Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR SELAM BEN ASPİRE 5920G ALDIM T7700 BILGISAYARIMI ACINCA ILK EKRAN 600X800 ACILYO HER SEFERINDE TEKRAR 1280X800 ZÜ SECYORUM AYRICA BILGISAYARIM-> DONANIM-> AYGIT YONETİCİSİ DE D,GER AYGITLARDA TEMEL SİSTEM AYGITI ADINDA 3 BOLUM VAR EN ONEMLII OLAN BU İLK ACTIGIMDAKI EKRAN SORUNU TEREKURLER ABILER SIMDIDEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

yok umut abi nerdeee.... hiç bir yerde yok.. bekliyoruz (en azından kendime adıma söyleyeyim bekliyoruuummm) gelsin diye....
    kadom kardeş, sen ne oynadın ve kaç saat oynadın yahu... makina maynak ısınmış öle...

Cehennemli şu tartışmaları dikkatle takip et:

quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

penryn lı t9300 modelı TR ye geldı sanıorum fıyat 1800 dolardı

ama sadece dvd yazıcı vardı

blueray yazıcı olursa fıyat asla 2.000 dolar altına ınmez

ewet bu bilgisayarın yurdışı ile türkiyeye gönderilen modelleri birbirinden farklı...

yurtdışana 320 gb HDD ve blueray yazıcılı modeli gönderilirken türkiye ye

250 GB HDD. ve dvd yazıcılı modeli gönderiliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: alpermansour

acer 5920G-702G25MN t7700 512 mb 8600 gt modelini almak istiyorum ama istanbulda hic bir yerde bulamadim heryerde stoklarda yok gozukuyor nerde satıldıgını bilen varmi?
    2200-2400ytl'ye kadara alicam lutfen yardimci olunuz

dostum bu modelden bende alacaktım ancak türkiyede her yerde stoklarda tükenmiş. Ancak 1 hafta içinde stoklara girecek yeni bir ürün var T7700 modelinin aynısı üstelik 3 GB ram ve 2,5 Ghz. hıza ulaştırmışlar Acer 5920g T9300 modeli hemen hemen aynı fiyat .Satılan yere göre 2400-2800 ytl arasında değişiyor. bu modelden almayı düşünüyorum ben sende kaçırma derim.

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=21127949&toStyle=tm

• gördüm o modelihttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72087
    ama 2600 ytl hepsiburada.com da, çok pahalı, ben çalışmıyorum daha,babam emekli olacak,emekli ikramiyesi ile alacağız, bizimkiler 2000 ytl yi geçmesin diyordu 2300 e zor ikna ettim şimdi de 2600 e ikna etmek baya zor olacak umut abi... :(
    ayrıca 2.5 ghz hızın yanında işlemci belleğini 4mb tan 6 mb a çıkarmışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 13 Şubat 2008; 21:55:13 >
  • quote:

gördüm o modelihttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72087
    ama 2600 ytl hepsiburada.com da, çok pahalı, ben çalışmıyorum daha,babam emekli olacak,emekli ikramiyesi ile alacağız, bizimkiler 2000 ytl yi geçmesin diyordu 2300 e zor ikna ettim şimdi de 2600 e ikna etmek baya zor olacak umut abi... :(

Bence gerçekten bekleyin, Intelin yaptığı tik-tak politikası doğrultusunda çıkardığı bir işlemci var üstünde, sadece nanometrik açıdan gelişim var. Bir miktar daha az ısınır, oda bir miktar. Daha önce benim de kullandığım Pentium D serisi 90 nm'den 65nmye geçişte ki Tik kısmıydı ve performans açısından Pentium 4den pek bir farkı olmadı. Bütçenizi bence daha akıllıca kullanın ve saklayın, bekle bekle nereye kadar diyeceksiniz ama alacaksanız o zaman T7700lü olan modelde aynı performansı verecektir. Alacak arkadaşlar genel olarak bu konuda düşünmeli bence, ben olsam almazdım hele ki Pentium D gibi bir hatadan sonra hiç almazdım, karar sizin bekleyemem diyorsanız alın ama T7700lü model bulun bence aynı performans olacaktır diyorum önceki deneyimlere dayanarak.

