Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WildGenie

Bu modeli aldığım baya bir zaman oldu. Makine Güzel Ama Ben Perfonmansından Memnun Değilim. Disk Hızı Çok Düşük Geldi Bana. Disk Hızı Düşük Geldiği İçinde İşlemlerimde Baya Yavaşlama Oluyor. Çok Fazla Program Yüklü Olduğu İçinde Makinem Bayaa Bir Geç Açılıyor. Millet Dalga Geçiyor Benimle Makinenin Açılışını Beklerken. Makine Açılırken %75 Ram Kullanarak Açılıyor. Ram İlavesi Düşünüyorum Ama Üzerinde 2 Tane 1GB'lık Ram Olduğu İçin Ne Yapacağımı Kara Kara Düşünüyorum. Fiyatı Uygun 677 Mhz.'lik Ramler Var. Ama Perfonmansı Etkileyeceğini Düşündüğüm İçin Alamıyorum. 800 Mhz. Board Destekliyor Olması Lazım Ama Güvenemiyorum. İki Ucu ... Deynek Yani. Makineye 64 Bit Vista Kurdum Crysis'ide 64 bit Versionunu Çalıştırdım Benchmarklarda Yüksek Bir FPU Beklerken Şok Oldum. Ekran Kartı Sürücüsü Ne Kullansam Diye Düşünüyorum NVDIA'nın Son Sürümlerini inf Dosyasıyla Oynama Yapıp Kuruyorum. Vista Perfonmans Testinde Rakamları Artırmayı Başardım. Ama 2d Perfonmansı Bana mısın Demiyor (4.6) . Ekran Kartını Overclock Yapmak İstemedim Zaten Deli Gibi Isınıyor. Perfonmans Artışı İçin Nasıl Bir Ayar Yapsam Bilgisayarıma Bilemiyorum Çok Şey Denedim.

Öncelikle harddisk performansı son derece yeterli, performansa etkisi kullanıcıların gözle göremeyeceği kadar düşük oranda. Oyun performansına etkisi ise yükleme ekranlarında gene farkedilmeyecek düzeyde az ve oyun içinde SIFIR. Açılışta olanlar kesinlikle Vista ve Acer Empowering programı sebebiyle oluyor, birde Norton yüklüyse zaten makine işkence altında demek. Empowering programını kaldıırıp deneyen var mı bilmiyorum ama elimiz mahkum gibi duruyor ona. Board 800 mhz FSB destekli ram değil, Ram 667 mhz DDR2 olarak takılabilir en fazla, 32 bitlik bir işletim sistemi ile en fazla 3gb Ram kullanabilirsiniz zaten dolayısıyla 1 gblık 667 mhz hızında ve tercihen markası diğer Ramlerle aynı olan bir Ram alabilirsiniz, ben olsam yapmazdım ama. Sebebi ise 2 rami çift kanal kullanırken 3 rami tek kanal kullanabilirsiniz ve buda çift kanala göre daha az performans sağlayacaktır.

Vistanın hızlanması için özellikle Sidebarı boşaltın hatta mümkünse tamamen açılmasını engelleyin, başlangıçtaki gereksiz programları kapatın ve Norton kullanıyorsanız onun yerine Nod 32 yada Kaspersky gibi sistemi daha az yoran ve daha az kaynak yiyen başarılı çözümleri tercih edin.

