Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birçoğumuz başına gelen bi sorunla lakalı çok ilginç bi çözüm buldum birçoğumuzun da bildiği gibi bu modelle fifa 2008 çok yavaş çalışıyo ben bunun için inanılmaz bi çözün buldum çok ilginç gelebilir ama iş yarıyor öncelikle oyunu açmadan önce denetim masasısından windows defender adlı programı açıyosunuz programın tara bölümünden tam taramayı seçin. o tarama yaparken siz oyunu açın oyunun çok hızlı çalıştığını göreceksiniz. tarama bittiğinde oyun tekrar yavaşlamaya bşlıyo bunun için tekrar tam tarama başlatın oyun tekrar hızlanacak alaka yok diyebilirsimiz ama işe yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkstone78

arkadaşlar birçoğumuz başına gelen bi sorunla lakalı çok ilginç bi çözüm buldum birçoğumuzun da bildiği gibi bu modelle fifa 2008 çok yavaş çalışıyo ben bunun için inanılmaz bi çözün buldum çok ilginç gelebilir ama iş yarıyor öncelikle oyunu açmadan önce denetim masasısından windows defender adlı programı açıyosunuz programın tara bölümünden tam taramayı seçin. o tarama yaparken siz oyunu açın oyunun çok hızlı çalıştığını göreceksiniz. tarama bittiğinde oyun tekrar yavaşlamaya bşlıyo bunun için tekrar tam tarama başlatın oyun tekrar hızlanacak alaka yok diyebilirsimiz ama işe yarıyor

acaba oyun 32 bit oldugundan belki de cift cekirdek verimli kullanamiyor ama taramayi calistirinca cift cekirdek ayni anda calisiyor olabilir. bu da oyunu hizlandirmis olabilir.
    sadece bir fikir.

ama gercekten ilginc yani aslinda hic alakasi yok gibi gozukuyor ms defender calisinca hizlanmasi.

• Bu modeli satın almak isteyipte bulamayan arkadaşlar

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2561

bu arada link yapıştıramadım bi sorun var galiba.Acayip smiley lerde olmuyor.
  • ya ben bakıyorum hergün nette farklı farklı sitelere ama bulamıyorum. bu notebook u bulan olursa lütfen yazsın buraya. özellikle izmirde bulan olursa çok sewinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Bu modeli satın almak isteyipte bulamayan arkadaşlar

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2561

bu arada link yapıştıramadım bi sorun var galiba.Acayip smiley lerde olmuyor.

Yalnız, stok durumuna dikkat etmemişsiniz galiba. İlk önce ben de dikkat etmemiştim.

• slm.arkadaşlar bu modelin ses kartı 5.1 ses sistemlerini çalıştırmıyor mu?ben de incanın 5+1 ses sistemi var.makinaaya bağladım ama sadece iki tanesinden ses çıktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkstone78

arkadaşlar birçoğumuz başına gelen bi sorunla lakalı çok ilginç bi çözüm buldum birçoğumuzun da bildiği gibi bu modelle fifa 2008 çok yavaş çalışıyo ben bunun için inanılmaz bi çözün buldum çok ilginç gelebilir ama iş yarıyor öncelikle oyunu açmadan önce denetim masasısından windows defender adlı programı açıyosunuz programın tara bölümünden tam taramayı seçin. o tarama yaparken siz oyunu açın oyunun çok hızlı çalıştığını göreceksiniz. tarama bittiğinde oyun tekrar yavaşlamaya bşlıyo bunun için tekrar tam tarama başlatın oyun tekrar hızlanacak alaka yok diyebilirsimiz ama işe yarıyor

arkadaşım bende pek ihtimal vermiyorum böyle bir şeye.
    sen defender ı disable edip bir de o şekilde deneyebilirmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: skaralar

BU ARADA XP YÜKLEYENLERE Bİ SORUM OLUCAK. ŞUAN DA MAKİNEM DE XP YÜKLÜ VE CANAVAR GİBİ HERŞEYİYLE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇOK MEMNUNUM. OYUNLARI FULL GRAFİK OYNUYORUM VE LAPTOPUMA HER GEÇEN GÜN AŞIK OLUYORUM. DENEMEDİĞİM TEK OYUN CRYSİS ONU ZANNETMİYORUM Kİ FULL GRAFİK OYNAYABİLEYİM. PES 2008, NFS PRO STREET, CALL OF DUTY 4, FIFA 2008, NBA 2008 BU OYUNLARI FULL GRAFİK SAATLERCE OYNADIM EN UFAK BİR YAVAŞLAMA OLMADI.

TEK SORUNUM XP OTURUMU KAPATTIĞIM DA PC NİN KAPANMAMASI. OTURUMUNUZ KAPATILIYOR YAZISIN DA ÖLECE KALIYO PC KAPANMIYO İLLE KAPATMA TUŞUNA BASILI TUTUP KAPATMAK GEREKİYO. SİZCE BU NEDEN OLABİLİR. BASİT BİŞEY ASLINDA. BEN PC NİN ISINMASINDAN KAYNAKLANABİLCEĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA SONRA YANILDIM HİÇ ISINMADIĞI BUZ GİB OLDUĞU ZAMANLARDA DA AYNISINI YAPIYOR. DRİVERLARDAN PRBLEM OLABİLCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

SİZCE KAYNAĞI NE OLABİLİR. İLK DEFA BU TARZ Bİ PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM DA. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

arkadaşım denetim masasından güç seçeneklerine girip orayı kontrol ettin mi? notebooğunki değil işletim sisteminin güç seçenekleri

• arkadaslar bende aranıza katıldım bendede 7700 modelı var bu cıhazı oc yapan arkadas varmı acaba varsa bılgılendırıse sevınırım
  • Ya bu 7700'ü arayıp bulamayanlar ne oldu, bulabildiniz mi?
  • bulamayanlari bosver sen o kadar arama ve sormadan sonra memmunmusun onu de?
  • Deyelim bari, memmunum
  • Yakında fotoğrafını da koyacağım buraya
  • Evet arkadaşlar, aldığım makinenin resimlerinden 5 tanesini buraya koyuyorum:
    Malesef sınır 3 müş.

• İkisi de şimdi geliyor:

• bir yerden taniyorum bu makinayi ama biri sanki arkaplan resmini degistirmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

T7700 icin o kadar ugrasmayin yakinda türkiye piyasinada yeni modeller girer mesela T9300 falan integre bluray ve digerleri ve T7700 lerden daha ucuz.

ewet arkadaşlar t7700 arayışında olanlar T9300 ,T7700 özelliklerine ek olarak 3 gb ram ve 2,5 ghz. hız ile karşımıza geliyor üstelik fiyatları ise hemen hemen aynı...

• biraz oyun oynayinca COD4 bu sicakliklari görüyorum.kirmizi ile isaretli olanlar.. ne olacak bu laptop un hali. extra fan falan care olurmu yoksa oynamak yasak mi
  • yok umut abi nerdeee.... hiç bir yerde yok.. bekliyoruz (en azından kendime adıma söyleyeyim bekliyoruuummm) gelsin diye....
    kadom kardeş, sen ne oynadın ve kaç saat oynadın yahu... makina maynak ısınmış öle...
  • en fazla 30 dakika COD4 oynadim. nerde saatlerce oynamak
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.