Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu modelde bulunan e.kartı 8600m gt , gddr2 mi yoksa gddr3 mü?

gdd2
  • ACİL !!!

AS5920G-702G25MN serisi notebook İzmir'de nerede bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuralpg

214 saniye 32 salise..
    pek fark yok aramızda ama bu salak masaüstünün üzerine asus f3sa mı yoksa bu acer ımı alim karar weremedim. ama heralde asus olucak.

arkadaşım oyun oynayacaksan hele bir de crysis gibilerini oynayacaksan 300-500 puana bile ihtiyacın olacak. acer 8600 gt'ye sahip olduğundan tavsiyem budur. ayrıntı imzamda.

not: ati güncel driver yayınlamakta nvidia'nın çok gerisinde. bu da performansı etkileyen bir faktör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

214 saniye 32 salise..
    pek fark yok aramızda ama bu salak masaüstünün üzerine asus f3sa mı yoksa bu acer ımı alim karar weremedim. ama heralde asus olucak.

Alacağın laptop şimdiden hayırlı olsun; sanırım hangisini alırsan al, pişman olmazsın

Bu arada, o masaüstü bilgisayarı çok merak ettim...işlemcisi Celeron 400 falan mı??

compaq pentium 4 1.5 ghz
    256 ram ama bu kadarda rezalet olmamalı ya. kanser ediyo adamı. oyun fln imkanı yok anca mayın tarlası..

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

214 saniye 32 salise..

arkadaşım oyun oynayacaksan hele bir de crysis gibilerini oynayacaksan 300-500 puana bile ihtiyacın olacak. acer 8600 gt'ye sahip olduğundan tavsiyem budur. ayrıntı imzamda.

not: ati güncel driver yayınlamakta nvidia'nın çok gerisinde. bu da performansı etkileyen bir faktör.

hala çok kararsızım ama asus boya sorunu olmasına rağmen daha bi ağır basıyo nedense.hep asus un daha bi kaliteli marka olduğundan bahsediliyo.pek bilmem bu konuları ama satıcılarla fln konuşuyorum sürekli, acer in de kasasında sorun oluyomuş ve bana tuşları beyaz olmasında dolayı kullandıkça renginin atacağını söyledi adam. ne derece inanmalıyım bunlara bilmiorum ama aslında acer ın ekran kartınında gt olması kararsızlaştırıyo beni.acer mı alsam diye düşünüorum. bilmiorum hala araştırıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

ACİL !!!

arkadaşım ben yaklaşık 2-3 hafta önce alsancak bilgisandan aldım ellerinde yoktu yanlız istanbuldan getirttiler istanbulda da stoklarda az kalmış bulman zor olabilir yani bi konuş istersen fiyatı da peşin fiyatına 6 taksit 2210YTL idi
  • quote:

quote:

quote:

214 saniye 32 salise..

Alacağın laptop şimdiden hayırlı olsun; sanırım hangisini alırsan al, pişman olmazsın

Bu arada, o masaüstü bilgisayarı çok merak ettim...işlemcisi Celeron 400 falan mı??

compaq pentium 4 1.5 ghz
    256 ram ama bu kadarda rezalet olmamalı ya. kanser ediyo adamı. oyun fln imkanı yok anca mayın tarlası..

O işte bir anormallik var...Sistemine zararlılar bulaşmı veya donanım çakışması gibi problemlerler olabilir. Benim eski PC (Celeron 1800 işlemci, 768 MB DDR) bile 41 saniyede buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 25 Ocak 2008; 20:38:18 >

• quote:

ACİL !!!

kardeş bende dolaştım,izmir yeşilyurtta oturuyorum ve izmirde bu ürün yok.www.sadecenotebook.com yadawww.noavabilgisayar.com dan alabilirsin... bende öyle yapacağım.. kesin kararımı verdiğim zaman.

• quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

quote:

ACİL !!!

kardeş bende dolaştım,izmir yeşilyurtta oturuyorum ve izmirde bu ürün yok.www.sadecenotebook.com yadawww.noavabilgisayar.com dan alabilirsin... bende öyle yapacağım.. kesin kararımı verdiğim zaman.

