Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

imzamdaki laptopla T7700 islemci 6.66 sn
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Arkadaşlar küçük bi işlemci test programı.1 den 50.000 e kadar olan asal sayıları buluyor.
    T7700 laptop işlemcilerinde en iyilerden biri...Herkes elde edeceği sonucu yazarsa, sorun olan cihazlar (varsa tabi) ortaya çıkmış olur.

Ben denedim; 6 saniye 83 salisede hesapladı...

Bu ufak programı indirdikten sonra, çalıştırıp, entera basmanız yeterli...

http://uploaded.to/?id=m1bfzl

Oldukça iyi sonuç almışsın...Bende işletim sistemi olarak Vista Premium Home var.
    Bu sonucu, Vista ile mi, yoksa XP ile mi elde ettin?

• vista ile
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

imzamdaki laptopla T7700 islemci 6.66 sn
    quote:

Arkadaşlar küçük bi işlemci test programı.1 den 50.000 e kadar olan asal sayıları buluyor.
    T7700 laptop işlemcilerinde en iyilerden biri...Herkes elde edeceği sonucu yazarsa, sorun olan cihazlar (varsa tabi) ortaya çıkmış olur.

Ben denedim; 6 saniye 83 salisede hesapladı...

Bu ufak programı indirdikten sonra, çalıştırıp, entera basmanız yeterli...

http://uploaded.to/?id=m1bfzl

Oldukça iyi sonuç almışsın...Bende işletim sistemi olarak Vista Premium Home var.
    Bu sonucu, Vista ile mi, yoksa XP ile mi elde ettin?

• Arkadaşlar elimde 5920g t7700 modelinden var ancak bende daha önce burada kimsede çıkmayan(okuduğum kadarıyla) bir sıkıntı oluştu.
    Ürünü alalı 2.5-3 ay oldu. ekranımda bundan 2 ay önce kırmızı ince yıldırımlar belirmeye başladı. Bu başlangıçta 3-4 günde bir 2 dk şeklindeydi ama son 10 gündür hergün 1-2 dk gözüküyor doğrusu. Bunun bir ekran sorunu olduğu kesin teknik servisi aradığımda bu durumun sıkıntılarının artacağını ve değiştirme gerekebileceğini söyledi.
    Benim tek soru isaretim acaba elimdeki ürünü götürdüğümde 8ms lik ekranı 16 mslik ekranla değiştirip bana geri verirler mi?
    Ekranın ms ni nasıl kontrol edebiliriz yanılmamak için?
    Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaslar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem110

Ben 1.5 aydır 5920G T7700 modelini kullanıyorum. Daha doğrusu "kullanıyordum".
    Ürünle ilgili şikayetim ise anakartın yanması. Aşırı Ram yiyen program, oyun vb. gibi şeyler yoktu.
    Bir gün bilgisayar boştayken kapandı. Servise verdim 1 ay önce ve halen alamadım.
    Bu kadar uzun sürmesinin nedeni yeni anakartın yurtdışından henüz gelmemesi.
    Kısacası anakarta dikkat edin, yanarsa 1 ay boyunca bilgisayarınızı teknik serviste beklersiniz.

Arkadaşlar elimde 5920g t7700 modelinden var ancak bende daha önce burada kimsede çıkmayan(okuduğum kadarıyla) bir sıkıntı oluştu.
    Ürünü alalı 2.5-3 ay oldu. ekranımda bundan 2 ay önce kırmızı ince yıldırımlar belirmeye başladı. Bu başlangıçta 3-4 günde bir 2 dk şeklindeydi ama son 10 gündür hergün 1-2 dk gözüküyor doğrusu. Bunun bir ekran sorunu olduğu kesin teknik servisi aradığımda bu durumun sıkıntılarının artacağını ve değiştirme gerekebileceğini söyledi.
    Benim tek soru isaretim acaba elimdeki ürünü götürdüğümde 8ms lik ekranı 16 mslik ekranla değiştirip bana geri verirler mi?
    Ekranın ms ni nasıl kontrol edebiliriz yanılmamak için?
    Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaslar?
    7upp arkadaştan alıntı...