• Arkadaşlar ben COD4 ü hiç sorunsuz şekilde oynadım yaw,ayarlardan da kısmadım 1024*760 çok rahat oynadım,elim baya bi yandı ama COD4 e değerdi doğrusu ben PES8 i rahat oynayamıyorum ekranın ortasında flu şeklinde bi çizgi oluşuyo,microsoft flight simulator de düzgün çalışmadı (zaten oyun zor,güzel deil de :p hemen çamur atayım da bizim makinelerin ayıbı kapansın biraz )

sevilay_glryz hocam ekran sorunu diye tabir ettiğin olay bende de oluyor,aslında sorun da değil yani,vistadan kaynaklanan bir hatadır muhtemelen,nasıl çözülecek bende bilemiyorum.
  • arkadaşlar bende kasmak açısından şöyle bişey yaptım.5 ie ve 5 firefox penceresi açtım.üstüne media player.en büyük asal sayıyı içeren word dosyasını attım.norton u açık bıraktım.webcamı çalıştırdım.bunlarında üstüne resident evil 4,motogp2 ve colin mcrae dirt ü açtım.şimdiye kadar açtıklarımın hepsi aynı anda çalışıyordu.oyunlar arasında alt+tab ile geçiş yapıp değiştire değiştire oynadım gayet akıcı bir şekilde.çözünürlükler 1024*768 olarak çalıştı ve medium ayarlarda oynandı bunlar.işlemci sıcaklığını da bu arada everestten sürekli kontrol ettim.95 C yi geçmedi.ekran kartı içinde geçerli bu.tek sorun fanın hayvanlar gibi bağırmasıydı ki bu da sorun mu bilmiom bu kadar kasmaya??

nasıl??

• quote:

Orjinalden alıntı: manoffuture

arkadaşlar bende kasmak açısından şöyle bişey yaptım.5 ie ve 5 firefox penceresi açtım.üstüne media player.en büyük asal sayıyı içeren word dosyasını attım.norton u açık bıraktım.webcamı çalıştırdım.bunlarında üstüne resident evil 4,motogp2 ve colin mcrae dirt ü açtım.şimdiye kadar açtıklarımın hepsi aynı anda çalışıyordu.oyunlar arasında alt+tab ile geçiş yapıp değiştire değiştire oynadım gayet akıcı bir şekilde.çözünürlükler 1024*768 olarak çalıştı ve medium ayarlarda oynandı bunlar.işlemci sıcaklığını da bu arada everestten sürekli kontrol ettim.95 C yi geçmedi.ekran kartı içinde geçerli bu.tek sorun fanın hayvanlar gibi bağırmasıydı ki bu da sorun mu bilmiom bu kadar kasmaya??

nasıl??

Laptopu teslim iade almak için yarın bir ekip yollayacağız.... Şaka bir yana çok yüklenmişsiniz bilgisayara ve fan sesi normaldir

• bu arada film açtığımı da söylemeyi unutmuşum.taş gibi laptop walla allah hepimizinkini nazarlardan saklasın
  • Herkese merhabalar,

Dizüstü bilgisayarımı alalı 2 hafta kadar olmasına rağmen daha açıp bir kaç dakika bakmaktan başka hiçbir şey yapmadım.Çünkü XP yüklemiyi düşünüyorum ve şimdi sizlerden yardım istiyorum.