Nvidianın son Driverı performansı yükseltecektir fakat Vista puanlamasının inanın hiçbir önemi yok. Crysis konusunda ise şok olacak hiç ama hiçbirşey yok, bu bir laptop ve Crysis 8800gt gibi bir kartı zorlamak için Benchmark olarak kullanılan bir oyun, varın gerisini siz düşünün. Buna karşın oyunu oynayabilmemiz bence son derece güzel bir olay. Eğer bu performans size yetmiyorsa laptop alarak çok çok yanlış bir tercih yapmışsınız maalesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Ya arkadaşlar bu üründen şu anda bulabileceğim biyer yok mu gerçekten?Bu nasıl bişey anlamadım.Bu kadar talep var ama nasıl hiçbiyerde olmazOlmamasının sebebi ne,yeni modeller gelecek diye mi ki?Ve bu modeller ne zaman gelecek,fiyatları nasıl olacak,bişey de belli değil.Anlamadığım şeylerden diğeri de daha dandik modellerin heryerde bulunabilmesi.Bir de arkadaşlardan bazıları asusla acer arasında kalmışlar;açıkçası bu ara ben de aynı tereddüt içindeyim ama asusa daha bi meyilliyim.Bu ekran açıklığı konusu da benim asusa meyilli olmamaın ayrı bi sebebi.Benim için malzeme kalitesi performanstan da önce gelir.O kadar para veriyosun babannelerimizin eskiden çamaşır yıkadığı leğenlerın plastiği gibi esniyo ekranı,tuşları göçüyo,bu nedir yaa.Bu forumda yok ama arkadaşlardan birinin verdiği linkte var fotoğraf.Bazı arkadaşlar bunu pek umursamamışlar ama böyle absürt bişey benim tolerans sınırımı aşıyo.Ben bunu saygısızlık olarak görüyorum,kimse kusura bakmasın.Sony bu konuda gerçekten 1 numara,hiç elinize bi vaio laptop aldınız mı,ince ve şık tasarımını,malzemesinin ve ekranının kalitesini hissettiniz mi?Hissettiyseniz ne demek istediğpimi anlarsınız.Asuslarda da çok komik bi sorun var,bilek koyduğun kasa renginin 5 ayda griden siyaha dönmesi.Böyle bişey olabilir mi yaa?
    Ben bu tür sorunları ülkemizin bu büyük firmalar tarafından gelişmemiş bi Asya ülkesi olarak görülmesine ve saygı gösterilmemesine bağlıyorum.E bizde de para yok bunlara tamah ediyoruz,yapçak bişey yok.Neyse bu kadar yakınma yeter herhalde.Ben asus f3sa modelini nerde bulabilirim bu konuda bi bilginiz var mı?Yani vatanda,bimekste teknosa da var mı stoklarda?

Maalesef stoklar çoğu yerde yok. Vatanda bugün kampanya var kaçırılmayacak düzeyde bir indirim yapmışlar. Yeni model geleceğide kısa vade de kesin birşey değil, bir açıklama yapmaya gerek duyacaklarınıda sanmıyorum. Söylediğiniz firmaların stok bilgileri internet sitelerinde mevcut.

Bu sorunlar sadece ülkemizde olmuyor yurtdışında da yaşanabiliyor bizi küçük görmeleri gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu ekran çıkıklığı olayına çok takanlardansınız anlaşılan, tamam hiç hoşbirşey değil ama siz ekrana 90 derece açıyla yukardan mı bakıyorsunuz ? Bir eksiklikte yaşatmadıktan sonra bence önemli bir hata sayılmaz, ne fabrika çıkışı hatalar oluyor bununla kıyaslanınca bu ufak birşey. Vaiolar bu fiyata bu performansı vermiyor, malzeme kalitesi yüksek bir Vaio parasına alınabilecek en güçlü laptoplar listesinin ilk 20sinden 10 unu alabiliriz. Kalitesi tartışılmaz ancak daha çok taşınılabilirlik ön planda tutulmuş Vaiolarda performans olarak kıyaslayamayacağımız için örnek vermek yanlış olur.

• çok satılan bir modeli neden bol bol getirtmezler ki ???
    anlamıyorum..ilk zamanlarda 7500 modeli sonra 7700 sık sık bulunmaz oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

ya beyler size bişey sorucam bendede bu makinadan var fakat ben xp kullanmak istiyorum.

ama xp driverları yok..

burda sorunsuz olarak bunu halletmiş ve xp kullanabilen biri var mı ? varsa driverları nerden buldunuz ?

ben daha önce vistayı kaldırıp xp kurayım dedim ama tam verim alamadım makina aptallaştı biraz bazı programlar çalışmadı falan.Yani sorunsuz bi şekilde kurup tam verim alamadım.

Bu yüzden tekrar vista kurmak zorunda kaldım.Ama hiç memnun değilim vistadan acayip gereksiz bi işletim sistemi bana göre.