enteresan, acer ın servisi bu kadar kötü mü ya... bende acer almaya ciddi ciddi karar verdim, ama sizdeki bu sorunları görünce şaşırdım.. özellikle erdem kardeşin sorunu...
    yani bence bi servis 2 hafta bilg. geri vermeli ama....
    ilginç... ben asus mu alsam acep?? servis açısından...
    bende samsung tel. var. servisten çok başım ağrıdı. servis sorunu çekmek istemiyorum artık.. aldığım ürün hem iyi ve kaliteli olsun hemde servisi çok iyi olsun istiyorum..

• merhaba
    bu ürünü en ucuz nereden alabilirim? 1600$ + KDV nin altında alan var mı?
  • acer 5920G-702G25MN t7700 512 mb 8600 gt modelini almak istiyorum ama istanbulda hic bir yerde bulamadim heryerde stoklarda yok gozukuyor nerde satıldıgını bilen varmi?
    2200-2400ytl'ye kadara alicam lutfen yardimci olunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermansour -- 29 Ocak 2008; 18:30:40 >
  • sanırım stok bitmiş. kont bilgisayarda da görünmüyor. büyük ihtimalle şu an ithalatçı firma talep topluyor. birçok bilgisayar ithalatçısı stoklar eridikten sonra bir süre beklerler. gelen talepleri toplarlar ve ondan sonra malı çekerler. şu an o bekleme döneminde galiba kont bilgisayar.. yakın bir zamanda gelir ama... tahminimce en fazla 1-1,5 ay içinde diye düşünüyorum. bu benim yorumum tabi..

bu siteyi nereden buldum bilmiyrum ama burada T7300 modeli incelenmiş ve kendi ayarlarında sony vaio yu bile geçmiş testte. inceleyin deriim ben...
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3897

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 29 Ocak 2008; 21:25:03 >

• 1,5 ay cok uzun bir sure :( mutlaka stoklarda olanlari vardir ama kimseden ses cikmio duyan goren yokmu
  • koçpa da var sanırım 4gb ramli olanı
  • Ben de acer 5920G-702G25MN t7700 alacaktım ayın 28'inde. Mavibilgisayar'da var gözüküyordu. Adamların Ankara'da 3 dükkanları var. Önce birine gittim oradakiler dediler ki bu şubemizde yok Çukurambar'a git. Ben de oraya gittim. Sürpriz burada da yok. Oradaki satıcı bana bi alt modeli önerdi. Pek bi fark yokmuş. Biz salağız ya ne alacağımızı bilmiyoruz, yardımcı olacak. Fiyat farkı koyarken aralarında çok fark oluyor ama. Neyse yani anlayacağınız "elma yok armut verelim mi"yi bilgisayar teknolojisine bile taşımız bir millletin üyesiyiz. Kıza dedim İstanbulyolu'ndaki şubeye bir telefon etseniz de boşuna oraya kadar gitmsem. Hangi bilgisayarı alacağım konusunda can-ı gönülden yardım etmek isteyen bu arkadaş, bu sefer mırın kırın etti. Ben de mecburen ilk bilgi ışığında İstanbulyolu'na gittim, burada da yok. Mavibiligisayar 4.4 YTL'mi ve 3 saatimi çalmış oldu. Batıkentten Kızılay'a, oradan Demirtepe'ye, tekrar Kızılay'a, oradan Eskişehiryolu'na, geri dön Sıhhıye'ye, oradan İstanbulyolu'na, tekrar Batıkent'e... Bu adamlara olan hisslerimi açıklamaya forum kuralları el vermiyor. Şöyle gösteriyim:

Mavibilgisayar

Aman dikkatli olun size de aynı şeyi yapmasınlar. Bu modeli tek bulabileceğiniz yer sanırım İstanbul. Novabilgisayar'da da stoklarda yok gözüküyor. Koçpa var, ona bakın. İstanbul dışında internetten satıyorlar, ben de sanırım oradan alacağım. İyi uğraşlar.