XP yüklemeden önce yapmam gerekenleri tecrübeli arkadaşlar özetleyebilirler mi?Bir zahmet.Şunu sakın unutma şöyle yap falan diyecekler var mı?Bir soru da Acer'ın kendine ait programlarını falan Xp'yüklersem tekrar masaüstünde görebilecek miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Force

quote:

gördüm o modelihttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72087

Bence gerçekten bekleyin, Intelin yaptığı tik-tak politikası doğrultusunda çıkardığı bir işlemci var üstünde, sadece nanometrik açıdan gelişim var. Bir miktar daha az ısınır, oda bir miktar. Daha önce benim de kullandığım Pentium D serisi 90 nm'den 65nmye geçişte ki Tik kısmıydı ve performans açısından Pentium 4den pek bir farkı olmadı. Bütçenizi bence daha akıllıca kullanın ve saklayın, bekle bekle nereye kadar diyeceksiniz ama alacaksanız o zaman T7700lü olan modelde aynı performansı verecektir. Alacak arkadaşlar genel olarak bu konuda düşünmeli bence, ben olsam almazdım hele ki Pentium D gibi bir hatadan sonra hiç almazdım, karar sizin bekleyemem diyorsanız alın ama T7700lü model bulun bence aynı performans olacaktır diyorum önceki deneyimlere dayanarak.

doğru mu anladım,teyit etmek için soruyoru. yani bu T9300 modeli Pentium D gibi bir fiyasko.. onun için T7700 modeli gelene kadar bekleyip onu alın diyorsun? bu arada nova bilg.ın stoklarına girmiş T7700, ama daha vatanda tekmarda vs yok. novaya geldiyse bu firmalarada gelir. yakın bir zamanda izmirde de olur diye düşünüyorum. birkaç hafta daha bekleyeceğim eğer gelmezse izmire ank.dan alacağım..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The Force

quote:

doğru mu anladım,teyit etmek için soruyoru. yani bu T9300 modeli Pentium D gibi bir fiyasko.. onun için T7700 modeli gelene kadar bekleyip onu alın diyorsun? bu arada nova bilg.ın stoklarına girmiş T7700, ama daha vatanda tekmarda vs yok. novaya geldiyse bu firmalarada gelir. yakın bir zamanda izmirde de olur diye düşünüyorum. birkaç hafta daha bekleyeceğim eğer gelmezse izmire ank.dan alacağım..

Ben de The Force'un dediklerinden aynı sonucu çıkardım senle ve bana mantıklı geldi. Bi de genel olarak şöyle bir şey var, piyasada en üst model olarak bulunan ürüne manyak fiyat çekiyorlar. Yani genelde bir serinin en üst modelini almak biraz gereksiz paraya mal olabiliyor. Ama ben bu işin uzmanı değilim tabi ki. Novabilgisayar'a gelmişse oradan al bence. Ben oradan alacaktım. Onların fiyatları genelde daha uygun oluyor. Sanırım sürümden kazanıyorlar. Onlarla ilgili araştırma yapmıştım forumlarda, olumsuz bir şey diyen bulmamışım ama bazı olumlu yorumlar vardı diye hatırlıyorum. Bir de adamların adresi belli yeri yurdu belli. Fakat sen Ankara'da değildin de mi?

• evet ben izmirde oturuyorum. ve almadan önce alacağım o kapalı kutunun içeriğini yani notebook u elime alıp herhangi birşeyi var mı dye inceleyip almak istiyorum.onun için ilk tercihim izmir ama birkaç hafta içinde izmire gelmezse novadan alacağım mecbur. büyük ihtimal ank. gidip de alırım.. bilmiyorum şu an. ama işin ilginç yani netten baktığımda şu an sadece nova bilg.da var görünüyor. eğer bu ürün TR ye geldiyse neden sadece nova bilg.da var onu anlamış değilim. acer.com.tr den bakarsanız 4-5 tane ithalatçı firma var TR'de. bunlardan üçünün izmir ank ve ist.şubeleri var. diğerleri sadece ank ve ist. ayrıca hepsinin merkezi ist.. yani ist.daki firmalarda daa yok görünüyor ama nova da var. bu da garip geldi bana...
  • @cehennemli @umutkara1

Fos demiyorum, sadece 65nm Core 2 duolardan başarım açısından bir farkı olmayacak diyorum. Core 2 Duo 65nmler neyse onun daha az ısınan, daha az enerji tüketen versiyonu. Ama bu performans yetiyor diyorsanız alın derim, fakat kuyruğuna kadar gelmişken yeni modelin beklemekte fayda var, yeni modeller ayrıca eski modellerin fiyatınıda aşağıya çeker T7700 modeli gelir mi tekrar bilmem o gelene kadar yeni seri intel işlemciler gelecektir bence
  • Merhaba Arkadaslar aşağıda belirttiğim husus hakkında Force kardeşe bir mesaj attım ama birde sizin yorumunuza ve tecrübeniz dogrultusunda vereceğiniz tavsiyeyi dinlemek isterim.