Al benden de o kadar. Bu vista'nın allah belasını versin. Manyak bir makinemiz var ama istediğimiz performansı alamıyoruz. Bence makine iyi ama vista falan yavaşlatıyor. Bir The Force'un dediği gibi daha hafif antivir'ler kullanılabilir. Makine iyi bence.
    Vista

• quote:

Orjinalden alıntı: müdür

çok satılan bir modeli neden bol bol getirtmezler ki ???
    anlamıyorum..ilk zamanlarda 7500 modeli sonra 7700 sık sık bulunmaz oldu...

Daha önceden bana Viking bilgisayarla görüşmeleri sonucunda Eksen bilgisayar Türkiyeye verilen kotayla alakalı olduğunu söylediklerini iletmişti, Acer sanırım Türkiyeye yeni modellerdede bol kota tanımadı ve sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir bakıma alacak olanlara belkide iyilik oluyor, bekleyenler yeni modellere kavuşacaklar aynı paraya -ilk başta aynı para olmasa bile-, ama yurtdışındaki gibi çeşit bolluğuna da hayır demeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutkara1

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

ya beyler size bişey sorucam bendede bu makinadan var fakat ben xp kullanmak istiyorum.

ama xp driverları yok..

burda sorunsuz olarak bunu halletmiş ve xp kullanabilen biri var mı ? varsa driverları nerden buldunuz ?

ben daha önce vistayı kaldırıp xp kurayım dedim ama tam verim alamadım makina aptallaştı biraz bazı programlar çalışmadı falan.Yani sorunsuz bi şekilde kurup tam verim alamadım.

Bu yüzden tekrar vista kurmak zorunda kaldım.Ama hiç memnun değilim vistadan acayip gereksiz bi işletim sistemi bana göre.

Al benden de o kadar. Bu vista'nın allah belasını versin. Manyak bir makinemiz var ama istediğimiz performansı alamıyoruz. Bence makine iyi ama vista falan yavaşlatıyor. Bir The Force'un dediği gibi daha hafif antivir'ler kullanılabilir. Makine iyi bence.
    Vista

arkadaşım çok doğru söylüyorsun zaten benimde canımı sıkan olay o.

aklımda ilk etapta t7500 varken biraz daha performans adına gidip bunu aldım.Aslında makinanın öz. çok iyi yani hiç pişmanlık duymadım ve aldığıma memnunum .buna ek olarak piyasada bu öz. barındıran başka notebook yok üstelik bu fiyata.

Ama kahrolası vista çıktığı güne lanet olsun makinanın canına okuyor.Ve malesef xp driverlarıda bulunmuyor ben bu işe bi çare bulamadım.

Xp kurmuştum makineye fakat dediğim gibi tam randıman alınmıyor , çakışan programlar oluyor vesaire...yani hakkını vererek kullanamıyosun.

Hal böyleyken vista kullanmak zorunda kalıyosun daha doğrusu zorunda bırakılıyosun ama bu seferde vistayla cebelleşiyosun.10 kere soru soruyo her b.ka , makinanın canına okuyor , hiç kullanışlı değil , bir sürü gereksiz sittinsene kullanmayacağım ıvır zıvır dolu , tam bir keşmekeş tam bir görüntü kirliliği ve kalabalık , üstelik zamanla alışılabilecek gibide değil kısacası KABIZ yani..

Böylece iki şekildede makinanın hakkını vererek kullanamıyorum , binbir umutla aldığım canavarın performansından yararlanamıyorum.Yemin ediyorum aleti çantasına kaldırdığım zaman hiç açıpta vistayla uğraşmak içimden gelmiyor içerdeki odada kıytırık bi masaüstü bilgisayar daha var Allahtan işimi onla görüyorum . Aldım ama kullanmıyorum..

Bide şöyle bişey varki xp kurduğum zaman kaspersky yüklemiştim bana kalırsa en iyi avti v. programı .Gerçekten 1 numara bana göre herşeyi anlaşılabilir ve basit en önemlisi makinayı kasmıyo ve çok başarılı.