• Selam, (en azından bazılarımızın) bildiğiniz gibi ben Acer AS5920g 702G25MN alacaktım. Ama Ankara'da bulamadım. Şu an internette gördüğüm bir iki mağazada ise fiyatlar uçmuş. Şu an sadece İstanbul merkezli Koçpa'dahttp://www.kocpa.com'da gözüküyor. Buradan alayım mı, daha önce internet üzerinden hiç alış veriş yapmadım, bu siteye nasıl güvenebilirim? (Alamadım gitti şu bilgisayarı )

• Arkadaşlar benim bu koçpa'dan alış veriş kesinleşiyor. Saat 2'ye kadar adamların hesabına para yatıracam ancak adamlar hakkında bir fikrim yok. Bu şirketi duyan eden birileri varsa bir bilgi versin. Lütfen.

(Cehennemli, gidip bilgisayarları görmene gerek yok. Görüntü olarak Acer üstüne bir ürün yok. Harika bir görüntüsü var ya. Eğer görüntü de senin için bir kriterse {ki Acer'leri gördükten sonra benim için oldu} merak etme, Acer. )

• Siparişi verdim. Bir aksilik çıkmazsa yarın ben de T7700 sahibi oluyorum. Yupiii
    Cehennemli, tavsiyemi almışsındır sanırım.
  • ya görmek derken,demek istediğim, sonuçta elektronik alet, bi ele alıp bakıp, orada bi çalıştırıp herhangi göze batan ters bir durum var mı diye bakmak. yani kabaca bi incelemek. görmek derken bunu demek istiyorum. ama bende Acer AS5920g 702G25MN bu modelden yana tercihimi yaptım. şimdi paranın gelmesini bekliyorum. gelince bende alacağım. bu arada sana hayırlı uğurlu olsun... güle güle kullan. cihaz gelince, ilk izlenimlerini lütfen paylaş umut kardeş.. (yada bana özelden ulaş.. msn adresimi vereyim sana.konuşuruz cihaz hakkında)
  • Makine gelince buradan zaten söylediklerini yazacam. Ortalığa yazalım ki herkes görsün. Ne de olsa biz de başkalarının yazdıkları sayesinde tercih yapabildik. Ama burayı işgal edecek ayrıntılara girersek o zaman özelden, msn'den falan da olabilir tabii.
  • Evet, bilgisayarım geldi.
    Konu hakkında yorum yapıp, yardımcı olan herkese teşekkürler. Şu an her şeye "agree" "accept" falan demekle meşgulüm. Bi kerede hayır deyip devam edebilmek istiyorum aslına ama olmuyor. Artık ben de vay driver'ı yükleyemedim, vay programı bulamdım, şu düğme neredeydi, yok kamera çalışmadı diye katılacam tartışmalara... Ne güzel!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara1 -- 31 Ocak 2008; 16:07:23 >

• hadi hayırlı uğurlu olsun, güle güle iyi günlerde kullanman ve oynadığın oyunları hep kazanman dileği ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

hadi hayırlı uğurlu olsun, güle güle iyi günlerde kullanman ve oynadığın oyunları hep kazanman dileği ile

Sağolasın kardeş. Darısı senin başına.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutkara1

Evet, bilgisayarım geldi.
    Konu hakkında yorum yapıp, yardımcı olan herkese teşekkürler. Şu an her şeye "agree" "accept" falan demekle meşgulüm. Bi kerede hayır deyip devam edebilmek istiyorum aslına ama olmuyor. Artık ben de vay driver'ı yükleyemedim, vay programı bulamdım, şu düğme neredeydi, yok kamera çalışmadı diye katılacam tartışmalara... Ne güzel!

hayırlı olsun inşallah tartışmalara katılmanı gerektirecek bir sorun çıkmaz ilerde güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.