Simdi arkadaslar benım sıkıntım bilgisayarı aldıgımda (t7700 ilk parti) fark etmedim ancak 2 hafta sonra gunde 1-2 dk ekranımda lcd de kırmızılıklar-pempelikler oluşmaya basladı tüm ekranı kaplayan yıldırım gibi ince cizgiler oluştu dedim tekrar etmiyor demekki sorun yok derken zamanla hafta da bir 3 gunde 1 gunde 5-6 kere 10 ar dakikalık periodlara cıktı laptopu alalı 4 ay oldu. Bende ürünü 3 gün önce bizzat elden Tpm teknoloji servisine götürdüm. Son öğrendiğim haber canımı sıktı. Kesin sorunu tespit edememekle beraber ekran kartı ve lcdnin bazı kablolarında sıkıntı olabileceğine kanaat getirilmiş ve sipariş verilmiş ancak 30 güne kadar gelememe durumuda olabilirmiş bu durumda bana bir rapor vereceklerini ve ürünü bire bir değiştirebileceğim söylendi aldığım firmadan (exa)
    Yanlız t7700 artık tarih oldu hiç bir yerde yok bu adamlar kalkıp 8600 gslık bir model ile değişime beni zorlarlar mı?
    Birde aldıgım gunun kosullarına gore suan t9300 cıkmıs 100 dolar fark var en kotu durumda o farkı verip o modeli alabilir miyim?(ben okumadım ama tüketici kanununda değişen ürünün birebir eşi veya bir üst modeli farkı karsılığında verilir gibi bir madde var diyorlar bu dogrumu?)
    Yorumlarınızla beni aydınlatırsanız sevinirim.

• t7700ler tekrar gelmeye başlıyor galiba nova bilgisayarın stoklarına tekrar girmiş.ayrıca daha dusuk bi modelle değiştirmeye zorlayacaklarını düşünmüyorum.
  • ereyon.com.tr yede gelmiş, şimdilik nova ve ereyon da var... hadi gel artık izmireeeeeeeee.........
  • ah ah.. AS5920G 702G25MN yerine 702G25HN modelini getirseler ya.... kalite görse millet, HD DVD, TV kartı vs falan da var işlemciram olarak 702G25MN ile aynı ama ekstra özellikleri var. TR ye neden gelmiyor böyle üst sınıf cihazlar...

arkadaşlar merak ediyorum. bu 5920g hd dvd okuyor mu? yazmayı geçtim.. yazmadığı belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 14 Şubat 2008; 20:26:12 >
  • quote:

ah ah.. AS5920G 702G25MN yerine 702G25HN modelini getirseler ya.... kalite görse millet, HD DVD, TV kartı vs falan da var işlemciram olarak 702G25MN ile aynı ama ekstra özellikleri var. TR ye neden gelmiyor böyle üst sınıf cihazlar...

arkadaşlar merak ediyorum. bu 5920g hd dvd okuyor mu? yazmayı geçtim.. yazmadığı belli...

Ben okuyor diye biliyorum, dahası sen yazmadığını nereden biliyorsun. HDMI çıkışı var makinede o zaman hd dvd de oynatmalı yoksa o çıkış ne için konulacak?
  • hdmi scart girişinin yerini alıyor abi. eski tv.ler scartlı yeniler hdmi lı
  • arkadaslar Acer 5920g aldim ve sol taraftaki kisayoltuslari olan launch pad dalgasi calismio acaba neden napmak lazim sizce
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.