Ama geçenlerde orjinal norton 360 aldık evde bir kaç makinaya birden kuralım diye.Şimdi halimi düşünün benim hem vista hem norton . Niye açmak gelmiyo içimden anlamışsınızdır belki biraz..BU vistayı çıkaranın ben taaa .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 7 Şubat 2008; 2:44:00 >

• Merhaba arkadaşlar,

Maalesef benim 5920G bir süre önce arıza çıkardı ve şu an servislerde sürünmekte... (İşimle uğraşırken birden dondu ve uzun bir süre pc cevap vermedi, bende kapattım. Bir daha da açılmadı. )

Teknik servisiyle ilgili bazı görüş ve önerilerimi size aktarmak istiyorum;

- Eğer teknik servise göndermeniz gerekirse, kesinlikle bir aracı kullanmayın. Eğer mümkünse direkt olarak Acer'in yetkili servisi olan "TPM Teknoloji"ye kendi elinizle teslim edin. (Aldığınız satıcıya verirseniz, 1-2 hafta da yollarlar mı bilinmez... Yada bulunduğunuz şehirde Acer servisi varsa yine oraya vermeyin, çünkü onlarda "TPM Teknoloji"ye yollayacaklar, benimkini göndermek 4 gün sonra akıllarına gelmiş!? Ki ben burada bekliyorum, bitirmem gereken bir tez var! Çok zaman kaybetmek istemiyorsanız kesinlikle kendi ellerinizle servisine teslim edin!)

- Eğer kendi ellerinizle teslim etmek gibi bir olanağınız yoksa tpmteknoloji.com.tr adresine girerek, "Arızalı ürün gönderimi" parametrelerini takip edin, ürününüzü kendiniz gönderin. (Eğer zamandan kazanmak istiyorsanız.)

Bunun dışında telefonla aradığınız da "müşteri hizmetleri" oldukça ilgili davranıyor ve sorunlarınıza anında çözüm üretebiliyorlar. Şu ana kadar herhangi bir şikayetim olmadı.

Şimdi beklemedeyim. Umarım 30 iş gününü sonuna kadar kullanmazlar da, bir an önce teslim ederler... Hep birlikte neler oldu, neler bitti göreceğiz, görüşlerimi buraya aktaracağım. Böylece servisiyle ilgili bilginiz bulunur. Şu ana kadar tam not verdim... Ama her geçen gün notum düşebilir.

• arkadaşlar bu makineden tam performans alabilmeniz için recovery den değil de kendiniz bir windows vista yüklenemiz gerekiyor.
    Ben bu konuda şanslıyım okul kullanmamız için windows vista business verdi.
    temiz şletim sistemini kurduktan sonra sürücü kurmadan önce vista sp1 i kurun beta olsun farketmez.inanın sonradan yüklenen uygulamalarda çok az sorun çıkıyor.sonra da en güncel sürücüleri yükleyin pek bir sorunla karşılaşmazsınız diye düşünüyorum.
    en gayet performanslı kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Au

Merhaba arkadaşlar,

Maalesef benim 5920G bir süre önce arıza çıkardı ve şu an servislerde sürünmekte... (İşimle uğraşırken birden dondu ve uzun bir süre pc cevap vermedi, bende kapattım. Bir daha da açılmadı. )

Teknik servisiyle ilgili bazı görüş ve önerilerimi size aktarmak istiyorum;

- Eğer teknik servise göndermeniz gerekirse, kesinlikle bir aracı kullanmayın. Eğer mümkünse direkt olarak Acer'in yetkili servisi olan "TPM Teknoloji"ye kendi elinizle teslim edin. (Aldığınız satıcıya verirseniz, 1-2 hafta da yollarlar mı bilinmez... Yada bulunduğunuz şehirde Acer servisi varsa yine oraya vermeyin, çünkü onlarda "TPM Teknoloji"ye yollayacaklar, benimkini göndermek 4 gün sonra akıllarına gelmiş!? Ki ben burada bekliyorum, bitirmem gereken bir tez var! Çok zaman kaybetmek istemiyorsanız kesinlikle kendi ellerinizle servisine teslim edin!)

