Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su anda sitede t7700 kulloanıcısı var mı?
  • Beytepe'ye kadar gelirsen benden dvd alabilirsin

umut kara hocam benim partitionı yer açılması için nasılsa dvdler olduğundan silmiştim dvdler arızalandı bu recovery dvdlerini bana hertürlü masrafıyla gönderebilirmisiniz hemen kendi makinemdeki şifre ile uygulayacağım lütfen yardımcı olun driverlarla ilgili sürekli sorun yaşıyorum sitesinden yüklesemde ya pci köprü hatası veriyor ya da turbo
    msn fatihkirca@hotmail.com
  • arkadaslar bendde 5920g var. fakat saglam bi vurus yedim. ilk laptop'um oldugu icin yedekleme cd filan hic bise almadim cunku bilmiyorum.
    simdi ben ne yapabilirim? yapmam gerekenleri soylermisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teski

arkadaslar bendde 5920g var. fakat saglam bi vurus yedim. ilk laptop'um oldugu icin yedekleme cd filan hic bise almadim cunku bilmiyorum.
    simdi ben ne yapabilirim? yapmam gerekenleri soylermisiniz.

arkadaslar yardim

• teski
    eğer sen hdd den partition olan bölümü silmediysen kurtarabılırsın sen bana maılımden ulas msn den goruselım sana anlatırız bunu nasıl yapıcagını erdogandivrak@hotmail.com burdan bana ulaş
  • Arkadaşlar kuzende bu cihazdan var ve satmak istiyor.İkinci el fiyatları hakkında bilgisi olan varsa bana fikir verebilir mi ? Nekadara satalım bu laptopu?
  • arakadaşlar benim laptopumun usb portları çalışmıyor.farenin usb sini takınca tanımadı diyor,aynı mause başka bilisayarda çalışıyor sorun nedir aceb?
  • 5920G bios update yaptım ekran gelmiyor.

selamlar
    arkadaşlar 5920G var. sitesinden bios update programını çektim. eski biosun yedeğini alaraktan güncelle düğmesine bastım tabi öncesinde sadece eski biostan daha yeni bir sürümse güncelle diye bir seçenek vardı gelişmiş seçeneklerde onuda seçtim. son adımda flash a yazarken en başta daha bişi yazmadan takıldı hata verdi. sonra bilgisayarı resetledim. f2 ile biosa girmedi ki f2 ye basın yazısıda çıkmıyordu ama bios şifremi isteyip windowsa devam ettim. bu sefer güncellemeyi yaptı. resetledi. ama ekran gelmiyor. anladığım kadarıyla anakart devreye girmiyor. çünkü dvd rom dan ses geliyor onun dışında ne harddiski çalıştırıyor nede başka bişeyi. ve bataryayı takınca prizde ise bataryamın tam dolu ve yeşil olmasına rağmen turuncuya dönmüş olmasıydı. sorunumu nasıl çözebilirim..

acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, iyi forumlar..

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.