu konuda yardımcı olabılırmısınız tesekkurler
  • Merhaba arkadaşlar;
    Yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum T7700 !ümde bir süreden beri sol taraftan -harddisk ten de olabilir 3-5 dk da bir "su damlaması sesini andırır bir ses "geliyor.Böyle bişeyle karşılaşan veya bu konuda fikri olan varmı.
    Şimdiden teşekkürler
  • bu başlık ölmüş.hiç yararlı bişey yok.5920g adı altında başka bir başlık var herşey allak bullak olmuş yöneticiler el atmalı bu duruma.
  • Selam

Yahu arkadaşlar benim laptopu alalı daha 3 ay falan oldu pil süresi 3 saat 15 dakika giderken şimdi 2 saatten fazla gitmiyor.Ne yapmam lazım bilen var mı?Garantiye falan götürsem değiştirirler mi acaba? Düşüncelerinizi bekliyorum.Selamlar........
  • paçalı ya katılıyorum bu başlık tamamen iptal herkes ayrı telden çalıyor kimse birbirinin sorununu çözmeye çalışmıyor herkes sürekli bişeyler yazıyor ama cevap yok.kesinlikle yönetici arkadaşlarımızn bi el ayması gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglc

Selam

Yahu arkadaşlar benim laptopu alalı daha 3 ay falan oldu pil süresi 3 saat 15 dakika giderken şimdi 2 saatten fazla gitmiyor.Ne yapmam lazım bilen var mı?Garantiye falan götürsem değiştirirler mi acaba? Düşüncelerinizi bekliyorum.Selamlar........

Değiştireceklerini sanmıyorum. Ben 5920 derneği konusu altında da soylemiştim. Ben prizli kullanımlarda pili çıkartıp oyle kullanıyorum. Bana katılmayanlar oldu notebook u tehlikeye sokarsın dendi ama alakası yok. Zaten acer ın pdf guide larını da okursanız orada da pili çıkarın diyor. Ayrıca herhangi bir voltaj azalmasında da adaptör yanar notebook etkilenmez. Bence bundan boyle sen de pili çıkararak kullan. Ben bu işlemi ilk adığımdan beri yapıyorum. Dengeli de yaklasık 3saate yakın gidiyor. Yuksek performansda ise 2saat e yakın. (Not bu süreler word excel gibi programlar açıkken yani ders çalısıp sunu hazırlarken tarafımdan ölçüldü.) Bilginize...

• başka konunun için eyazmısım buraya tasımak istedim....

arkadaşlar bir sorum olacak ben acer 5920 için hakem heyetinden iade kararı çıkarttım şimdi ne yapmam lazım tüketici mahkemesine mi başvurmam lazım ne kadar sürede tamamlanır birde bazıları kullanım miktarını düşüyorlay diyor ben laptopu alalı 5 ay olmadı zaten 2 ayı serviste geçti ben paramı nasıl geri alabirim yardım

not: 30 iş günü doldu diye il hakem heyeti iade kararı verdi tutar 2380 ytl 2189 yasal sınır geçiyor karşı tarfın itiraz etme hakkı varmış... karara
  • Arkadaslar yaklasık 3 aydır 5920g t7700 kullanıcısıyım fakat bir problemim var.Oyun oynarken ya da herhangi bir 3-D uygulama çalıstırıken ekran aniden fişten kesilmiş gibi duruyor fakat fanlar donuyor sadece ekran gidiyor yeniden baslatınca sorun devam ediyor.Sorun kesinlikle driver degil butun driverları denedim.Son gun tesadufen sıstem coktu format attın ekrankartında problem oldugundan ılk ekran kartı driver ını yukledım ve ati tool ile test ettim EKRAN COKMEDİ ama daha sonra chipset wireless driverlarını kurunca foss coktu.Acaba irq bu diye dusundum irq 16 da tam 5 tane donanım bu normal mi veya sorun ne olabilir?YARDIM LUTFEN
  • arkdaşlar bizde bu makinayı inceliyoruz şu an arkdaşım 1600 ytl ikinci elini almayı düşünüyor. nedersiniz bu fiyata değermi veya kullanıpta başka makina önerecek varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckedi -- 24 Mayıs 2008; 16:21:58 >
  • Arkadaşlar Acer 5715Z Marka laptop aldım vista kurulu ben XP kurmak istiyorum fakat kurulumda ilk başta dosya falan birşeyle yükledikten sonra şu yazı çıkıyor.

Kur, bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı.

Sabit disklerin açık ve bilgisayarınıza doğru şekillde baglanmasını, diskle ilgili dananım yapılandırılmasının doğru olmasını sağlayın. Bu işlem, üreticinin sağladığı tanılama ya da kur programını çalıştırmayı içerebilir.