- Eğer kendi ellerinizle teslim etmek gibi bir olanağınız yoksa tpmteknoloji.com.tr adresine girerek, "Arızalı ürün gönderimi" parametrelerini takip edin, ürününüzü kendiniz gönderin. (Eğer zamandan kazanmak istiyorsanız.)

Bunun dışında telefonla aradığınız da "müşteri hizmetleri" oldukça ilgili davranıyor ve sorunlarınıza anında çözüm üretebiliyorlar. Şu ana kadar herhangi bir şikayetim olmadı.

Şimdi beklemedeyim. Umarım 30 iş gününü sonuna kadar kullanmazlar da, bir an önce teslim ederler... Hep birlikte neler oldu, neler bitti göreceğiz, görüşlerimi buraya aktaracağım. Böylece servisiyle ilgili bilginiz bulunur. Şu ana kadar tam not verdim... Ama her geçen gün notum düşebilir.

Kesinlikle katılıorum ben 2.ciye yolladım servise bu güne kadar gördüüm en ilgili ve hızlı servsilerden biri ben exa aracılığı ile yolladım sağ olsunlar 2gün daha yolladılar ilk seferde tam bi haftada geldi gelme zamanı hafta sonuna gelmeseydi daha hızlı olur. Şimdi geleyim eksiye neden 2.ciye serviste cihazım. Birincide ekran ışım sönmüştü o yapılsın die yollandı fakat bu sırada karışıklık olmuş ve cihazıma 8cell yer,ne 6 cell pil takılmış ve ekran biraz aralık kalmış Aslında çok memnun kaldım alakalarından ilgilerinden yol göstermekerinden ama böle bi hata olması canımı çok sıktı arada böle saçmalıklarda olabilio işte

• quote:

Orjinalden alıntı: _turhany_
    Kesinlikle katılıorum ben 2.ciye yolladım servise bu güne kadar gördüüm en ilgili ve hızlı servsilerden biri ben exa aracılığı ile yolladım sağ olsunlar 2gün daha yolladılar ilk seferde tam bi haftada geldi gelme zamanı hafta sonuna gelmeseydi daha hızlı olur. Şimdi geleyim eksiye neden 2.ciye serviste cihazım. Birincide ekran ışım sönmüştü o yapılsın die yollandı fakat bu sırada karışıklık olmuş ve cihazıma 8cell yer,ne 6 cell pil takılmış ve ekran biraz aralık kalmış Aslında çok memnun kaldım alakalarından ilgilerinden yol göstermekerinden ama böle bi hata olması canımı çok sıktı arada böle saçmalıklarda olabilio işte

Gözümü korkuttun diyebilirim.

Aslında servisi aramayı düşünmüyordum, fakat internet sitesinden laptopun son durumu nedir diye bakayım dedim. Fakat modeli yanlış yazılmıştı, 5500'lü bir şeydi, unuttum şimdi. Bende herhangi bir hata olmasına karşılık aradım.

İlk aramamda ürünün ne durumda olduğunu, hangi aşamada olduğunu sordum. Ardından modelinin yanlış yazıldığını belirttim. Ve herşey bunu belirtmemle başladı. Müşteri temsilcisi özür dileyerek bir yanlışlık olduğunu belirtti ve modelinin 5720 gibi birşey olduğunu söyledi, haliyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü. İnternet sitesinde gördüğüm yanlışı düzelteyim derken, adamların dediği beni iyice dumur etti.

İlk başta seri no istediler ve verdim, sonra check ettiler, ardından bu ürünün yine 5970 olduğunu, 160GB hard disk bilmem ne, bilmem ne sıraladılar. Ben diyorum; "Hayır! Laptopum 5920G, T7700 işlemcili ve 250GB felan dedim.", adamlar diyor bizdeki ürün bu...

Bu aşamadan sonra bende kayış koptu, telefonu kapatıp direkt laptopu verdiğim servisi aradım. E insanın aklından bir sürü senaryo geçiyor haliyle... Uzun uzun derdimi anlattım ve çözümlenmesini istedim. Ne deseler beğenirsin, sen görüştüğün kişinin ismini ver onunla görüşeyim. Be adam oradaki bir çalışan, bir müşteri temsilcisi, neyi görüşeceksin? İyi dedim biraz bekleyin, sizinle tekrar irtibat kuracağım.