Ben 2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım....Artık satmıyorlar mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: V2

quote:

bu modelde bulunan e.kartı 8600m gt , gddr2 mi yoksa gddr3 mü?

gdd2

teşekkürler kardeşim.

hayır ne yazıkki bu model vatan bilg.da yok, bimeks de ise T7500 modeli var. teknosada da göremedim. tekmarı hatırlamıyorum. yeni açtığı mağazasında belki vardır ama sanmıyorum olacağını...

birde bi sorum olacak,merak ettim. bimeks de T7500 modelini inceledim,kasa T7700 ile aynı diye, dikkatimi çekti, kameranın olduğu yer oynuyordu. neden? bütün modellerde oynuyor mu orası..yada bir özelliği mi var? hliyle pek kurcalayamadım.merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 26 Ocak 2008; 15:12:32 >

• @cehennemli

Araba kapısını açmaya yarayan kolu taklit etmişler orda, kapağı orayı yukarı çekerek açıyoruz normal birşey yani
  • Arkadaşlar ben Acer 5920G-702G25MN T7700 kullanıyorum. Suse 10.3 yükledim ama ses kartını sanırım tanıtamadım hiç ses alamıyorum bir fikri olan var mı?Sanırım sürücüyü doğru yükleyemedim veya doğru sürücü yüklemedim.
  • AS5920G-602G16MI
    yarın almayı düşünüyorum varmı herhangi bir şikayeti olan? f3sv ile arada kaldım ama f3sv kadar dandik bi ürün görmedigim için bu laptopda karar kıldım fakat araştırmadan almak istemedim..
  • imzamdaki laptopla T7700 islemci 6.66 sn
    quote:

Arkadaşlar küçük bi işlemci test programı.1 den 50.000 e kadar olan asal sayıları buluyor.
    T7700 laptop işlemcilerinde en iyilerden biri...Herkes elde edeceği sonucu yazarsa, sorun olan cihazlar (varsa tabi) ortaya çıkmış olur.

Ben denedim; 6 saniye 83 salisede hesapladı...

Bu ufak programı indirdikten sonra, çalıştırıp, entera basmanız yeterli...

http://uploaded.to/?id=m1bfzl
  • size elinizdeki bilg. iyi olduğunu göstermek için yazıyorum. bende imzamdaki bilg. ile test yaptım ve geçen süre 66 saniye 60 salise çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Force

@umutkara1

Çift kanal tercih etmenizi öneriyorum, yani ramleri taksit taksit alacaksanız (önce 2 sonra bir 2 daha şeklinde) 1 + 1 alıp daha sonra 1 + 1 eklemek şeklinde. Dikkat etmeniz gereken tek şey markalar ve saat hızları, 3 tanesi 667 mhz bir tanesi 533 mhz olursa hepsi düşük olanı baz alarak çalışır. Ayrıca timing denilen zamanlama değerleride aralarında uçurum olmayacak şekilde olmalı.

İşlemci ile ilgilide, yeni nesil işlemcilerin hepsi 64 bit o konuda sıkıntı olmaz, gerekirse işlemcinin üreticisinin internet sitesinden model özelliklerinden bakabilirsiniz.

Teşekkürler The Force. Bilgisayarı umarım yarın alacağım (Cehennemli, ben henüz almadım, anlamışsındır.) Ramlar 2gb olacak, herhalde eylül ayında falan da (8 veya 9 ay sonra yani) 4gb'a çıkartmaya karar verdim.

• Arkadaşlar benim ekran kartının driveri ile ilgili bi sorunum var nvidia nın sitesinden driveri güncelleştirmek istedim hata verdi ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz (8600m gt)
  • umut kardeş aldığında be kullandığında hayırlı uğurlu olsun.. senden ilk izlenimlerini bekliyorum. ama bende acer almaya niyetlendim.. asus 2.planda kaldı bana göre de... yalnız bnm bir süre daha beklemem gerekiyor maddiyat konusundan dolayı...
  • Ben 1.5 aydır 5920G T7700 modelini kullanıyorum. Daha doğrusu "kullanıyordum".
    Ürünle ilgili şikayetim ise anakartın yanması. Aşırı Ram yiyen program, oyun vb. gibi şeyler yoktu.
    Bir gün bilgisayar boştayken kapandı. Servise verdim 1 ay önce ve halen alamadım.
    Bu kadar uzun sürmesinin nedeni yeni anakartın yurtdışından henüz gelmemesi.
    Kısacası anakarta dikkat edin, yanarsa 1 ay boyunca bilgisayarınızı teknik serviste beklersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: etanhunt

Arkadaşlar benim ekran kartının driveri ile ilgili bi sorunum var nvidia nın sitesinden driveri güncelleştirmek istedim hata verdi ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz (8600m gt)

bu siteye bir bak arkadaşım ben burdan kurdum driverimi

http://www.laptopvideo2go.com/
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.