Kur devam etmiyor. Kur'dan çıkmak için F3'e basın.
    Tam olarak bu hatayı veriyor ve kurulum olmuyor. Ben Biostan anlamıyorum Biosa Acer 5715Z ile F2 tuşuna basarak giriyorum eğer Biosluk bir işse açıklayarak anlatırsanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden herkese teşekkür ederim. Selametle.
  • slm arkadaşlar.. bu yaz sonu bir dizüstü almayı düşünüyorum ve düşündüklerim.. hp pavilion gq266ea veya acer 5920G..
    şuan kullandığım pc hp pav. ama bazı sorunlarla karşılaşıyorum. bazen sistem hata veriyor mavi ekranlı hata veriyor bazen web-camı çalışmıyor.. ama bugüne kadr kullandığım en rahat dizüstülerden diyebilirim.. arkadaşımda acer var ve çok memnun.. aradığım rahatlığı onda bulabilir miyim bilmiyorum.. sizce hangisi.. acer ın ısınma sorunu var sanırım.. istediğim sadece her türlü oyunu oynayabileceğim büyük hdd hızlı bir işlemci ram vs.. ama sorunsuz bi pc.. tşkler şimdiden..
  • quote:

Arkadaşlar Acer 5715Z Marka laptop aldım vista kurulu ben XP kurmak istiyorum fakat kurulumda ilk başta dosya falan birşeyle yükledikten sonra şu yazı çıkıyor.

Kur, bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı.

Sabit disklerin açık ve bilgisayarınıza doğru şekillde baglanmasını, diskle ilgili dananım yapılandırılmasının doğru olmasını sağlayın. Bu işlem, üreticinin sağladığı tanılama ya da kur programını çalıştırmayı içerebilir.

Kur devam etmiyor. Kur'dan çıkmak için F3'e basın. Tam olarak bu hatayı veriyor ve kurulum olmuyor. Ben Biostan anlamıyorum Biosa Acer 5715Z ile F2 tuşuna basarak giriyorum eğer Biosluk bir işse açıklayarak anlatırsanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden herkese teşekkür ederim. Selametle.

Xp cd sine intel sata driver ekleyeceksin.

quote:

Arkadaslar yaklasık 3 aydır 5920g t7700 kullanıcısıyım fakat bir problemim var.Oyun oynarken ya da herhangi bir 3-D uygulama çalıstırıken ekran aniden fişten kesilmiş gibi duruyor fakat fanlar donuyor sadece ekran gidiyor yeniden baslatınca sorun devam ediyor.Sorun kesinlikle driver degil butun driverları denedim.Son gun tesadufen sıstem coktu format attın ekrankartında problem oldugundan ılk ekran kartı driver ını yukledım ve ati tool ile test ettim EKRAN COKMEDİ ama daha sonra chipset wireless driverlarını kurunca foss coktu.Acaba irq bu diye dusundum irq 16 da tam 5 tane donanım bu normal mi veya sorun ne olabilir?YARDIM LUTFEN

Muhtemelen aşırı ısınmadan olabilir. Kardeşimde aynı model kullanıyor, dün el yapımı laptop soğutucusu yaptım çok fena ısınıyor.

• Arkadaşlar ben Acer 5920G-702G25MN kullanıyorum ve recovery cdlerine ihtiyacım var.Elinde olan var mı?
  • ooo bu sayfa göçmüş kimse yazmıyor.
    elimde ekim 2007 de aldığım t7700 de ekran kartının biosunu değiştim.yeni çıkan t7700 lerde olanla.
    ilgilenen varsa foruma nasıl yapıldığını yazarım.
  • arkadaşlar bende t7700 işlemcili acer 5920g var ve bazen bilgisayar kapanırken (çok seyrek) mavi ekran hatası alıyorum acaba sorun donanımsal bi hatadan dolayımı ısınmadan mı yoksa program çakışmasından dolayı mı kaynaklanıyor yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybe1day

Arkadaşlar ben Acer 5920G-702G25MN kullanıyorum ve recovery cdlerine ihtiyacım var.Elinde olan var mı?

bu recovery dvdlerini istemek moda olmuş

arkadaşlar recovery dvd'lerinde işletim sistemlerinin ürün anhtarları kayıtlı oluyor haliylefarklı bir pcde bu anahtar aktih olmuş olacak sonra arkadaş ürün anahtarını kendisininkiyle değişmezse bide onla ugraş neden gidip bir vista dvd'si alıp bilgisayarın altındaki ürün anahtarı ile aktive edip kullanmıyorsunuz hiç bir farkı yok ama ben driver dvd'si istiyorum diyorsanız forumda birçogu var acerın kendi siteside var tabiki ordanda rahatlıkla indirirsiniz daha niye dvd peşinde koşuyorsunuz

eger alt+F10 çalışmıyorsa onunda yolu var forumda anlatılmıştı ben uyguladım hatta kaydettim bir txt dosyasına unutursam diye onu vereyim istersen

Alt + F10 Aktif etme

• AS5920G-933G32MN ya ben U.s.a da yaşıyorum birşey danışmak istiyorum bildiginiz yabanci bir site warmı AS5920G-933G32MN sipariş edebilceim.www.acer.com da yok bulamadım
  • 5920g t7700 ü olanlar yardımcı olabilirmi lütfen çok acill.. benim system32 de khfCvWOG.dll ve npvmdxjm.dll adında 2 tane dosya silindi ve bu yüzden internete girmiyor. 250 gb arşivim var format da atamıyorum.bu dosyaları bana rarlayıp gönderebilirmisiniz??
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.