Ardından tekrar TPM'yi aradım, bu sefer farklı bir müşteri temsilcisi ile görüştüm. Görüştüğüm müşteri temsilcisi direkt olarak teknik servis ile temasa geçti sanırım, benden özür dileyerek ürünün 5920G olduğunu, arkadaşlarının yanlış yazdığını belirtti.

Ve en sonunda derin bir oh çektim!

Bence bu tür konularda oldukça dikkatli olunmalı, büyük olasılık sana 6cell pil takılıp yollanmasının altında yatan neden bu... Kimbilir aramasam benimkine neler takıp yollarlar...

Bu durumda ne yapmak lazım? Sanırım gelen ürünleri kayda alanın kim olduğunu öğrenilip, kişi ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması gerekli... Kimbilir kaçıncı hata bu... Şahsen benim iş yerimde çalışsa ve bu şikayet sıkça gelse uyarırım, tekrarı halinde işine son veririm. Beceremeyecekse yapmasın değil mi?

Elbette bana böyle söylenildi, ama işin iç yüzünü bilemem, komplo teorilerinde aşmış bir insanım.

• bence aramakla en dorusu yapmışın. ikinciye yolladıım bende kendim aradım bu sefer beklemedim gelsinde görüm. sordum laptop işlemde dediler bakalım bu sefer hata yapmazlar sanıyorum ben

bide şunu çözemedim bazen konuştuum müşteri temsilcileri farklı farklı konuşabilio buna şaşırdım sonuçta hepsi aynı sisteme bakıor
  • birşey sormak istiyorum. e.kartının 512 mb olduğundan emin misiniz? emin olmayanlar nasıl öğrenebilirler.
    http://911.bg/a2/offers.asp?page=2&parent=0&grid=23585&id=4449&ork=4&mesure_id=&tm=192
    bu siteye bakarsanız ACER ASPIRE AS5920G-702G25MN modeli ki bu model T7700 işlemcili olan 512 mb nVidia 8600m GT e.kartına sahip model diye bildiğimiz model. ama bu sitede bu model 256mb görünüyor. gene 1280 mb belleği var. ayrıca bu modelde HD dvd okuma özl. yok görünüyor.
    Acer AS5920G-702G25Hn bu model ise verdiğim linkteki sitede 512mb 8600m GT e.kartına sahip HD DVD si olan bir model olarak görünüyor. tr deki hangi model? yada siz arkadaşlardaki??
    TR ye böyle üst düzey modelleri getirmemeleri ve getirdikleri modelleride tam olarak detayı ile açıklamamaları büyük dezavantaj bizler için...

• sana şöle söliim ben alırken sadece ekran kartı olarak T7700 lü model de 2 ekran kartı çeşidi vardı. biri 512 GS olan diğeri de 512 GT olan. ikisinin arasındaki tek fark 40 mil fiyatı
  • BU ARADA XP YÜKLEYENLERE Bİ SORUM OLUCAK. ŞUAN DA MAKİNEM DE XP YÜKLÜ VE CANAVAR GİBİ HERŞEYİYLE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇOK MEMNUNUM. OYUNLARI FULL GRAFİK OYNUYORUM VE LAPTOPUMA HER GEÇEN GÜN AŞIK OLUYORUM. DENEMEDİĞİM TEK OYUN CRYSİS ONU ZANNETMİYORUM Kİ FULL GRAFİK OYNAYABİLEYİM. PES 2008, NFS PRO STREET, CALL OF DUTY 4, FIFA 2008, NBA 2008 BU OYUNLARI FULL GRAFİK SAATLERCE OYNADIM EN UFAK BİR YAVAŞLAMA OLMADI.

TEK SORUNUM XP OTURUMU KAPATTIĞIM DA PC NİN KAPANMAMASI. OTURUMUNUZ KAPATILIYOR YAZISIN DA ÖLECE KALIYO PC KAPANMIYO İLLE KAPATMA TUŞUNA BASILI TUTUP KAPATMAK GEREKİYO. SİZCE BU NEDEN OLABİLİR. BASİT BİŞEY ASLINDA. BEN PC NİN ISINMASINDAN KAYNAKLANABİLCEĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA SONRA YANILDIM HİÇ ISINMADIĞI BUZ GİB OLDUĞU ZAMANLARDA DA AYNISINI YAPIYOR. DRİVERLARDAN PRBLEM OLABİLCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

SİZCE KAYNAĞI NE OLABİLİR. İLK DEFA BU TARZ Bİ PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM DA. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

• quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

birşey sormak istiyorum. e.kartının 512 mb olduğundan emin misiniz? emin olmayanlar nasıl öğrenebilirler.
    http://911.bg/a2/offers.asp?page=2&parent=0&grid=23585&id=4449&ork=4&mesure_id=&tm=192
    bu siteye bakarsanız ACER ASPIRE AS5920G-702G25MN modeli ki bu model T7700 işlemcili olan 512 mb nVidia 8600m GT e.kartına sahip model diye bildiğimiz model. ama bu sitede bu model 256mb görünüyor. gene 1280 mb belleği var. ayrıca bu modelde HD dvd okuma özl. yok görünüyor.
    Acer AS5920G-702G25Hn bu model ise verdiğim linkteki sitede 512mb 8600m GT e.kartına sahip HD DVD si olan bir model olarak görünüyor. tr deki hangi model? yada siz arkadaşlardaki??
    TR ye böyle üst düzey modelleri getirmemeleri ve getirdikleri modelleride tam olarak detayı ile açıklamamaları büyük dezavantaj bizler için...

bizdeki model 702G25MN 512mb ekran kartı sistem kısmına yazdım sistemi inceleyebilirsin

• 7700 modeli için en güncel ekran kartı vista driver ını nerden indirebilirim acaba. Link olursa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxable

7700 modeli için en güncel ekran kartı vista driver ını nerden indirebilirim acaba. Link olursa sevinirim...

http://www.laptopvideo2go.com/

forum kısmından uygun olanı indirebilirsin son driver kurman şart değil bazen sorun çıkabiliyor ingilizcen varsa biraz yorumları okuyup en uygun olan driveri bulabilirsin
  • arkadaşlar çok fazla araştırma fırsatım olmadıı için yazıoruma acaba cihazımın pardus ile tam uyumlumu bilen duyan varmu
  • s.a arkadaşlar... Bende Aspire 5920G var.. Ve Xp ye çevirmek istiyorum... Sata dahil Xp kurulum cd si, Service Pack 2, 5920 driverları falan her bişeyi hazır format atmak için... Sadece CD yle başlatamadım.. BIOS ayarlarından BOOT ta First Device a CD-ROM u seçin falan die anlatılıo her yerde.. Denedim ama bende First Device diye bi seçenek yok :S .. Belki CMOS a da girmiş olabilirim F2 ye bastım açılırken... Bu işin doğrusu nasıl yapılıyor? CD' yle başlama olayı? Bilen biri varsa acil açıklayabilir mi? Fıtık oldum burda her şey tam bi onu yapamadım :(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabi18

s.a arkadaşlar... Bende Aspire 5920G var.. Ve Xp ye çevirmek istiyorum... Sata dahil Xp kurulum cd si, Service Pack 2, 5920 driverları falan her bişeyi hazır format atmak için... Sadece CD yle başlatamadım.. BIOS ayarlarından BOOT ta First Device a CD-ROM u seçin falan die anlatılıo her yerde.. Denedim ama bende First Device diye bi seçenek yok :S .. Belki CMOS a da girmiş olabilirim F2 ye bastım açılırken... Bu işin doğrusu nasıl yapılıyor? CD' yle başlama olayı? Bilen biri varsa acil açıklayabilir mi? Fıtık oldum burda her şey tam bi onu yapamadım :(:(

arkadasim kullanma kilavuzu yok mu orada yazae biosa nasil girecegin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.